Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

sunt mama de ingeras

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
29 mesaje • Pagina 1 din 2 • 1, 2

sunt mama de ingeras

Mesajde maeaalexandra pe 31 Mar 2010, ora 12:03

numele meu e monica si am 24 ani.sunt tanara si totusi sunt mama de ingeras.spun ingeras pt ca trait la mine in burtica doar 17 saptamani.17 saptamani frumoase in care am simtit cum da din picioruse,i-am numarat degetelele de la maini si de la picioare cu dr si cu tati timp in care mi-a fost foarte rau dar ma gandeam numai la bebe si ca o sa fie sanatos.nimic nu ma anunta ce urma.la 16saptamani(miercuri ) am sangerat un pic dar ...destul cat sa ma sperii.m-am dus la dr la spital si bebe era bine dar aveam colul un pic cam scurt.trebuia sa fac cerclaj.programare aveam luni.dar peste noapte am sangerat mult.il sun pe dr si ma duc la urgente.toata plansa,disperata toate asistentele ma calmau ca totul va fi bine ca bebe e bine,dar eu simteam ceva...medicul de garda imi spune ca am amniocel si ca recomanda avortul.nu stiam ce inseamna amniocel dar fata asistentei si cuvantul avort m-au speriat.m-au bagat in camera cu femei care au mai facut asta si toate imi spuneau ca trece ca uit repede ca sunt tanara, ca mai am o fetita de 1,5 luni acasa ,ca sa nu ma consum ca imi fac mai mult rau ...asta se intampla pe la 5 dimineata.pe la 8 vine seful de sectie si el imi spune ca sarcina e dusa.DUSA?1?!ce-i aia .de ce e dusa?unde e dusa?ieri era bine era bebe marisor,ii batea inimioara,avea toate la locul lui si acum e dusa?nu am vrut sa imi faca nimic pana nu vine dr meu.si ma bucur enorm ca am facut asta.pe langa faptul ca m-a luat de langa acele femei si m-a dus la el pe sectie,lucru care nu a fost de acord medicul de garda,la ecograf descopera ca nu am nici un amniocel.bebe e bine,intradevar colul e un pic cam scurt(pt o sarcina de 22 de saptamani,nu de 16 ca a mea)dar ca se mai poate face ceva.si zic:adica bebe traieste,nu trebuie sa fac avort?da!dar trebuie sa luptam.sunte-ti de acord sa facem tot ce trebuie ca sa il salvam?nu sunt sanse 100%dar sunt de 50-60%.bineinteles ca asta am facut.am stat in spital la pat in perfuzii si tratamente.in disperarea mea si la toaleta ma ducem cat mai rar.dar dupa o saptamana bebe nu a mai vrut sa stea.am sangerat puternic si au inceput contractiile si.........a iesit....am nascut....nu am vrut sa stiu ce a fost si rau imi pare.acum avea un nume.dar ii voi spune TEO pt ca daca era fata ii spuneam teodora si daca era baiat ii spuneam teodor.eram atat de suparata si nervoasa si frustrata si nebuna incat am cerut sa fie ars.oricum e mai bine decat sa fie aruncat intr-o groapa comuna de unde isi i-au cainii micul dejun(asa mi-a zis o asistenta)
maeaalexandra

Locaţie: brasov
Sus

Re: sunt mama de ingeras

Mesajde onutza pe 31 Mar 2010, ora 13:23

Imi pare rau ca trebuie sa iti spun BUN VENIT printre mamele de ingerasi :(( ,nu trebuia sa fi si tu mamica de ingeras, dar DD a ales ca puiul tau sa fie acum alaturi de O:-) nostrii sa se joace impreuna .Stiu ca este ff greu sa te desparti de copilul tau,toate de aici ducem durerea acesta in suflet dar ne incurajam reciproc si asta conteaza fff mult.Regret marea ta pierdere si nu iti repet :"lasa ca esti tanara faci altul" nici eu nu suport fraza asta ,dar din pacate este cat se poate de adevarata.Si eu mi-am pierdut puiul la 22 saptamani era un baiatel minunat pe care il asteptam cu toata fiinta mea,dar viata merge mai departe fie ca vrem fie ca nu, copilasii nostri acum ne ocrotesc sunt ingerii nostri pazitori.Sunt alaturi de tine si te ascult cu drag ori de cate ori o sa ne scrii si simti nevoia sa vb cu cineva.Noi suntem aici sa te primim cu bratele deschise >:D< .Te :* draga mea.Mii de [-o< >:D< :* @};- pt ingesarul tau scump care te iubeste enorm.

Cu toata dragostea ,Oana mamica O:-) Stefan Georgian.
Oana - Mamica ingerasului cel mai iubit Stefan Georgian
onutza

Locaţie: Urziceni
Sus

Mesajde marwana pe 31 Mar 2010, ora 14:07

Bun venit ! in familia noastra draga Alexandra. Te >:D< cu mult drag, am vazut ca ai citit mult de pe forum. Ai facut ce ai considerat ca este bine pentru tine. Teo este ingeras acum si crezi sau nu el i ti este si va fi mereu alaturi de tine. De uitat nu il vei uita, poate ca te vei invata cu durerea, dar asta nu trece. Va fi al doilea puiut al tau, il vei iubi si i ti va fi dor de el. Vei intalni oameni care nu vor intelege de ce plangi, de ce ti e dor, de ce suferi, si daca va fi asa te indrum sa faci referire la acest site, la acest forum. Trebuie doar sa stii ca tot ceea ce simti tu este normal si ca ...aici vom incerca atat cat ne sta in putinta sa i ti alinam durerea, aici ne vei gasi ori de cate ori vei avea nevoie de noi.
Te >:D< cu mult drag si nu uita ca de acum nu mai esti singura, ne ai pe noi
O:-) Teo ii trimit [-o< la cer si un brat de @};-
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde monicamuresan pe 31 Mar 2010, ora 15:10

=(( Draga Monica =(( imi pare rau ca te intampin cu Bun venit alaturi de Mamicile de Ingerasi, dar, in acelasi timp, pot sa-ti spun ca ai ajuns intr-un loc cu multa caldura sufleteasca, cu oameni care sunt alaturi de tine, alaturi de tristetea ta. Iti intelegem durerea si :(( alaturi de tine. Accepta mangaierile noastre si nu-ti pierde Credinta. Un Ingeras scumpic si drag, Teo O:-) , acum va vegheaza, va protejeaza si asteapta sa va trimita Iubirea lui neconditionata. Inchide ochii si imagineaza-ti cum Ingerasul tau iti saruta ochii tristi si plini de lacrimi.
Te >:D< si ma [-o< pentru linistea ta sufleteasca.
Pentru Teo, multe [-o< si @};-
Monica, mamica Ingerasului Mircea-Serban si a surioarei lui de pe Pamant, Sofia Anabella: https://picasaweb.google.com/ingerasul. ... directlink
monicamuresan
Moderator

Locaţie: dej cluj
Sus

Mesajde maeaalexandra pe 31 Mar 2010, ora 18:23

multumesc pt primirea calduroasa. :x stiti...inainte sa imi pierd copilasul tot timpul ma gandeam ca cea mai mare pedeapsa de la D-zeu pt mine e sa nu pot sa am copii sau sa imi moara vreun copilas.si uite ca D -zeu mi-a luat un copilas. :(( spre norocul meu am o fetita minunata care ma face sa trec mai usor peste aceasta tristete. :) dar in fiecare zi ma gandesc ca trebuia sa am 2 copii ~X( . sa vina 2 copii la mine sa imi spuna te iubesc mami dar simt cum ingerasul din cer ma alina.si sunt fericita ca am un ingeras care are grija de noi.tot timpul am fost optimista ,si acum incerc sa fiu la fel :-s .inainte sa pierd copilul vb cu o prietena si ii ziceam ca,cred ca e mai cruda viata daca iti i-a copilul dupa ce il nasti si il ti la piept,si il alaptezi, decat daca ti-l i-a inainte sa nasti.dar nu e asa.e la fel de crunt si de dureros...............
maeaalexandra

Sus

Mesajde Loredana M pe 31 Mar 2010, ora 19:20

>:D<
imi pare rau ca trebuie sa ne intalnim in aceste imprejurari...aici vei gasi tot suportul de care vei avea nevoie.
Eu sunt tot din brasov si daca doresti ne putem intalni ca sa-ti ofer o imbrtisare..
Imi pare nespus de rau ....stiu cum este sa simti indiferenta doctorilor...ma bucur ca ai o scumpete de fetita....m-as bucra sa o cunosc....
te pupic dulce
Loredana
DAVID 4.03.2009 ALEXANDRA NASUCA 27.1.2011 MARIA GRACE 25.04.2013
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 070&type=3
Loredana M
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde adina pe 31 Mar 2010, ora 19:55

Imi pare rau pentru pierderea ta , bine ai benit printre noi mamele de ingeras >:D< iti doresc multa putere draga mea pentru ca ai nevoie si numai bine , scumpului tau ingeras teo multe @};- @};- si zbor lin printre mii de (*) (*) .
adina

Locaţie: marghita
Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 31 Mar 2010, ora 22:29

Draga Monica imi pare rau pentru pierderea suferita ,si mai ales ca in durerea ta nu ai avut puterea sa-ti iei ramas bun de la scumpul tau ingeras ...Teo ..Nu trebuie sa-ti faci reprosuri ! Erai atat de furioasa si speriata ,refuzand atunci ,mintea ta ,iti dadea falsa impresie ca nu s-a intamplat nimic ,ca totul va fii va inainte !!Ca daca nu ai sa-l vezi nu ai sa suferi ...Dar tarziu ti-ai dat seama ca nu este asa !!Socul te-a facut sa reactionez asa ,iar acum nu trebuie sa -ti reporsezi ...Ar fi trebuit sa avem in fiecare spital un psiholog ,care sa vb cu noi mamele care am trecut prin asa ceva ,care sa -ti spuna ca este mai bine sa-l vezi sa-ti iei ramas bun de la el ..intai sa te pregateasca sufleteste ...Dar cine s-o faca ?!!
Pe mine aproape ca m-au luat pe sus de acolo ,la un moment dat am vrut sa ma intorc inapoi ,dar nu mi-a dat voie sotul si o asistenta !!
Ce sa-ti spun ,cuvintele sunt mici ,durerea este mare !1
Am inteles ca mai ai o fetita ..Poate ca daca te vei uita la ea iti poti inchipui cum arata si ingerasul tau !!As dori sa pot a timpul inapoi sa te pot ajuta mai mult ,sa incerc sa te ajut sa-ti vezi puiul ..dar poate cand durerea se va mai estompa ..ai sa-l visezi !!
Trebuie sa te ierti !!Puiul tau te-a iertat de mult ,si te iubeste enorm !!Si este langa tine si te ia in brate in fiecare clipa !!

Pentru tine o rugaciune pentru a-ti aduce pacea sufleteasca ,iar pentru puiul tau mii de flori si il rog mult sa vina la tine in vis !! >:D< [-o< O:-) O:-) @};- @};- @};- @};-
Ataşamente
images2.jpeg
images2.jpeg (3.76 ) Vizualizat de 11259 ori
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde Bianca_C pe 1 Apr 2010, ora 12:46

Draga mea Monica >:D<
Imi pare nespus de rau pentru pierderea copilasului tau =(( ..off Doamne, de multe ori parca nici nu imi gasesc cuvintele...
Stiu ce durere ai in suflet, atat de bine stiu, si eu sunt la fel de tanara ca tine, am 25 ani, insa uite, Dumnezeu a decis sa ne puna la incercari grele de tinere...asta stia El ca trebuie sa traim noi...de ce?....habar nu am :-??
Insa tot ce stiu, e ca oricat de dureros ar fi, si de inexplicabil, Dumnezeu ne iubeste, Dumnezeu are grija de ingerasii nostri...acolo, sus, in Ceruri unde i-a luat.
Sunt langa tine, draga mea, oricand simti nevoia sa vorbesti cu cineva, sa iti deschizi sufletul.... >:D<
O [-o< pentru Teo si @};- @};-
Si pentru tine mii de >:D< si un :* dulce, mamica tanara de ingeras.
Cu drag, Bia >:D<
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde adina pe 2 Apr 2010, ora 19:33

Draga Monica iti doresc SARBATORI FERICITE cu gandul la ingerasul tau scump ca acolo sus nu este durere si nici suspinare te >:D< cu mare drag si ai mare grija de tine numai bine , scumpului tau mii de @};- zbor lin si lumina vesnica. *-:) (*)
adina

Sus

Mesajde Bianca_C pe 4 Apr 2010, ora 12:32

HRISTOS A INVIAT!!! [-o<
Sarbatori fericite, pline de liniste, de bucurii, de lumina si de oameni frumosi alaturi de sufletele voastre.
Din suflet, Bia :*
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde cristina_iancu pe 6 Apr 2010, ora 11:16

Hristos a inviat!

Monica, draga mea, te intampin si eu cu bratele deschise >:D< :*

Imi pare rau pentru pierderea copilasului tau >:D< E bine ca o ai pe buburuza mica alaturi, ca te inveseleste si iti da putere :*

Ingerasul Teo, are creata pe site-ul EMMA o pagina cu povestioara lui http://www.organizatiaemma.ro/node/579 si un balonas alb cu numele sau. O:-)

@};- @};- @};-
Imagine
Mămica îngeraşului fluturaş Denisa Georgiana şi a micuţei Eliza Ana-Maria
Desene pentru un îngeraş: http://dennyg.daportfolio.com/
cristina_iancu

Locaţie: Bucuresti
Sus

Mesajde Loredana M pe 25 Mai 2010, ora 18:16

Draga Monica primeste o calda imbratisare de la mine si vreau sa-ti spun ca ingerasul tau TEO e trecut pe lista facuta de mine pentru a fi pomenit si el alaturi de ceilalti ingerasi ai nostri pe 30 mai de preotul care va veni alaturi de noi sa spuna o rugaciune pentru ei.
Sunt sigura ca vei veni si tu cu fetita ta sa-i scrieti numele pe un balonas si sa-l inaltam la cer.
:* pentru tine si o [-o< pentru O:-) TEO din partea mea
cu mult drag
Liliana-bunica de ingeras DAVID
DAVID 4.03.2009 ALEXANDRA NASUCA 27.1.2011 MARIA GRACE 25.04.2013
Loredana M
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde adina pe 25 Mai 2010, ora 19:20

Draga Moni ce faci cum esti , mai povestestene ceva despre tine , despre sufletul tau , nu lasa durerea sa devina mai mare decat iubirea draga mea , asteptam vesti de la tine , ingerasului tau zbor lin (*) , lumina vesnica *-:) O:-) .
adina

Sus

Mesajde inaB pe 26 Mai 2010, ora 10:54

Monica,

...doar atit : sunt linga tine si impreuna cu tine in durerea asta. e greu. da. dar....Dumnezeu site de ce si tot el poate da mingiiere. ciudat dar adevarat. asta ma rog pentru tine. sa ai mingiiere si liniste.
Ina B, mamica pentru Iunia Christa(8ani) si cindva, undeva in glorie, si pentru Ella Gloria(7 zile martie 2010).
inaB

Locaţie: timisoara, romania
Sus

Mesajde onutza pe 26 Mai 2010, ora 11:01

Mii de [-o< @};- *-:) (*) pt scumpul tau ingeras,pe care il rog sa-ti apara in vis sa-ti spuna ca-i este bine alaturi de DD si toti ingerasii nostri,sa-ti aline dorul si durerea pe care le porti in suflet,sa-ti dea putere sa mergi mai departe.Sunt alaturi de tine ,te >:D< si iti doresc tot binele din lume mamica scumpa.
Oana - Mamica ingerasului cel mai iubit Stefan Georgian
onutza

Locaţie: Urziceni
Sus

Mesajde ingerasulGabriela pe 7 Iul 2010, ora 19:30

Am citit povestea ta >:D< . Imi pare tare rau pt ingrerasul tau si stiu ca va vegheaza de sus.
O:-) micut [-o< pt mamica ta, da-i putere si alinare, iar tie mii de @};- si un zbor lin spre *-:) printre (*)
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010
Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut
http://ingerasulgabriela.blogspot.com/
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

Locaţie: satu mare
  • Site web
  • YIM
Sus

Mesajde aditza_tl pe 12 Aug 2010, ora 22:19

DRAGA MEA ,SUNT SI EU ALATURI DE TINE CU SUFLETUL,SI ITI DAU O >:D< CALDA.IMI PARE RAU CA SUNT DIN CE IN CE MAI MULTI PARINTI DE INGERSI,DIN CAUZA MEDICILOR,IMI PARE RAU CA SI TU A TREBUIT SA TRECI PRIN ACEASTA CUMPLITA DURERE.

PT O:-) TAU,MULTE @};- SI [-o<

SA-TI FIE ZBORUL LIN PRINTRE (*) ,SCUMP O:-)
Adriana,mamica de inger Cosmin si de pui mic,Cristian-Florin
aditza_tl

Locaţie: BREAZA Jud.PRAHOVA
Sus

Mesajde ingerasulGabriela pe 25 Dec 2010, ora 14:21

Ganduri bune, sanatate, daruri multe, imbelsugate. Mosul bun sa va aduca tot ce va doriti! Craciun fericit!
Imagine
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010
Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut
http://ingerasulgabriela.blogspot.com/
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

Locaţie: satu mare
  • Site web
  • YIM
Sus