mele calde,
stiu ca este fff greu ,iti inteleg asa de mult durerea si dorul de puiutii tai.DD si iubitii tai
sa-ti dea putere sa mergi mai departe,sa speri in continuare ca in viata voasta vor veni fratiori si surioare pt Stefan si Rares.Stiu ca este ff greu fara ei dar viata nu sta in loc pt noi mamicile de ingerasi,viata ne-a invatat sa traim cu durerea in suflet,ne-a facut mult mai puternici.
pt frumosii
Stefan si Rares care stiu ca te iubesc enorm,te vegheaza si te vor ocrotii toata viata,sunt ingerii tai pazitori.Uita-te spre cer si trimite-le un zambet si ai sa vezi ca ei te vor rasplatii.
tai scumpi, vor fi in fiecare clipa langa tine.
draga mea.
si 
avem atata nevoie.
, iar micutilor tai
un buchet imens de

maree din partea mea , imi pare nespus de rau pentru pierderile tale , Doamne ce greu este uneori , viata este prea cruda cu noi , draga mea iti urez bine ai venit in familia EMMA aici toata lumea te va intelege prin ce treci , ce simti , cum simti , iti doresc multa alinare in suflet , putere , speranta si credinta , ingerasilor tai zbor lin
o
si mii de
, aici oricand vei dori sa le scrii vei putea face fara sa fii judecata , si ca toata lumea sa fie alaturi de sufletul tau greu incercat
.
si i ti spune bun venit. Vom incerca atat cat ne sta in putere sa incercam sa mai alinam durerea ce o simti in suflet, ori de cate ori vei avea nevoie aici vom fi.
pentru
Stefan si Rares
pt tine si multe
si
pt cei doi ingerasi cu nume atit de frumoase
pentru ingerasii tai
si va multumesc
Draguta mamica indurerata, da-mi voie sa te
tareeee, tareeee, sa-ti asez capul pe umarul meu si sa plangem impreuna.
cu mare drag si ma rog pentru linistea ta sufleteasca.

cu mare drag
pentru Stefan si Rares si ii rog sa aiba mare grija de mamica lor care sufera cumplit si...atunci cand vor crede ei de cuviinta sa ii trimita mamicii lor un bebe mic si sanatos asupra caruia sa isi reverse toata dragostea pe care o are.Si stiu ca...mamica voastra va va iubi mereu...vesnic,etern!

revin maine poate o sa va pot povesti
pentru tine, draga mea...
si