Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Bianca - fetita mea pura, dulce si frumoasa...te iubesc!

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
139 mesaje • Pagina 1 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 8

Bianca - fetita mea pura, dulce si frumoasa...te iubesc!

Mesajde sicily_1982 pe 26 Apr 2010, ora 12:47

Buna ziua tuturor mamicilor de ingeri

Nu vreau sa-mi incep povestea inainte de a le multumi Cristinei Iancu si lui Marwana pentru mesaje, incurajari si suportul acordat...
Casatoriti din 2008 eu si sotul meu ne doream un pui mic si am inceput sa lucram la proiectul "bebe" asa cum ne placea noua sa spunem....dupa 8 luni de zile de incercari si nenumarate teste negative....anul trecut in luna august s-a produs si minunea...am ramas graviduta, testul era pozitiv si noi eram atat de fericiti...apoi am aflat ca este fetita...Numele ei ar fi trebuit sa fie "Bianca"...nume la care visam de cand eram adolescenta...apoi am alintat-o ZANEL O:-)
A trait prin mine, prin noi 36 de saptamani...clipe in care i-am vorbit, am comunicat cu ea si eu si sotul meu...ii cantam, mama mea ii spunea povesti..totul se invartea in jurul ei...toata lumea o astepta cu drag si dragoste..
Pe data de 7 aprilie 2010...stand in pat am crezut ca mi s-a rup apa...insa in loc de apa era sange..Am umplut de sange o camera si un hol intreg - Dumnezeu m-a salvat pe mine in ziua aceea insa pe zanel a luat-o langa El... Cand am ajuns la spital era deja prea tarziu pt puiul meu...hemoragia fusese prea puternica...tot sangele din placenta si de la zanel il pierdusem...
M-am urcat pe masa de operatii speriata dar cu speranta ca totul va fi bine....
La ecograf auzisem doctorii cum spuneau "nu mai are batai de cord....dea bea se mai vad..."
Pe parcursul sarcinii medicii imi spusesera ca am o "placeta bilobata" si un col scurt....Ma speriasem un pic insa citind nu prea multe pe internet (pt ca este un diagnostic f rar) despre acest tip de placenta am inteles care era riscul....riscul ar fi fost sa nu imi hraneasca puiul si sa se opreasca din evolutie....Fapt care nu s-a intamplat...Zanel era mai mare cu 5 zile de fiecare data si totul era in parametrii normali...ea era sanatoasa si eu la fel... Trebuia doar sa fiu atenta si eu si medicul care ma urmarea ca la nastere toata placenta sa-mi fie scoasa pentru a nu ma infecta - doar atat mi-au spus pe parcursul sarcinii..
Ce nu s-a vazut insa la ecografii a fost o vena care mi-a traversat placenta pe jos...vena care a cedat si din cauza careia am avut aceasta hemoragie.....Daca ar fi trecut pe sus totul ar fi fost ok....
Dupa cum imi place sa spun nu pun intrebari si nici nu caut raspunsuri..am avut familia alaturi de mine (sotul meu iubit, ambele perechi de parinti) cat si prietenii care m-au sutinut si m-au sprijinit mai ales in primele zile cand mi-a fost cumplit de greu..
Nu mi-am vazut puiul insa sunt convinsa ca este un inger superb..nici eu nu am cerut lucrul acesta nici medicii nu m-au intrebat..Cititnd mesajele voastre mi s-a aprins luminita...ca as fi putut sa o vad..
Iubita mea sper sa ma ierti..sper din tot sufletul sa stii cat de mult te iubesc si te voi iubi..
Din cauza cezarienei trebuie sa astept un an pt a incerca din nou sa avem un alt copil - lucurl asta ma omoara...nu pentru a o inlocui pe Bianca ci pt a avea un copil un pui caruia sa ii povestesc de surioara lui/ei..
Va multumesc ca mi-ati oferit posibilitatea de a ma alatura voua si de a scrie povestea noastra..imi cer scuze daca am scris haotic insa durerea si lacrimile imi ingreuneaza abilitatea de a ma exprima.
Va imbratisam cu drag pe toate Andreea si Ingerasul Bianca..
Andreea, mamica ingerasului Bianca
sicily_1982

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Re: Bianca - fetita mea pura, dulce si frumoasa...te iubesc!

Mesajde anna maria pe 26 Apr 2010, ora 12:54

imi pare rau de pierderea ta...offf cat de mult suferim noi mamicile de ingeras...Doamne Doamne sa-ti de-a putere. o >:D< din partea mea si un buchet @};- @};- @};- mare.
anna maria

Locaţie: timisoara
  • YIM
Sus

Mesajde sicily_1982 pe 26 Apr 2010, ora 13:13

Iti multumesc frumos pt sustinere draga mea Anna Maria @};-
te imbartisez cu drag.. >:D<
sicily_1982

• YIM
Sus

Mesajde onutza pe 26 Apr 2010, ora 13:29

Off Doamne cate durere :(( .Iti spun "Bun venit" aici printe mamicile de ingerasi scumpa Andreea,nu mi-as fi dorit inca un scump pui sa devina ingeras.Ti-am citit mamica iubitoare povestea trista a micutei Bianca cu lacrimi in ochi :(( ,este fff greu ,este cumplit prin ceea ce treci,nu am cuvinte sa imi exprim regretul.Dar gandeste-te scumpa mea ca puiului tau ii este bine acolo la DD ,nu mai sufera,nu o mai doare nimic,este ingerul tau pazitor care te va veghea si te va iubii toata viata,pt ca pe tine te-a ales sa ii fi mamica.Uita-te spre cer si trimite-i un zambet mare si ganduri bune si ai sa vezi cum ea iti va alina sufletul,va veni la tine in vis si te va magaia pt ca te iubeste mult.Ai facut tot ce era posibil pt ea,esti o mamica curajoasa si o femeie puternica,ai laturi intreaga ta familie ,ne ai pe noi marea familie EMMA care te vom sustine mereu si iti vom arata intrega noastra dragoste :x .
Imi doresc sa fi tare,tare pt puiul tau,pt ca scumpii nostri asa ne vor,sigur ca vei plange ori de cate ori te vei gandii la ea,incearca ca iubirea pt puiul tau sa creasa mult mult de tot astfel incat sa acopere durerea din sufletul tau.Lasa iubirea sa fie mai mare decat durerea,asa draga ta O:-) Bia va si fff fericita.
Noi suntem aici sa iti alinam un pic suferinta si sa te primim cu bratele deschise ,te intelegem perfect .MIi de [-o< @};- *-:) pt sufletelul micutei Bianca.Cu drag.
Oana - Mamica ingerasului cel mai iubit Stefan Georgian
onutza

Locaţie: Urziceni
Sus

Mesajde sicily_1982 pe 26 Apr 2010, ora 13:51

Draga Onutza sper sa fiu curajoasa ca voi...ma voi uita spre Cer asa cum mi-ai spus...sperand ca fiecare lacrima pe care o vars sa se transforme intr-un sarut pt ingerasul meu..sa stie cat de mult o iubesc...o ador...
Am citit povestea ta si a altor mamici...plang si nu-mi vine sa cred cata durere si cata dragoste avem noi toate...
Iti multumesc pt cuvintele frumoase, pt imbratisari..pt tot @};-
cu drag noi 2...
sicily_1982

• YIM
Sus

Mesajde monicamuresan pe 26 Apr 2010, ora 14:06

=(( Draga Andreea, mamica indurerata a Ingerasei Zanel Bianca O:-) , te >:D< cu mare, mare drag si vreau sa-ti sterg lacrimile de pe obraji. Lacrimile tale se vor transforma in pupici catre Ingerasa ta, atunci cand ele vor fi pline de Iubire. "Lacrimi pline de Iubire", asa cum le spune Anemarie :x .
Eu il simt pe Ingerasul meu linistit si fericit, atunci cand reusesc sa ii trimit cate un zambet smecher. Dar asta in timp... aici, pe acest site, am invatat sa fac ce simt ca e mai bine pentru sufletul meu. De aceea, cand simt nevoia sa plang, plang, cand simt nevoia sa zambesc, zambesc, cand simt nevoia sa impartasesc cuiva sentimentele mele, scriu... si uite asa am invatat ca Iubirea :x pentru Ingerasul meu este mai puternica decat durerea care imi sfasie sufletul cand nu mai pot de dorul lui =((
Pentru O:-) Zanel Bianca, multe @};- , [-o< si (*)
Monica, mamica Ingerasului Mircea-Serban si a surioarei lui de pe Pamant, Sofia Anabella: https://picasaweb.google.com/ingerasul. ... directlink
monicamuresan
Moderator

Locaţie: dej cluj
Sus

Mesajde sicily_1982 pe 26 Apr 2010, ora 14:17

Draga Monica, crede-ma ca fiecare lacrima este plina de dragoste...Alaturi de voi, de EMMA voi incerca ca durerea sa nu fie mai mare decat iubirea...
Voi invata cum sa fiu curajoasa pt ca citind povestile voastre imi dau seama ca nu sunt singura, ca timpul vindeca si ca Dumnezeu are grija de noi si de ingerii nostrii...
Te pupam si iti multumim frumos pt mesaj @};-
sicily_1982

• YIM
Sus

Mesajde corina_odolean pe 26 Apr 2010, ora 15:18

Draga mea mamica, asa este. Aici vei descoperi intelegere, sprijin si alinare la suferinta ta.
E drept nu va disparea, dar vei trece un pic mai usor peste ea. Imi pare rau ca trebuie sa iti spun " bun venit" , pentru ca asta inseamna ca inca un pui mic, in loc sa se bucure de imbratisarea mamei sale, el pleaca de langa ea.
Dar ingerasii nostrii sunt cu siguranta alaturi de noi, ne sustin, si stiu ca se bucura atunci cand vad, un mic zambet pe gura mamei.
Asa ca draga mea, stiu ca este greu, dar hai...un mic zambet curajos pentru O:-) ta scumpa si draga, pentru ca ea sa se bucure ca are o mamica curajoasa..
Te >:D< >:D< >:D< mult, mult si tare, iar scumpei tale O:-) O:-) , multe multe @};- @};-
Imagine
Corina - mamica ingerasului IUSTIN si a comorii vietii mele- Bogdan
corina_odolean

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde Bianca_C pe 26 Apr 2010, ora 18:00

Andreea, draga mea >:D<

Te primesc aici, printre noi, imbratisandu-te si spunandu-ti ca imi pare atat de rau pentru pierderea micutei tale Bianca =((

Stii, nu pentru ca eu ma numesc Bianca si pentru ca toata viata mi-am adorat numele, insa intotdeauna cand ma gandesc la acest nume imi apar in mine trei cuvinte, cele scrise de catre tine la titlu...pura, dulce si frumoasa ( bine, le punem la masculin ca vorbim de nume ), asa ca ai atat de multa dreptate, micuta ta sigur avea aceste trei caracteristici :x

Imi vine sa urlu de durere cand vad ca pe zi ce trece, mai apare o mamica indurerata, inca un pui plecat prea devreme la Dumnezeu, insa asta e viata, ai sa vezi ca in timp vei reusi sa accepti plecarea ei, cu greu, va fi dureros, insa timpul va vindeca putin sufletul, nu in totalitate, pentru ca Bianca va avea un loc special in inima si in gandul tau, va ramane copilul mult dorit si iubit :x

Nu te ingrijora, sunt sigura ca a ajuns intr-un loc de poveste, printre ingerasii nostri iubiti, sunt impreuna acum, se joaca si ne zambesc noua, parintii lor indurerati....

Draga mea, oricand vei simti nevoia sa vorbesti cu cineva, intra aici pe Forum, te vom primi cu bratele deschise si iti vom mangaia sufletul cum numai noi stim ;;)

O [-o< din suflet pentru micuta Bianca.
O >:D< calda pentru tine....

Cu drag si din suflet, Bia.
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde marwana pe 26 Apr 2010, ora 18:35

Andreea mamica draga de ingeras Bianca-Zanel, te >:D< cu mult drag si ma bucur ca ai scris povestea pe forum, asa cu siguranta incet vei gasi un pic de alinare, ai un loc in care Zanel va fi cunoscuta de multe mamici, un loc in care tie sa i ti fie mai usor.
Lacrimile nu se vor opri atat de usor, va mai trece un picut, odata cu trecerea timpului te vei obisnui cu aceasta durere fara margini (desi acum e greu sa ma crezi), vei avea puterea sa ii trimiti ingerasei tale si zambete la cer nu doar lacrimi.
Fetita ta scumpa stie ca o iubesti mult, stie ca i ti este dor de ea. DD si ea este langa tine, pe langa familia ta de acasa acum ne ai si pe noi.
[-o< pt O:-)
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 26 Apr 2010, ora 22:27

Draga Andreea ,o calda imbratisare din partea mea si bine ai venit ..cu ttristete iti spun ,dar cu zambetul pe buze ..Stiu ca ingerasa ta nu doreste sa fii trista ...Dar iti trebuie timp sa jelesti ,iti trebuie timp sa-ti strigi dorul ,si lacrimile sa-ti fie un nesecat izvor ...Suntem aici si te vom sprijinii din toate sufletele noastre cu toata dragostea .

As fi vrut sa fii decat o voluntara care isi ofera sprijinul , dar esti inca o mamica de ingeras,si regret asta !!Totusi aici vei invata incet ,cu delicatete sa treci peste durere ,sa-ti invingi suferinta si sa-ti simti printesa ta draga doar cu spiritul tau plin de iubire !!

Iti trimit cele mai bune ganduri si o rugaciune !!

Bianca frumoasa pirntesa ,vino la mamica ta si spune-i cat de mult o iubesti ,i asta seara ,in vis!!Mii de flori pentru tine mica ingerasa !! >:D< :x @};- @};- @};- O:-) [-o<
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde nicoleta pe 27 Apr 2010, ora 07:26

Buna, scumpa mamica de ingerasa Bianca!
Te imbratisez cu multa caldura, pentru ca racoarea diminetii sa nu iti indoaie trupul si sa nu iti aseze incordare pe chip.
Regret enorm ca ne cunoastem astfel, regret ca si tu ai avut parte de o soarta atat de cruda, regret ca nu poti privi zburdalnicia fetitei tale, asa cum un parinte merita acest lucru, ...normal, firesc pentru omenire.
Draga mea, stiu ca suferi, stiu ca dorul va arde mereu, insa te invit in odaia noastra a mamicilor de ingerasi, pentru a invata impreuna sa traim cu acest dor, ...pentru a invata sa nu il lasam sa ne arda, sa ne nimiceasca sufletele care inca pot face atat de mult bine in jur si pot aduce frumos atat pentru noi cat si pentru altii.
Ingerasa ta este bine, crede+ma, ...pentru ea, Sfanta Maicuta este cea mai dulce mangaiere din univers, insa tu ii simti lipsa si e normal sa fie asa.
Roaga+te mereu si fi un om bun,...zambeste, ...da+scumpa mea, ...ZAMBESTE si SPERA la o viata demna si linistita.
Dumnezeu sa te ocroteasca!
Te pupacesc pupaceste cu pupici pupaciosi.
Cu mare drag, Nicoleta!
nicoleta

Locaţie: petrosani
Sus

Mesajde adina pe 27 Apr 2010, ora 07:48

Draguta Andreau sunt si eu aici alaturi de tine de sufletul tau greu incercat cu durere in suflet iti urez bine ai venit in familia EMMA >:D< , aici noi toate te intelegem prin ce treci , fiecare are povestea trista a ei si a scumpilor ingeras , draga mea imi pare nespus de rau pentru pierderea ta :(( stiu ce simti stiu cum te simti , iti doresc multa alinare in suflet , sanatate si putere , nu trebuie sa iti ceri scuze draga mea aici noi mamele de ingeras nu ne uitam la cum scrii , aici incercam daca putem sa alinan si sa ne incurajam una pe cealalta , draga mea iti daruiesc credinta multa [-o< .Ingerasei tale Bianca lumina vesnica *-:) , zbor lin (*) si o multime de @};- @};- pentru ea si pentru o mamica curajoasa .
adina

Locaţie: marghita
Sus

Mesajde Oana_Rus pe 27 Apr 2010, ora 07:59

Draga Andreea, ti-am citit povestea de cand ai scris-o, dar ca de fiecare data ma blochez, ma supar, plang si retraiesc la nesfarsit poveste mea si a tuturor mamicilor de aici de pe forum.
Nu pot sa-ti zic decat ca ma bucur ca ai descoperit acest forum, familia EMMA, chiar daca durerea ta este la fel de puternica ca atunci cand Bianca a plecat la DD, aici vei avea ocazia sa-ti descarci sufletul, pe langa faptul ca mamicile te vor sprijinii in orice moment al vietii tale vei avea ocazia la randul tau sa sprijini alte mamici, sa le spui din experienta ta.
Te >:D< cu mare mare drag, iar O:-) tau Bianca ii doresc sa fie mereu alaturi de mama ei, sa fie cuminte si alaturi de ceilalti ingerasi sa faca numai fapte bune, sa vegheze asupra noastra si sa ne invete tot ceea ce noi nu stim inca.
Mama ingerasului Matei Odin
Oana_Rus

Locaţie: Turda, jud Cluj
Sus

Mesajde Elli pe 27 Apr 2010, ora 10:06

Draga Andreea, imi pare rau pentru ingerasa ta, Zanel. >:D<
Povestea ta seamana foarte mult cu a mea. Eu am incercat 12 luni pana am reusit sa raman insarcinata in urma unui tratament. Cred ca stim amandoua prin ce am trecut in aceasta perioada...Apoi am dezvoltat o sarcina normala pana la nastere, pana acand accea vena a cedat...Diagnosticul este de "vasa previa" (exista si o fundatie : The International Vasa Previa Foundation, care pe mine m-a ajutat sa inteleg ce s-a intamplat). Pentru ca stiu prin ce treci, eu as zice sa astepti cateva luni si apoi sa mergi la dr. (altul eventual) sa intrebi daca esti refacuta si poti incerca din nou. Eu asa am facut, si la un an de la cazariana, am nascut o minune de baiat care azi face 3 ani. Mai sunt si alte mamici care au ramas mai devreme de un an de la cezariana. Iti spun toate astea pentru ca si tu te-ai luptat cu infertilitatea si stim ce inseamna asteptarea si frica de a o lua de la capat, sansele de a ramane insarcinata sunt mult mai mari la scurt timp dupa o sarcina.
Iti doresc multa sanatate si putere @};-
[-o< pentru ingerasa ta Bianca
Elli

Sus

Mesajde sicily_1982 pe 27 Apr 2010, ora 14:12

Va multumesc tuturor pentru mesaje, rugaciuni, cuvinte frumoase, imbratisari....sunt un adevarat pansament pt inima mea...
Citind povestile voastre am inteles ca timpul te invata sa accepti ce ni s-a intamplat, am inteles ca poti fi mamica din nou...
Va imbratisam cu drag pe toate >:D< Andreea & Zanel
sicily_1982

• YIM
Sus

Mesajde adina pe 27 Apr 2010, ora 15:05

cu siguranta poti sa fii din nou mamica doar trebe sa ai speranta si credinta , credinta sa nu o pierzi niciodata este important , numai bine si alinare in suflet iti doresc. O:-) (*) *-:) @};- %%-
adina

Locaţie: marghita
Sus

Mesajde cristina_iancu pe 2 Mai 2010, ora 10:20

Scumpa mea ma bucur ca ti-ai deschis sufletelul si aici >:D< :*

Ai fost intampinata de o armata de mamicute de ingerasi cu suflete calde si frumoase >:D<

Asa de frumos ai scris aici de povestea Biencutei, ce frumos ii spuneati voi cand era in burticuta Zanel si acum ea este o zana mica cu aripioare aurii ce se joaca si este vesela alaturi de cei asemeni ei
Imagine

Am completat povestea Biencutei cu ce ai scris si aici pe forum http://www.organizatiaemma.ro/node/582

Te imbratisez cu mult drag scumpa mea >:D<
Imagine
Mămica îngeraşului fluturaş Denisa Georgiana şi a micuţei Eliza Ana-Maria
Desene pentru un îngeraş: http://dennyg.daportfolio.com/
cristina_iancu

Sus

Mesajde sicily_1982 pe 3 Mai 2010, ora 12:58

Cristina, iti multumim pt grija pe care ne-o porti...si pt zanica atasata ;;)
Imi este atat de dor de zanel a mea...peste 4 zile am fi serbat o luna..Puiul meu dulce si frumos te iubesc :x ma gandesc la tine in fiecare zi, ma rog pt sufletelul tau si te sarut dulce :* ..
Cu dragoste mamy a ta..
sicily_1982

• YIM
Sus

Următorul

Scrie un răspuns
139 mesaje • Pagina 1 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 8
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro