"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent
și mai puternic decât cel viu" Antoine de Saint-Exupery
"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem cu toţii
în aceeaşi barcă!" Martin Luther King Jr.
"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei
pomeni, mi se va frânge sufletul."
"Nicio talpă nu este atât de mică, încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"
"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face diferenţa între ele!"
"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină
mai mare decât Iubirea"
Robert Binder
"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"
"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".
"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."
"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi,
e ca şi cum ne-am
reîntâlni cu ei..."
"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară
şi amintirile o cărare, aş urca în
Rai şi te-aş aduce din nou acasă."
"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină, ca să ştim că sunt fericiţi!"
"În cartea vieţii, un înger a scris despre naşterea copilului meu. Apoi,
închizând cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pământ!".
"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."
Sa scriu aici era ultimul lucru pe care mi-l doream.Nu imi pot stapanii lacrimile si imi vine sa urlu de durere si parca nimeni nu ma intelege, poate daca va voi povesti prin ce calvar trec de 1 an si jumatate ma voi descarca si imi va fi putin mai bine. Totul a inceput in pe 1 dec 2008 cand eram in vacanta in elvetia ,si mi-am dat seama ca eram insarcinata (prima data in 28 de ani ).Nu am ramas insarcinata pt ca nu am vrut ,si acum de dorem un copil si minunea se intamplase.Eram bucurosi si eu si sotul parca pluteam ,totul pana pe 24 ianuarie cand in urma unei plimbari in parc am ajuns la un restaurant sa luam cina si atunci a inceput calvarul. Asteptand mancarea am simtit cum incepe sa curga sange (scuze daca sunt prea directa dar asa s-a intamplat), de fapt se scurgea tot ce aveam mai drag pe lumea asta.. Am ajuns la spital si nu s-a mai putut face nimic se stinsese o viata la numai 14 saptamani....(ne hotarasem urma sa il cheme Stefan) Dupa ce am pierdut sarcina am descoperit acest site, nu am scris atunci imi era greu..., avem impresia ca nimeni nu imi intelege durerea. Dupa un an fix adica pe 24 ianuarie 2010 am facut testul si avea 2 liniute , eram bucurosi dar ne era frica sa ne bucuram . Au urmat vizite la doctor saptamanale, ca la 16 saptamani sa imi zica dna doctor ( o femeie minunata)ca trebuie facut cerclaj de urgenta. Am ajuns la spital cu colul deschis ,mi s-a facut cerclaj , am stat in spital 3 saptamani mi-au facut externarea ca dupa doua saptamani sa ma intorc la spital cu contractii mi s-a desfacut firul de la cerclaj sa nu mi se rupa colul si in momentul acela eram dilatata 5 cm(bebe se pregatea sa vina dar prea devreme 22 de saptamani) Nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut eu si sotul , asteptam sa nu se rupa membranele dar s-au rupt si nu s-a mai putut face nimic.Urmatoarea ora a fost chinuitoare dpdv fizic dar a trecut repede acum ma doare sufletul . Au trecut 1 saptamana si nu imi pot stapani lacrimile cand intru in camera din care nu am iesit 5 luni si 3 saptamani pt ca nu aveam voie sa fac nimic decat in pat si la toaleta atat .Acum merg pe stada si parca plutesc nu imi vine sa cred ...E greu este foarte greu Cert este ca l-am pierdut si pe Rares la numai 22 de saptamani Nu mi-a mai ramas decat sa ma rog la Dumnezeu sa aiba grija de amandoi ingerasii nostrii Stefan si Rares. Dumnezeu sa ii aiba in paza!
Draga mea primeste mele calde, stiu ca este fff greu ,iti inteleg asa de mult durerea si dorul de puiutii tai.DD si iubitii tai sa-ti dea putere sa mergi mai departe,sa speri in continuare ca in viata voasta vor veni fratiori si surioare pt Stefan si Rares.Stiu ca este ff greu fara ei dar viata nu sta in loc pt noi mamicile de ingerasi,viata ne-a invatat sa traim cu durerea in suflet,ne-a facut mult mai puternici. Marea familie E.M.M.A te primeste cu bratele deschise,te asculta si iti va fi mereu alaturi. Va doresc multa multa sanatate,multa liniste sufleteasca. Mii de pt frumosii Stefan si Rares care stiu ca te iubesc enorm,te vegheaza si te vor ocrotii toata viata,sunt ingerii tai pazitori.Uita-te spre cer si trimite-le un zambet si ai sa vezi ca ei te vor rasplatii.
Oana - Mamica ingerasului cel mai iubit Stefan Georgian
Draga mea, imi pare atat de rau ca ni te alaturi dar aici esti primita cu sufletele si bratele deschise. Noi iti intelegem durerea, stim cat de greu si sfasietor este sa iti pierzi minunile. Ma bucur ca ai gasit puterea sa ne scrii povestea ta. Vei vedea ce fiinte minunate sunt aici. Vom fi langa tine si, mai ales, nu te vom judeca. probabil auzi acum tot felul de vorbe de genul "lasa ca o sa faceti altul".Nu sunt spuse cu rautate, stiu acum, dar pe noi ne dor. Nimic nu va inlocui copilasii vostri si nimic nu te va face sa ii uiti. Si ei, tai scumpi, vor fi in fiecare clipa langa tine. Te draga mea. pentru ingerasii tai scumpimulte si
Draga mea, imi pare rau ca ni te-ai alaturat datorita pierdeirilor tale. As fi vrut sa ni te alaturi din simpatie, sau din dorinta de a ne ajuta...nicidecum pentru ca ai trecut si tu prin durerea pierderii a ceea ce aveai mai scump. Aici, in marea familie, vei gasi alainare sufleteasca, liniste , si suportul de care noi mamele de avem atata nevoie. Da-mi voie sa-ti ofer o calda si sincera , iar micutilor tai un buchet imens de
Corina - mamica ingerasului IUSTIN si a comorii vietii mele- Bogdan
Va multumesc frumos pt toate gandurile bune si asa este imi doream sa ma alatur voua , mamelor de ingerasi, sa aduc aduc un ajutor nu sa fiu eu cea care cere ajutor .
Prietenii , familia ne zic "Lasa ca sunteti tineri , Faceti voi altul" dar este asa de greu sa auzi aceste cuvinte .Am ajuns in momentul in care nu mai cautam raspunsuri la intrebari ca " de ce ? cum? de ce tocmai noua? " ne dam seama ca am trait un vis frumos care s-a terminat intr-un cosmar.
Nu ma rog la Dumnezeu decat sa fim sanatosi sa putem merge mai departe cu durerea asta mare in suflet .
va multumesc inca o data si v-am spus povestea mea in mare dar totul a fost mult mai dureros dpdv fizic si psihic va pup si va imbratisez pe toate
Scumpa mamica de ingerasi ..Doamne ce cruda pierdere ,doi ingerasi ! Te imbratisez cu drag si imi pare nspus de rau ca ni te-ai alturat ! Dar iti urez din suflet bun venit ! Doamne cum sa -ti uiti puiutii ? Da veti mai face altii ,dar astia nu sunt "copii " xerox !! Sunt bebelusii tai ,sun sufletelele tale ,cum ai putea sa-i uiti!? As dori sa-ti pot alina suferinta ,sa o iau sa o arunc departe ,dar macar ma rog pentru tine pentru puiutii tai ,si pser din tot sufletul sa te mai alini putin ,sa-ti dea un semn ca sunt bine ca sunt langa tine si te iubesc neconditionat ! Pentru ce doi voinici ,ingerasi cu nume de voievozi ,Rares si Stefan ,pupici dulci si mii de flori !
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
Draga mea mamica primeste o maree din partea mea , imi pare nespus de rau pentru pierderile tale , Doamne ce greu este uneori , viata este prea cruda cu noi , draga mea iti urez bine ai venit in familia EMMA aici toata lumea te va intelege prin ce treci , ce simti , cum simti , iti doresc multa alinare in suflet , putere , speranta si credinta , ingerasilor tai zbor lin o si mii de , aici oricand vei dori sa le scrii vei putea face fara sa fii judecata , si ca toata lumea sa fie alaturi de sufletul tau greu incercat .
Ingerasii tai Stefan si Rares sunt acum in bratele bunului DD. Pacat ca a trebuit sa facem cunostinta asa, echipa EMMA te si i ti spune bun venit. Vom incerca atat cat ne sta in putere sa incercam sa mai alinam durerea ce o simti in suflet, ori de cate ori vei avea nevoie aici vom fi. pentru Stefan si Rares
Alaturi de voi, Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!), mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Draga mea imi pare atit de rau ca inca o mamica trebuie sa treaca prin aceasta durere si te inteleg atit de bine,numai o mama de inngeras poate sa stie cit dor cuvintele de genul"lasa ca o sa faceti altul". Ei nu stiu oare ca un om nu poate fi inlocuit? Trebui sa invatam sa traim printre ei,fiindca ei sigur vor uita repede. Multe pt tine si multe si pt cei doi ingerasi cu nume atit de frumoase
Off, inca o mamica de ingeri printre noi...ce pot sa spun decat ca te primim cu bratele deschise si ca intelegem prin ce treci....Trebuie sa ai mult curaj si sa faci tot ce iti sta in putinta sa incerci sa gandesti pozitiv, desi acum pare un mit, chiar si pentru mine acest pozitiv este un mit in momentul de fata si fac eforturi sa ma autoeduc... Te imbratisez si pentru ingerasii tai
Ioana Mamica lui David si a Sofiei aici pe pamant, si a puiului Alexandru -acolo sus
imi pare bine ca m-am hotarat sa va scriu povestea mea,pentru ca imi place sa evadez din lumea asta cu atatea intrebari si fara raspunsuri, si sa vin aici sa ma intalnesc cu voi care ma ascultati si nu ma judecati .
aici cu voi pot tipa daca vreau fara sa deranjez pe nimeni, pot plange fara sa imi ascund lacrimili
Multumesc pentru ca existati. La un moment dat va trebui sa ies din casa pt ca incep sa ma refac fizic , dar imi este greu parca acum m-asi fi nascut , nu inteleg unde alearga toti oameni de langa mine si de ce nu pun pret pe ceea ce este important in viata. Acum dupa a doua pierdere mi-am dat seama ce este cu adevarat important in viata, nu ratele de la banca , nu banii din cont , nu curatenia din casa sau lucrurile din cos nespalate. Trebuie sa ne bucuram de fiecare clipa pe care o traim linga cei dragi ca nu se stie ce ne rezerva viitorul.
ma bucur ca existati fetelor a-si fi vrut sa ne intalnim in alte cicumstante , de exemplu la plimbare in parc cu ingerasii nostrii, dar cred ca acolo sus undeva noi in visele noastre suntem alaturi de ei si ii plimbam asa cum cred ca ei isi doreau ,intr-un parc frumos. Va si va multumesc
Draguta mamica indurerata, da-mi voie sa te tareeee, tareeee, sa-ti asez capul pe umarul meu si sa plangem impreuna. M-a impresionat ce ai scris si exact acestea sunt si gandurile mele. Eu cred ca Ingerasii nostri sunt impreuna, se sfatuiesc si fac planuri impreuna, cum sa ne trimita Iubirea lor neconditionata. Uneori, am senzatia ca Ingerasul meu imi gaseste cuvintele care sa le scriu pe acest forum. Aici "evadez" din realitatea uneori atat de urata, uneori atat de nedreapta. Chiar daca aici ne spunem durerea, sufletul mi se umple cu bunatate si Speranta, Credinta si Iubire. Te cu mare drag si ma rog pentru linistea ta sufleteasca. Ingerasilor tai mult iubiti Stefan si Rares, le doresc zbor lin si Lumina vesnica
Iti multumesc frumos cristina pt balonase sunt foarte frumoase
Stiti ce este cel ma greu acum , lucru pe care il simte si sotul meu acum, este ca timpul trece prea repede , cand eram insarcinata abia trecea o zi acum parca zboara.
abia asteptam sa va scriu si sa vin la intalnirea cu voi , asa de rau imi pare ca trebuie sa trecem prin toata suferinta asta si ca suntem asa de multe . Va pup si va cu mare drag
Offf...Monica...imi pare nespus de rau!Nu am cuvinte... Sunt si eu alaturi de tine...nu iti voi spune ca te inteleg...fiecare simte aceasta nedreptate diferit...iti spun doar ca ma pentru Stefan si Rares si ii rog sa aiba mare grija de mamica lor care sufera cumplit si...atunci cand vor crede ei de cuviinta sa ii trimita mamicii lor un bebe mic si sanatos asupra caruia sa isi reverse toata dragostea pe care o are.Si stiu ca...mamica voastra va va iubi mereu...vesnic,etern!
Draga mea, ce poveste trista Mi-au dat lacrimile si mi-as fi dorit sa nu ne cunoastem in aceste imprejurimi, insa uite cum e viata, pe ce cai ne mai trimite Iti inteleg durerea si dorul, stiu ca sufletul iti plange, insa imi dau seama ca esti o femeie puternica si minunata, care a invatat, in timp sa accepte acest calvar, care stie sa se roage lui Dumnezeu pentru ingerasii ei din ceruri Sunt alaturi de tine, draga mea Si pentru ingerasii tai doua Cu drag, Bia
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri "Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow." ........my precious child.......
Of, am mai trecut azi un prag psihologic, vizita la medicul ginecologic. niciodata in viata mea nu mi-a fost atat de greu sa merg la medic , ca azi.Nu imi gasesc cuvintele sa descriu ce am simtit . revin maine poate o sa va pot povesti
pentru tine, draga mea... Stiu ca esti o femeie puternica si vei reusi sa treci peste aceste clipe atat de grele.... Si pentru ingerasii tai si Bia
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri "Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow." ........my precious child.......
Buna mamicilor, Revin sa va povestesc ce mi-a zis dna doctor , care este o femeie minunata si care imi da putere sa merg mai departe .Mi-a zis ca problema mea este genetica , ca m-am nascut cu un col foarte mic care nu poate tine o sarcina , dar a zis ca nu ne vom da batute ca in vara aceasta va merge la mai multe congrese si este imposibil sa nu gaseasca o solutie pentru problema mea. La plecarea de la ea m-a imbratisat si a plans cu mine pentru ingerasul meu ,ii multumesc mult Dnei doctor Bohaltea de Municipal pentru tot ce a facut pentru mine si pentru ca imi da putere sa merg mai departe . Va multumec voua ca sunteti aproape de noi