Chinul si durerea grea mi-au terminat inima.....
Ingerasul meu iubit ,a plecat de langa noi acum 11 zile.Doamneee ce durere mare ,lacrimi si suspine.Sufletelul meu,baietelu meu ,copilasu meu .
... Dupa o sarcina usoara ,sa spun asa ,.asteptam sa vina pe lumea asta cel de-al doilea copil dorit..se spunea ca o sa fie un copil mare si sanatos,.Pe 2 decembrie dupa un chin ,durere[nici prima data cand am nascut ,nu am nascut asa de greu] mi s-a spus ca sufletelul meu are cate 6 degete la manute si 6 la un picior.SOC...
la ecograf nu mi s-a spus asa ceva.A doua zi am fost mai socata cand am aflat ca sufletelul meu are TRISOMIA 13 ,o boala foarte rara,nu am auzit in viata mea de asa ceva,nu stiam ca aceasta boala o sa imi termine copilul.Chiar asa a fost ,a trait 1 luna si 3 saptamani..prea putin pe acest pamant
,dar nu pot sa explic in cuvinte cata durere si cate lacrimi .Nu am avut cum sa il ajut [mi-as fi dat viata pt el ]nu l-am tinut in brate ,nu l-am alaptat..uufffff nu mai pot de dorul lui,in loc sa ii iau lucrusoare pentru botez i-am luat lucrusoare pentru mormantare.Doamneeeeee cu ce am gresit ?Doamne de ce copilul meu iubit ?De ce ,?De ce? Intrebari fara raspuns....numai Dumnezeu stie de ce noua ,de ce noi am fost alese mame de INGERASI.Rita ,mama INGERASULUI MAYA mi-a spus ceva frumos intr-o zi la telefon si sa stiti fetelor ca asta imi mai alina cat de cat durerea, suferinta ,oofffff,e valabil si pentru voi toate;'' DUMNEZEU NU FACE PE ORICINE MAMA DE INGERAS''
Si eu zic asa ..CA SA AJUNGI MAMA DE INGERAS ,INAINTE TREBUIE SA TRECI PRIN SUFERINTA SI DURERE.Nu am cuvinte ,nu mai pot, am o durere mare in suflet....la 2 saptamani dupa nasterea mea a nascut si sora mea o fetita frumoasa si Sanatoasa .Toata viata mea o sa ma gandesc la Ingerasul meu ,la sufletelul meu care putea fi si el langa verisoara lui Yana
imi e greu ,forte greu,,credeti-ma nu pot sa ma duc nici la botezul nepoatei mele care e pe 6 martie...imi e greu ,nu stiu ce o sa fac
.Dar stiu un lucru ca am sa-i multumesc bunului Dumnezeu ca am un baiat mare si sanatos si o nepoata frumoasa si sanatoasa.Si pentru iubitul meu INGERAS ii promite mama lui ca nu am sa-l uit niciodata ,niciodata ,,si locul lui e in inima mea ,inima ce acum e
terminata.Te iubesc Ingerasul meu,te-am iubit din prima clipa...si nu mai pot ,, imi e foarte dor de tineeee
sufletul meu ,comoara mea .
GERMINA mama INGERASULUI MIHAI

si Calea sa/i fie mereu luminata si plina de
Luminiţa - mămica binecuvântată a lui Cristian
,nespus de rau ca a trebuit sa ne intalnim aici si sa vorbim despre ingerasii nostri.
... si atunci voi fi alaturi de tine si ma voi linisti, voi sti atunci ca scopul Ingerasului tau a fost atins.... si tu vei simti linistea lui