, asa i mi vine sa fac acum.
calda pentru tine si....cand simti ca vrei sa vb cu Iustin intra si vb cu el, plangi daca asa simti, este normal, i ti spun asta pt ca ieri am cunoscut o dna care a pierdut fetita acum 30 ani, i mi vb despre fetita ei si avea lacrimi pe obraji cat perlele.
Iustin 

Offfff cat regret pentru suferinta ta, pentru pierderea ta. Ai incredere in bunul Dumnezeu si in Iubirea neconditionata a Ingerasilor nostri.
la DD pentru Ingerasul tau Iustin
, pentru linistea ta sufleteasca si iti doresc multa sanatate tie si familiei tale, iar lui Bogdanel ii trimit multi 

ma bucur nespus de mult ca ti-a deschis sufletul aici , pentru ca toate te intelegem si aici poti plage cand vrei poti sa scrii tot ce simti tu , poti sa ii scrii puiului tau , iti doresc multa putere , incredere si speranta , stiu ce simti , este ceva de ne descris in cuvinte , numai bine , scumpului tau
multe
si zbor lin.

si un pupacios

pentru tine si pentru micul ingeras multe, multe 
calda pt voi iar pt Iustin, drum lin inger frumos.
si cu durere iti spun bine ai venit in aceasta comunitate marea familie EMMA ,dar vei vedea ca aici vei primi mult sprijin emotional,aici iti vei putea plange copilasul in voie ca doar aici toata lumea te intelege si iti respecta durerea,aici pe acest forum nimeni nu te condamna nimeni nu te judeca si aici poti sa-ti descarci sufletul si poti vorbi deschis despre sufletelul tau iubit care s-a ridicat la ceruri.
pentru scumpul tau
.
,imi pare sincer rau ca si tu esti mamica de
.Sunt alaturi de tine cu toata fiinta mea,te susutin si iti trimit cele mai calde
si numai ganduri bune.Mii de
pt Iustin
.
Georgian.
tuturor mamicilor,
din suflet va spune tot.
ca sa ai sa i dai lui mami cand doarme