, am ajuns acasa de unde credeti? da de la parcul Unirii. Multa lume, frumos, acolo erau Bi, Angela, Cristina, Ioana, Stela si Danes. Am ajuns si noi doua si mai mult am incurcat decat am ajutat dar... am fost iertate. Este frumos si standul nostru fara sa exagerez este cel mai frumos, mult mai bogat ca anul trecut, mai mult nu va spun.
Marwana scumpica, daca tu nu vrei sa ne spui mai mult
, las-o draga pe Emilia cea dulcica sa ne povesteasca
. Sunt asa de curioasa si tu nu ne relatezi ultimele noutati.... eiiiii.
cu mare,mare drag si sunt alaturi de voi cu gandurile cele mai bune. Mult 
Cu cat ma apropiam de standul EMMA cu atat incepea inima sa-mi bata mai tare...si i-am vazut Danes, Stela, Bianca, Ioana M. si Angi si tup dupa mine au venit si fetele frumusele Kali si Marwana
Pe mine m-a coplesit standul nostru...avem niste ingerasi atat de frumosi
, avem bratarele cu talpite si lantisor, Angi a facut niste betisoare pentru pus la floricele cu inimioara si ingeras in mijloc, roze si bleu, ce semanau cu niste acadele, iar Stela si Danes au adus baticute cu ingerasi
si multe alte lucruri minunate, chiar si cd-uri si carticele pentru copii...Pe mine m-a coplesit totul, am stat cumintica azi absorbita de toata aceasta atmosfera...cum am spus la inceput eram pe norul meu pufos...Am impartit pliante si am invitat oamenii sa ne fie alaturi pe 30 mai 

Pentru furnicutzele harnicutze si pentru burticutza cea cu noutatile. Multi
si
din partea mea.
tarrreeee cu maaarrreeee drag
. 
cu maree maree drag si ma bucur pentru voi, tare as vrea sa fiu alaturi de voi acum , aveti o ocazie extraordinara de a fi mereu alaturi de ingerasi vostri , sunt foarte mandri de voi cand vad ca parinti lor la ce muncesc , pentru a le pastra amintirea vie si de a arata lumi ce simtim noi mamele de ingeras , fetelor felicitari si tare rau imi pare ca eu nu voi putea participa nicaieri , dar ma bazez pe Moni la un balonas cu MARIUS ANDREI , iar eu ii voi trimite unul din curte de la noi , va put si va doresc multa bafta.
.
!
, care vor sa afle si mai multe detalii despre prima zi de participare la ONGFest, asa ca,iata-ma
?
, "traiti" prin noi, cele de aici, astfel de momente, si atunci, asa cum v-am obisnuit, vin in completarea celor scrise deja de fete, cu o poza facuta ieri (spatiul nu mai permite sa pun mai multe, fiind deja foarte multe postate pe Forum
!), ca sa vedeti si voi, de ce spunem ca standul E.M.M.A. chiar merita sa fie vizitat
!
!
: Prima surpriza a fost Emil
, care desi nu se inscrisese pe lista, a venit sa ne ajute, pe Angela
si pe mine, la descarcat si la carat muuuuultele bagaje, care-mi umpleau portbagajul si bancheta din spate...da, da! parca ma mutam
si Emil
m-au intampinat (in locul de parcare tinut de ei, precum niste cerberi
, in zona fiind aproape imposibil sa gasesti ceva!) si impreuna am inceput sa amenajam standul, ajutati apoi si de Ioana M
, care iata, desi nou-venita printre noi, in calitate de prietena si voluntara EMMA, se implica trup si suflet
!
, care, desi isi anuntasera prezenta in alte zile, au venit dornici sa ajute
...si au ajutat muuuult mai mult decat as fi indraznit sa sper
: tanara si nelinistita Marwana
, impreuna cu si mai tanara (dar mai linistita
) decat mama sa, micuta Kali
, venite sa ne fie alaturi, nu doar datorita ONGFest-ului ci si pentru a petrece alaturi de noi, ziua Tashei,
... Cred ca i-a fost mai usor, sa fie impreuna cu noi si cred ca nazdravana de Tasha si pietenii ei, au a avut grija de asta...
Tortul Tashei era frumos si delicat, precum e ea..
...
a trecut sa ne vada si, ca sa fie sigura ca ajung pentru fetele din tara, sa ne mai aduca niste fluturasi, pe langa banner-ele si afisele pe care le-a printat inainte de a pleca! Draga Alina, drum bun, ne vom gandi la tine, iti vom tine pumnii si asteptam vesti si poze cu Cioca-Boca
a aparut si ea, plutind pe norul ei pufos
, si avand o privire care trada usor starea ei
! Dar asa aeriana cum era
, a reusit sa ramana cu capul pe umeri si sa imparta brosuri si fluturasi, invintandu-i pe trecatori, sa redirectioneze 2% catre EMMA si sa vina pe 30 mai, la "Ziua Parintilor de Ingeri"
!
!
....si tot asa..
! Celor...de departe, va multumim pentru gandurile bune
!
.....ACEL Multumesc!

. Desi sunt de putin timp alaturi de voi si va stiu povestile doar din ce am citit pe forum, m-am simtit bine primita si acceptata in mijlocul vostru. Bianca este extraordinara, se imparte in nu stiu cate, face fata cu brio tuturor solicitarilor, are mereu cate un zambet si o vorba buna pentru fiecare, este ca o closca cu puii ei
.Nu stiu, zau, de unde are atata putere (defapt stiu, exista CINEVA care ii furnizeaza mereu o putere fara sfarsit
).
, pe Alina - burticuta, careia ii doresc drum bun si sa vina cu vesti bune, pe Emil, Marwa si micuta lor, atat de cuminte si dragalasa
, Angela, care a muncit ca o furnicuta vrednica vrednica
si, nu in ultimul rand, Cristina, care de acolo de pe norisorul pufos, emana numai energie pozitiva in jur
)
.De abia astept sa ajung si eu maine pe la orele 15,am niste emotii asa de mari.Vin impreuna cu sotul meu Doru.Va
.
. Dar stiti nu? suntem cu gandul alaturi de voi, si va mai asteptam si maine cu detalii si de ce nu, si cu alte poze.
pentru tine si pentru tot ceea ce faci pentru noi si pentru micutii 

Standul EMMA nu se va inchide mai devreme astazi...Daniela Ginju a anuntat ca va sta pana la ora 17 la stand..deci daca vei veni in Bucuresti, vei gasipe cineva la stand.

burticutelor noastre si tuturor furnicutelor care s-au ocupat de ONGFEST (hmmmm, cred ca aici intra si Kali
)

.Nu am apucat ca citesc mesajul tau draga mea Cristinutza, m-am grabit asa de tare sa termin cu tot ce aveam pe la magazin si nu am mai apucat sa intru pe forum,deci nu am citit mesajul si ma bucur nespus de mult ca ati mai tinut deschis pt ca eu anuntasem venirea mea,este un gest fff frumos si va
.Le-am cunoscut pe scumpele mamici ,Angela_Ema , Daniela ,Ioana -Raluca si sotul ei si ma bucur tare tare mult.De abia astept ziua de 30 Mai sa fac cunostinta si cu celelalte mamici si mai ales cu scumpa Bianca ,cu care am apucat sa vb deocamdata numai la tel si ii multumesc pt toate cuvintele frumoase si pt primire, dar mai ales pt surpriza enorma pe care mi-a facut-o,aceea de a-mi da o pernuta cu numele scumpului meu pui inscriptionat "Stefan Georgian".Bineinteles ca am plans
,nu m-am putut abtine,emotiile au fost ff mari.Va
.
.
,Daniela Ganju,Onutza si sotul....De asemenea am avut-o coleguta si pe Cristina(burticuta),dar pe ea o stiam de mult..
.Toti sunt niste oameni extraordinari ,alaturi de care eu m-am simtit tare bine ....incat astazi l-am luat de manuta si pe sotul meu ....si l-am adus la standul Emma,care a fost tare bogat.A avut o multime de lucruri frumoase ..incat nu stiam pe care sa-l luam mai intai..
.Acum imbratisam cu multa dragoste acea pernuta si ascultam Cd-ul EMMA ........este ca impresionant de sensibil si de frumos....
Va multumesc din suflet draga Oana si draga Ioana ca ne-ati impartasit si noua sentimentele voastre
.
, dar si sentimentele pe care le traiti in jurul Organizatiei EMMA. Aceast lucru ma face sa simt in mod real beneficiile aduse de aceasta organizatie, care are Puterea Ingerilor de partea ei
. Acest lucru, ma face sa prind putere, demonstrand inca o data ca EMMA ajuta foarte mult prin acest forum, reusind sa comunicam indiferent unde ne-am afla pe acest pamant, dar, EMMA ajuta foarte mult si prin intalniri reale... Ma gandesc ce mare incarcatura emotionala va fi pe 30 mai
. Ingerasii nostri cred ca vor fi atat de fericiti si multumiti
.
tuturor celor care ati trecut pe la standul EMMA si, bine'nteles celor care au organizat si au stat la stand in aceste zile. Jos palaria si tot respectul si admiratia mea pentru voi

pe toate furnicutelor ma bucur enorm pentru voi ca va intalniti si va alinati sufletele , ce as fi vrut sa fiu si eu acolo cu voi dragele mele , cat de bine ar fi fost sufletului meu offf , dragele mele sunt tare bucuroasa pentru voi , sa profitati de fiecare clipa petrecuta acolo la stand si ii trimit si eu o
mareee Biancai numai bine dragele mele si multa putere si alinare.