Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Organizatia EMMA ‹ Evenimente
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

EMMA la ONGFest - Bucuresti:7,8,9 mai-Parcul Unirii

Calendarul Organizatiei E.M.M.A.
Scrie un răspuns
38 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2

Re: EMMA la ONGFest - Bucuresti:7,8,9 mai-Parcul Unirii

Mesajde simona bas pe 7 Mai 2010, ora 11:52

Cu sufletul suntem si noi alaturi de voi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! >:D<
Simona si Alin , parintii ingerasului Stelian!!!
simona bas

Locaţie: suceava
Sus

Mesajde marwana pe 7 Mai 2010, ora 18:52

Va >:D< , am ajuns acasa de unde credeti? da de la parcul Unirii. Multa lume, frumos, acolo erau Bi, Angela, Cristina, Ioana, Stela si Danes. Am ajuns si noi doua si mai mult am incurcat decat am ajutat dar... am fost iertate. Este frumos si standul nostru fara sa exagerez este cel mai frumos, mult mai bogat ca anul trecut, mai mult nu va spun.
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde monicamuresan pe 7 Mai 2010, ora 19:50

>:D< Marwana scumpica, daca tu nu vrei sa ne spui mai mult :p , las-o draga pe Emilia cea dulcica sa ne povesteasca :D . Sunt asa de curioasa si tu nu ne relatezi ultimele noutati.... eiiiii.
Va >:D< cu mare,mare drag si sunt alaturi de voi cu gandurile cele mai bune. Mult %%-
Monica, mamica Ingerasului Mircea-Serban si a surioarei lui de pe Pamant, Sofia Anabella: https://picasaweb.google.com/ingerasul. ... directlink
monicamuresan
Moderator

Locaţie: dej cluj
Sus

Mesajde cristina_iancu pe 7 Mai 2010, ora 21:44

Eu astazi am fost pe un norisor pufos...asa m-am simtit eu alaturi de fete la targ :')
Sa incep cu inceputul. M-am grabit sa termin treaba la birou si apoi am mers repejor la fete :x Cu cat ma apropiam de standul EMMA cu atat incepea inima sa-mi bata mai tare...si i-am vazut Danes, Stela, Bianca, Ioana M. si Angi si tup dupa mine au venit si fetele frumusele Kali si Marwana :x Pe mine m-a coplesit standul nostru...avem niste ingerasi atat de frumosi :x, avem bratarele cu talpite si lantisor, Angi a facut niste betisoare pentru pus la floricele cu inimioara si ingeras in mijloc, roze si bleu, ce semanau cu niste acadele, iar Stela si Danes au adus baticute cu ingerasi :x si multe alte lucruri minunate, chiar si cd-uri si carticele pentru copii...Pe mine m-a coplesit totul, am stat cumintica azi absorbita de toata aceasta atmosfera...cum am spus la inceput eram pe norul meu pufos...Am impartit pliante si am invitat oamenii sa ne fie alaturi pe 30 mai (*)
Imagine
Mămica îngeraşului fluturaş Denisa Georgiana şi a micuţei Eliza Ana-Maria
Desene pentru un îngeraş: http://dennyg.daportfolio.com/
cristina_iancu

Sus

Mesajde monicamuresan pe 7 Mai 2010, ora 22:19

=D> Pentru furnicutzele harnicutze si pentru burticutza cea cu noutatile. Multi :* si @};- din partea mea.
Va >:D< tarrreeee cu maaarrreeee drag :x . =D>
Monica, mamica Ingerasului Mircea-Serban si a surioarei lui de pe Pamant, Sofia Anabella: https://picasaweb.google.com/ingerasul. ... directlink
monicamuresan
Moderator

Sus

Mesajde adina pe 8 Mai 2010, ora 07:18

Fetelor hernicutelor , albinutelor chiar sunteti ca niste albine care aduna hrana va >:D< cu maree maree drag si ma bucur pentru voi, tare as vrea sa fiu alaturi de voi acum , aveti o ocazie extraordinara de a fi mereu alaturi de ingerasi vostri , sunt foarte mandri de voi cand vad ca parinti lor la ce muncesc , pentru a le pastra amintirea vie si de a arata lumi ce simtim noi mamele de ingeras , fetelor felicitari si tare rau imi pare ca eu nu voi putea participa nicaieri , dar ma bazez pe Moni la un balonas cu MARIUS ANDREI , iar eu ii voi trimite unul din curte de la noi , va put si va doresc multa bafta. :(( .
adina

Locaţie: marghita
Sus

Mesajde Bianca pe 8 Mai 2010, ora 08:09

Buna dimineata...tuturor >:D< :x !

Nu pot sta prea mult la leptop dar stiu ca sunt mamici si poate chiar si tatici ;;) , care vor sa afle si mai multe detalii despre prima zi de participare la ONGFest, asa ca,iata-ma >:D<
Eu stiu si inteleg de ce Marwana a fost atat de zgarcita cu amanuntele...spera ca asa, poate-poate starneste curiozitatea celor care locuiesc in Bucuresti, in asa masura, incat sa vina la stand..asa-i Marwa' ;) ?
Dar cum voi, dragi mamici din tara, care ati fi venit... dar nu aveti cum :-?? , "traiti" prin noi, cele de aici, astfel de momente, si atunci, asa cum v-am obisnuit, vin in completarea celor scrise deja de fete, cu o poza facuta ieri (spatiul nu mai permite sa pun mai multe, fiind deja foarte multe postate pe Forum :( !), ca sa vedeti si voi, de ce spunem ca standul E.M.M.A. chiar merita sa fie vizitat (*) !

In primul rand pentru a afla ce mai pune EMMA la cale, apoi pentru a vorbi lumii despre EMMA, astfel incat sa fie gasita cu usurinta de cei care au nevoie de ea, pentru multele si frumoasele lucrusoare, pregatite cu mult drag dar si...pur si simplu, pentru a fi impreuna >:D< !

A fost o zi frumoasa si plina, de la inceput si pana la sfarsit! A inceput cu o surpriza si tot asa a continuat pana seara :D: Prima surpriza a fost Emil :* , care desi nu se inscrisese pe lista, a venit sa ne ajute, pe Angela :* si pe mine, la descarcat si la carat muuuuultele bagaje, care-mi umpleau portbagajul si bancheta din spate...da, da! parca ma mutam ;))
Angela :* si Emil :* m-au intampinat (in locul de parcare tinut de ei, precum niste cerberi :D , in zona fiind aproape imposibil sa gasesti ceva!) si impreuna am inceput sa amenajam standul, ajutati apoi si de Ioana M :*, care iata, desi nou-venita printre noi, in calitate de prietena si voluntara EMMA, se implica trup si suflet :x !
A doua surpriza frumoasa a fost aparitia frumosilor Stela &Danes :*, care, desi isi anuntasera prezenta in alte zile, au venit dornici sa ajute :x ...si au ajutat muuuult mai mult decat as fi indraznit sa sper :x
Apoi, stiti deja cine a aparut lipa-lipa ;;) : tanara si nelinistita Marwana :* , impreuna cu si mai tanara (dar mai linistita :p ) decat mama sa, micuta Kali :x , venite sa ne fie alaturi, nu doar datorita ONGFest-ului ci si pentru a petrece alaturi de noi, ziua Tashei, O:-) ... Cred ca i-a fost mai usor, sa fie impreuna cu noi si cred ca nazdravana de Tasha si pietenii ei, au a avut grija de asta... <:-p Tortul Tashei era frumos si delicat, precum e ea.. @};-
Zbor lin printre selute, micuta Tasha... (*) ...

Alinuta-burticuta :* a trecut sa ne vada si, ca sa fie sigura ca ajung pentru fetele din tara, sa ne mai aduca niste fluturasi, pe langa banner-ele si afisele pe care le-a printat inainte de a pleca! Draga Alina, drum bun, ne vom gandi la tine, iti vom tine pumnii si asteptam vesti si poze cu Cioca-Boca :x

Cristinuta-burticuta :* a aparut si ea, plutind pe norul ei pufos :) , si avand o privire care trada usor starea ei ;;) ! Dar asa aeriana cum era ;) , a reusit sa ramana cu capul pe umeri si sa imparta brosuri si fluturasi, invintandu-i pe trecatori, sa redirectioneze 2% catre EMMA si sa vina pe 30 mai, la "Ziua Parintilor de Ingeri" >:D< !

Standul este foarte bogat..mult mai bogat decat anul trecut, avand acum, pe langa canile, insignele si magnetii de anul trecut, si rame foto cu ingerasi aplicati, tot felul de ingerasi din ceramica dar si din sicla, pernute cu un model nou-foarte frumos, inimioare decorative, esarfe roz si bleu si bandane cu ingerasi, bratari si lantisoare cu talpite, calendare cu mesaje inspirationale, carti si CD-uri pentru copii, felicitari cu tot cu CD...Ce mai!-un adevarat boutique...EMMA ;;) !
Am imparit brosuri, formulare, fluturasi, s-au infiripat discutii in vederea unor colaborari, a venit si Dana Barbu, jurista cu care lucram la proiectul de lege :x ....si tot asa.. :D

Cam asta a fost atmosfera in prima zi ... Cu siguranta va fi cel putin la fel de frumos si azi si maine..... ;;)
Va invitam si va asteptam cu drag la standul E.M.M.A., pe toti cei care cititi acest mesaj ...si sunteti prin zona ;) ! Celor...de departe, va multumim pentru gandurile bune :x !

Va multumesc dragi voluntari EMMA..... @};- .....ACEL Multumesc! :x
>:D<
Ataşamente
DSC02479.JPG
Stela, BB, Danes, Cristina Iancu, Marwana, Angela_Ema, Ioana M si cea mai tanara voluntara:Kali
...in memoria Lor si cu tot sufletul alaturi de Voi! Bianca
http://www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/
http://www.youtube.com/watch?v=lx74_vfrLcE
Bianca
Fondator E.M.M.A.

• Site web
Sus

Mesajde Ioana_M pe 8 Mai 2010, ora 12:31

Desi dupa un asa mesaj frumos scris de Bianca nu stiu ce as mai putea spune, as vrea sa va impartasesc si experienta mea de ieri. Am fost pentru prima data la un astfel de eveniment, m-am simtit ca intr-o mare familie, familia EMMA :x . Desi sunt de putin timp alaturi de voi si va stiu povestile doar din ce am citit pe forum, m-am simtit bine primita si acceptata in mijlocul vostru. Bianca este extraordinara, se imparte in nu stiu cate, face fata cu brio tuturor solicitarilor, are mereu cate un zambet si o vorba buna pentru fiecare, este ca o closca cu puii ei :* .Nu stiu, zau, de unde are atata putere (defapt stiu, exista CINEVA care ii furnizeaza mereu o putere fara sfarsit O:-) :x ).
M-am bucurat sa ii revad pe Stela si Danes, niste parinti greu incercati dar atat de buni si calzi >:D< , pe Alina - burticuta, careia ii doresc drum bun si sa vina cu vesti bune, pe Emil, Marwa si micuta lor, atat de cuminte si dragalasa ;;) , Angela, care a muncit ca o furnicuta vrednica vrednica =D> si, nu in ultimul rand, Cristina, care de acolo de pe norisorul pufos, emana numai energie pozitiva in jur :*
Ma bucur inca o data ca v-am cunoscut si sper sa mai traiesc si alte clipe frumoase alaturi de voi.

Standul EMMA arata superb (nu am termen de comparatie cu anul trecut, dar mi s-a parut frumos-frumos), plin de obiecte dragute si foarte utile (esarfele facute de Stela si Danes au fost f apreciate de mami si Buni a mea, care si le-au pus imediat la gat ;;) )

Daca puteti ajunge la stand astazi sau maine merita sa o faceti!
Ioana_M

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde steladanes pe 8 Mai 2010, ora 16:09

SAMBATA 9 MAI . Asa arata standul nostru astazi.Sper ca va place
Ataşamente
IMG_1084.JPG
nepoata mea(Stela)cel mai mic voluntar de azi
IMG_1084.JPG (82.2 ) Vizualizat de 11835 ori
IMG_1092.JPG
Stela,Danes,Angela,Cristina,Raluca,Toni (nepotelul meu)
IMG_1092.JPG (87.29 ) Vizualizat de 11829 ori
steladanes

Sus

Mesajde steladanes pe 8 Mai 2010, ora 16:45

ongfest 2010
Ataşamente
IMG_1085.JPG
ong fest 2010
IMG_1085.JPG (84.88 ) Vizualizat de 11809 ori
steladanes

Sus

Mesajde steladanes pe 8 Mai 2010, ora 16:53

ongfest 2010 in prima parte a zilei
Ataşamente
IMG_1047.JPG
stela si danes parintii lui LUCA
IMG_1047.JPG (81.17 ) Vizualizat de 11799 ori
IMG_1045.JPG
stela mama lui LUCA
IMG_1045.JPG (87.25 ) Vizualizat de 11799 ori
steladanes

Sus

Mesajde onutza pe 8 Mai 2010, ora 21:42

Este superb standul >:D< .De abia astept sa ajung si eu maine pe la orele 15,am niste emotii asa de mari.Vin impreuna cu sotul meu Doru.Va >:D< :* .
Oana - Mamica ingerasului cel mai iubit Stefan Georgian
onutza

Locaţie: Urziceni
Sus

Mesajde corina_odolean pe 8 Mai 2010, ora 22:00

Dragele mele, multumim ca ne tineti si pe noi la curent cu totul si ne mai trimiteti si poze. Totul arata ft bine.
Imi pare rau insa - si cred ca multora dintre noi ne pare, ca nu reusim si noi sa ajungem sa va vedem si sa va dam o mana de ajutor. Distanta asta... :(( . Dar stiti nu? suntem cu gandul alaturi de voi, si va mai asteptam si maine cu detalii si de ce nu, si cu alte poze.
Bianca, esti minunata, nu stiu de unde ai atata energie, sa fii alaturi de noi, sa te ocupi de ONGFest, dar si de Ziua Parintilor de Ingeri 2010.Esti o femeie deosebita si te respect pentru tot ceea ce faci pentru noi - mamicile de ingerasi.
Multumesc mult si =D> pentru tine si pentru tot ceea ce faci pentru noi si pentru micutii O:-)
Imagine
Corina - mamica ingerasului IUSTIN si a comorii vietii mele- Bogdan
corina_odolean

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde cristina_iancu pe 9 Mai 2010, ora 10:56

!Mesaj important pentru Onutza!
Revin cu vesti noi si bune :) Standul EMMA nu se va inchide mai devreme astazi...Daniela Ginju a anuntat ca va sta pana la ora 17 la stand..deci daca vei veni in Bucuresti, vei gasipe cineva la stand.

P.S. Am postat un mesaj acum cateva minute anuntand ca standul EMMA se va inchide mai devreme, iar cum Onutza a anuntat ca va veni in Bucuresti (si n-am reusit sa dau de nr ei de telefon) am intrat in panica, speriata fiind ca nu am cum s-o anunt. Intre timp Daniela a anuntat ca poate sta pana la ora 17 la stand...si situatia e salvata zic eu, cum Onutza a anuntat ca va veni in jur de ora 15.00 :x
@};- @};- @};-
Imagine
Mămica îngeraşului fluturaş Denisa Georgiana şi a micuţei Eliza Ana-Maria
Desene pentru un îngeraş: http://dennyg.daportfolio.com/
cristina_iancu

Sus

Mesajde steluta pe 9 Mai 2010, ora 17:11

Foarte frumoooossssss si voi toate foarteee frumoaseeeeeeeee.
Bravo <:-p burticutelor noastre si tuturor furnicutelor care s-au ocupat de ONGFEST (hmmmm, cred ca aici intra si Kali :x ) @};- %%- @};-
Ma bucur ca totul a iesit conform planurilor si eu cred ca ati avut cei mai multi vizitatori asa ca va imbratisez cu tot dragul,
Steluta (*)
Puteti sustine Organizatia E.M.M.A.
fara sa va coste nimic! Cum? Cititi pe: http://www.organizatiaemma.ro/directionare_impozit
steluta

Locaţie: sibiu, romania
Sus

Mesajde onutza pe 9 Mai 2010, ora 20:19

Dragele mele am fost fff incantata de intalnirea de la ONGFest si va multumesc din suflet ca m-ati asteptat >:D< .Nu am apucat ca citesc mesajul tau draga mea Cristinutza, m-am grabit asa de tare sa termin cu tot ce aveam pe la magazin si nu am mai apucat sa intru pe forum,deci nu am citit mesajul si ma bucur nespus de mult ca ati mai tinut deschis pt ca eu anuntasem venirea mea,este un gest fff frumos si va :* .Le-am cunoscut pe scumpele mamici ,Angela_Ema , Daniela ,Ioana -Raluca si sotul ei si ma bucur tare tare mult.De abia astept ziua de 30 Mai sa fac cunostinta si cu celelalte mamici si mai ales cu scumpa Bianca ,cu care am apucat sa vb deocamdata numai la tel si ii multumesc pt toate cuvintele frumoase si pt primire, dar mai ales pt surpriza enorma pe care mi-a facut-o,aceea de a-mi da o pernuta cu numele scumpului meu pui inscriptionat "Stefan Georgian".Bineinteles ca am plans :(( :(( ,nu m-am putut abtine,emotiile au fost ff mari.Va >:D< :x :* .
Oana - Mamica ingerasului cel mai iubit Stefan Georgian
onutza

Locaţie: Urziceni
Sus

Mesajde IOANA-RALUCA pe 9 Mai 2010, ora 23:07

Buna seara dragilor,mamici si tatici,dar si pitici... :)

Ma alatur si eu celor care au trecut pe la Ongfest sa -mi exprim admiratia pentru munca furnicutelor care au pregatit totul .Dragilor FELICITARI =D> =D> =D> .
In ceea ce ma priveste vreau sa va spun ca m-am simtit excelent.A fost o experienta noua pentru mine,n-am mai participat la un astfel de eveniment,dar mi-am dat seama ca am stiut din primul moment de cand am ajuns ceea ce am de facut....Desi imi facea griji ce o sa le spun oamenilor care vor poposi pe la noi....dintr-o data cuvintelele imi ieseau unul cate unul ,dar de data asta sufletul meu vorbea si nu eu....
Referitor la colegii mei de echipa, am avut placerea de-ai cunoaste pe Stela&Danes(o familei foarte frumoasa) si nepoteii lor ,Angela-Ema,parintii ei care ne-au vizitat ,Andreea si sotul (parintii ingerasei Bianca,Zanel) :* ,Daniela Ganju,Onutza si sotul....De asemenea am avut-o coleguta si pe Cristina(burticuta),dar pe ea o stiam de mult.. ;;) .Toti sunt niste oameni extraordinari ,alaturi de care eu m-am simtit tare bine ....incat astazi l-am luat de manuta si pe sotul meu ....si l-am adus la standul Emma,care a fost tare bogat.A avut o multime de lucruri frumoase ..incat nu stiam pe care sa-l luam mai intai..
Surpriza cea mare pentru mine a fost pernuta pe care mi-a lasat-o Bianca ,cu numele ingerasului meu Matei Alexandru.Multumesc tare mult Bianca,m-ai alinat sufletul intr-o zi grea ,ziua de 8 mai,4 luni de cand Mateias mic este O:-) .Acum imbratisam cu multa dragoste acea pernuta si ascultam Cd-ul EMMA ........este ca impresionant de sensibil si de frumos.... :x
In concluzie a fost un eveniment tare frumos ,la care EMMA s-a prezenta excelent.Felicitari pentru buna organizare si prezentare.
Va doresc o saptamana buna tuturor!!!
IOANA-RALUCA

• YIM
Sus

Mesajde monicamuresan pe 9 Mai 2010, ora 23:37

>:D< Va multumesc din suflet draga Oana si draga Ioana ca ne-ati impartasit si noua sentimentele voastre :x .
Inseamna foarte mult pentru noi, cele de departe, sa citim ce faceti voi acolo, la centru ;) , dar si sentimentele pe care le traiti in jurul Organizatiei EMMA. Aceast lucru ma face sa simt in mod real beneficiile aduse de aceasta organizatie, care are Puterea Ingerilor de partea ei O:-) . Acest lucru, ma face sa prind putere, demonstrand inca o data ca EMMA ajuta foarte mult prin acest forum, reusind sa comunicam indiferent unde ne-am afla pe acest pamant, dar, EMMA ajuta foarte mult si prin intalniri reale... Ma gandesc ce mare incarcatura emotionala va fi pe 30 mai :x . Ingerasii nostri cred ca vor fi atat de fericiti si multumiti :x O:-) .
Va trimit un buchet imens de @};- tuturor celor care ati trecut pe la standul EMMA si, bine'nteles celor care au organizat si au stat la stand in aceste zile. Jos palaria si tot respectul si admiratia mea pentru voi =D> :x
monicamuresan
Moderator

Sus

Mesajde adina pe 10 Mai 2010, ora 18:13

va >:D< pe toate furnicutelor ma bucur enorm pentru voi ca va intalniti si va alinati sufletele , ce as fi vrut sa fiu si eu acolo cu voi dragele mele , cat de bine ar fi fost sufletului meu offf , dragele mele sunt tare bucuroasa pentru voi , sa profitati de fiecare clipa petrecuta acolo la stand si ii trimit si eu o >:D< mareee Biancai numai bine dragele mele si multa putere si alinare. =((
adina

Locaţie: marghita
Sus

Anterior

Scrie un răspuns
38 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro