,iar Brenda il va veghea de acolo de sus.Te imbratisez cu mult drag.
Adriana
.....esti la mii de kilometri departare si totusi atat de aproape noi, prin durerea si dorul care ne leaga de copiii nostri! Si desi suntem intr-adevar niste straini, ceea ce ne leaga, ne face sa ne simtim apropiati si, sper eu, ne da puterea de a suporta putin mai usor..."destinul, fatalitatea, pedeapsa cereasca...", sau cum vrea fiecare sa o numeasca.... Eu vreau sa cred ca nu e o pedeapsa, desi asa tindem sa gandim... Poate ca Dumnezeu ne lasa sa credem ca e o pedeapsa, pentru a deveni mai buni, pentru a deveni mai empatici , pentu a declansa acel "ceva" in noi, care sa ne puna pe drumul cel drept...nu ca inainte, am fi fost niste oameni rai, ci pentru ca El are nevoie de mesageri, aici pe Pamant!.... Te asigur ca nu sunt o habotnica...Dupa ce am pierdut-o pe Emma, cand m-am hotarat sa intind o mana de ajutor mamicilor de ingeri, cu toata durerea din suflet, am simtit si simt ca e ceea ce trebuie sa fac si ca ajutand.... ma ajuta foarte mult! Si stiu ca daca nu treceam prin asa ceva, nu as fi facut tot ce fac acum!..Si atunci nu pot sa nu ma intreb daca nu cumva a trebuit sa se intample asa?!?.... Sigur ca nu e un raspuns care sa-mi stinga durerea si dorul dar ma agat de ideea asta si o voi face in continuare, pentru ca, pe langa ajutorul dat, e o terapie pentru sufletul meu... Sper ca toate mamicile de ingeri sa gaseasca o cale de a accepta ce s-a intamplat si de a da un rost pierderii puiului sau, pentru ca altfel...iti pierzi mintile si iti irosesti viata....si daca te autopedepsesti astfel, nu Dumnezeue raspunzator pentru asta!
! Asa cum ai spus, bucura-te ca ai avut-o pe Brenda Carmen, chiar si atat de putin timp...ai simtit-o, fost a ta.....si va fi mereu cu tine, cu voi! Exista multe carti care te-ar putea ajuta si pe care ti le poti lua, fiind in Canada! Pana atunci, intra pe site unde poti gasi lucruri care sa te ajute sa depasesti aceste sentimente...Asa cum, scriind aici pe Forum, cred ca iti va face bine, pentru ca aici nu esti judecata, esti inteleasa si primita cu multa caldura! Imi pare tare, tare rau ca esti si tu o mamica de inger dar sa-ti dea Dumnezeu putere, curaj si intelepciune! Ai grija de sufletelul tau!
, cu drag!

pentru BRENDA CARMEN si multe
pentru voi parintii ei.