Foarte frumos.....
Bia

Bravo!!
si pentru toti oamenii cu suflet din Sibiu

Ce frumos arata floricelele si fluturasii

cu mare, mare drag.

de la Angela, mama adoua minuni, una in Cer si una pe Pamant

, iti trimit
mea mare, cu mare, mare drag. Asa-i ca nu te-a suparat? Daca vrei, daca poti si daca reusesti, incearca sa mergi la intalnirea de lucru de pe 20 aprilie. Acolo nu vor fi asa multe persoane, incat sa te copleseasca. In schimb, acolo va fi Bianca
. In momentul in care o vei cunoaste pe Bianca, iti vei reveni din depresie (atat cat sa poti sa prinzi curaj) si vei simti ca vei putea participa la Ziua Parintilor de Ingeri, ca aceasta participare iti va face bine.
si multa, multa sanatate.
cu mare drag si va anunt pe aceasta cale ca planul pentru organizarea evenimentului ''Ziua Parintilor de Inger'' va fi afisat maine sau maxim poimaine. Stim cu totii ca azi (si nu numai azi ), Bianca a fost ocupata , cred ca toata lumea s-a uitat la BiTV.
si Hristos a inviat!
, revin cu forte proaspete (mai mult sau mai putin
) si cu planul pentru ZIUA PARINTILOR DE INGERI.
, a realizat o prezentare in powerpoint, care m-a ajutat foarte mult
, (salvandu-mi timpul extrrrrem de pretios ) adunand ideile din anii trecuti si facand o maaaare recapitulare, care a stat la baza planului de mai jos, "bibilit" in urma intalnirii de lucru.
, ceea ce este trecut mai jos, fiind insa varianta "finala" in Word....fara poze
.
, care sa fie adaugate....Cu alte cuvinte, va invit la..... "colaborare"
!), ca anul trecut
,dar nu uitati ca ceea ce facem noi prin EMMA, este pionierat si o astfel de atitudine este..."normala"
, in conditiile in care nimeni nu a mai facut asa ceva, la noi in tara!
....pentru ca nu am stiut!
, atunci cand STIU cata lume are nevoie de sprijin si cate lucruri trebuie schimbate!!!
!
.........
....dar va "avertizez " (desi cred ca v-ati obisnuit deja cu "rabufnirile mele"
),ca asa se va intampla de fiecare data cand voi vorbi despre cauza noastra
:
!
!
) pentru a fi la curent cu:
!
, semnata de organizatorul local si depusa la Primarie, DIN TIMP!
si pentru a face economie
, printati cate doi fluturasi, pe cate o coala A4.
)
!) si clar
!
!), in care participantii la eveniment, sa poata scrie cateva cuvinte despre insemnatatea personala a acestui eveniment si sa lase (daca doresc) datele personale de contact.
....adica, trebuie asigurate in fiecare oras
!):
cu helium si legarea lor cu sfoara de bumbac
...(in Bucuresti, firma vine si umfla baloanele la fata locului. Daca procedati la fel, atentionati-i sa vina in timp util.... (credeti-ma , ia mai mult timp, decat credeti...plus ca se mai sparg, mai scapa....
)
.
!
: pentru a putea parcurge acest plan, oriunde, oricand si oridecateori vreti, ca sa va fie mai usor, il puteti printa
, si pentru a crea una dintre cele mai frumoase amintiri de suflet...
), va multumesc, va imbratisez si...va astept cu multa speranta si multa incredere!

.
cu mare drag,
nu pentru ca nu l-as fi inteles din prima, ci pur si simplu pentru a vedea EXACT tot ce este nevoie si ce ati adaugat voi la planul din powerpoint......