S-a nascut pe 11.06.1997,dupa 17 ore de cosmar ...un travaliu agonizant ..Era moarta de un albastru inchis,cand a scos-o medicul care m-a urmarit timp de 7 luni ,luna de luna...El plecand acasa dupa primele ore de travaliu spunandu-i asistentei sa-l cheme de acsa cand nasc...
Toate actele au fost masluite la ora aceea si nu am mai putut face nici macar o reclamatie...
In anul 1999,in iunie dupa ziua ei de nastere am operat-o punandu-i-se un dren cu valva de inalta presiune..
Au fost toate bune si frumoase pana in 2006 cand a suferi o complicatie de pe urma careia am crezut ca o voi pierde dfinitiv..
Scriu toate astea si am sa va povestesc viata unei printese razboinice cum imi place mie sa-i spun ,ca un omagiu adus fetitei mele ,care are un suflet extraordinar de mare ,luptator si iubitor!!
am sa mai revin cu amanunte!!
pentru tine scumpa mea,pentru faptul ca m-ai invatat sa lupt ,sa tin cu dintii de parerea mea cand am dreptate,sa nu-mi fie frica si mai ales ca mi l-ai readus pe Dumnezeu in viata mea...O adanca plecaciune si o mare ,imensa iubire..Mama..