Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Organizatia EMMA ‹ Evenimente
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Un gest din suflet. Cadoul EMMA de la Sibiu

Calendarul Organizatiei E.M.M.A.
Scrie un răspuns
9 mesaje • Pagina 1 din 1

Un gest din suflet. Cadoul EMMA de la Sibiu

Mesajde steluta pe 8 Dec 2009, ora 21:53

Dupa cum v-am spus , am muncit si am alergat ca furnicutele prin Sibiu de 2 saptamani incoace sa aranjam "Gestul nostru din suflet".
In primul rand vreau sa multumesc mamicilor, copilasiilor si ingerasilor nostrii ca ne-au ajutat si au facut ca imposibilul sa devina posibil. Maria T. Mari S., Simona C., Simona R, Iustina V., Violina M, Luminita T, Lumi S., Rodica N., Cristina L., Gabi S., Mihaela 2000, si tuturor celorlalte prietene ale noastre care ne-au ajutat cu hainute si nu numai.
Am reusit sa trimit la copiii din Valea Plopului 10 pachete ( 100 Kg) cu hainute de toate marimile si alimente ( gem, margarina, pateuri).
A urmat apoi Nicu , un copilas de 4 anisori coleg de gradinita cu baietelul unui prieten. Nicusor ( este orfan si este crescut de sora lui mai mare de 21 ani care este studenta si care are in grija si pe surioara mijlocie de 17 ani, eleva la cel mai bun liceu din oras). Lui Nicusor i-am trimis hainute, dulciuri si cateva masinute si soldatei. Pentru acesta ne-a ajutat sotul lui Gabi S, care s-a oferit sa duca el darurile acestor copii buni.
O sa vina la rand Georgiana o fetita frumoasa de 4 anisori care locuieste impreuna cu bunica sa ( parintii i-au plecat la munca in strainatate si nu mai vor sa stie de copilasul lor) intr-o singura camera si din 300 de lei pe luna, pensia bunicii.
Apoi un baietel de 12 ani care locuieste si el doar cu tatal , sunt...tare amarati celalti 2 fratiori sunt dati in plasament deoarece tatal nu se poate descurca cu toti 3.
Iar ultimii dar nu in ultimul rand vor fi prichindeii de la centrul "Prichindelul" unde voi merge impreuna cu prietena mea Cristina L.
Va atasez poze doar cu ...pachetele, fiindca nu am vrut sa fiu prea....insistenta ca sa zic asa si deocamdata , fiind asa de impresionata de cei mici nu am reusit sa fac nici o poza.....dar promit ca daca o sa fac ...o sa vi le arat si voua.

Va imbratisez cu drag,
Steluta (*)
Ataşamente
un gest din suflet 7.JPG
Pt. Nicu, Georgiana, baietelul de 12 ani si prichindei
un gest din suflet 3.JPG
Acestea sunt pachetele pt. Valea Plopului
Puteti sustine Organizatia E.M.M.A.
fara sa va coste nimic! Cum? Cititi pe: http://www.organizatiaemma.ro/directionare_impozit
steluta

Locaţie: sibiu, romania
Sus

Re: Un gest din suflet. Cadoul EMMA de la Sibiu

Mesajde Liliana pe 8 Dec 2009, ora 22:54

Steluta, sunt impresionata de toata aceasta mobilizare de forte si resurse de la Sibiu !
Felicitari tie si tuturor persoanelor care ti-au fost alaturi, mamicilor de ingerasi, prietenilor vostri, familiilor voastre, jurnalistilor... tuturor !
Un gest din multe suflete frumoase ! :x
>:D< Liliana
Ultima oară modificat de Liliana pe 8 Dec 2009, ora 23:03, modificat 1 dată în total.
Nu sunt mama de inger, dar totusi sunt aici. Alaturi de voi, parintii de ingeri...
Liliana

Locaţie: Bucuresti
Sus

Mesajde Bianca_C pe 8 Dec 2009, ora 23:01

Steluta, draga mea >:D<
Cat de frumos, ce gest din suflet..... =D> =D> bravo voua.....ati facut niste copii fericiti, felicitari tuturor celor care au participat la aceasta "desfasurare"......stiu ca ati facut-o din suflet.....
Va trimit fiecaruia dintre voi, cate o imbratisare....vi le daruiesc din toata inima....
Cu drag, Bia :* @};-
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde Suchardine pe 9 Dec 2009, ora 07:33

O-HO-HO-HO, dragii Mosului si inca n-ati vazut nimic...
Acestea sunt numai pachetele cu haine dar fetele au mai trimis si covoare, patuturi si cam tot ce le-a ramas de la copiii lor. Am vazut eu cu ochii mei ;) !
Maria Tudor a venit cu masina burdusita de cadouri pentru copii. Chiar radeam cu Simo ca mai bine veneam cu o furgoneta sau cu o masina cu attach ca sa incapa toate! ;;)
Fetele de la Sibiu au fost si sunt nemaipomenite! :x
Va :* si va >:D< inca si inca o data pentru mobilizarea si devotamentul vostru.
Imagine
http://twitter.com/MamedeIngeri
http://www.facebook.com/profile.php?ref ... 8526023346
Ma mai puteti gasi si pe: http://anamariagombos.blogspot.com
Suchardine

Sus

Mesajde cristina_iancu pe 10 Dec 2009, ora 22:57

>:D< :* Jos palaria in fata voastra furnicutelor din Sibiu! :* >:D<

@};- @};- @};-
Imagine
Mămica îngeraşului fluturaş Denisa Georgiana şi a micuţei Eliza Ana-Maria
Desene pentru un îngeraş: http://dennyg.daportfolio.com/
cristina_iancu

Sus

Mesajde Daniela Ginju pe 11 Dec 2009, ora 00:53

Felicitari organizatorilor si in special Stelutei care este o stea a organizatiei EMMA la Sibiu si ne face sa ne bucuram de fiecare data cand organizeaza asemenea evenimente.
Asa cum spunea si Cristina Iancu..."Jos Palaria".
Inca o data, tot respectul pentru acesti oameni extraordinari care sunt alaturi de Steluta si de Organizatia EMMA.
>:D< >:D< >:D< >:D<
Daniela G. - mama ingerasului Ioana-Valentina
Imagine
Daniela Ginju

Locaţie: OTOPENI
  • YIM
Sus

Mesajde steluta pe 15 Dec 2009, ora 16:12

Azi am finalizat actiunea un gest din suflet.
Offfff sunt atat de multi oameni care ar avea nevoie de ajutor. Dupa toate aceste zile , ma simt mai neputincioasa in fata vietii :( .
Imi dau seama ca viata mea .... asa cum este , este extraordinara.
Ma rog [-o< sa le dea D-zeu sanatate tututor copiilor din lumea acesta
In poze o sa vedeti 3 din cei 6 copii ai unei familii care traieste intr-o centrala termica dezafectata, iar in celalata poza e Andreea o fetita de 8 anisori care are grija de fratiorul ei mai mic de 7 luni.
Doamne!!! ocroteste-i pe copii.
Va imbratisez ,
Steluta
Ataşamente
DSC096622.JPG
DSC096622.JPG (27.99 ) Vizualizat de 4460 ori
DSC096544.JPG
fara sa va coste nimic! Cum? Cititi pe: http://www.organizatiaemma.ro/directionare_impozit
steluta

Sus

Mesajde Bianca pe 20 Dec 2009, ora 08:37

Offffff, de cand vreau sa scriu si aici si nu apuc....defapt nici acum nu am decat cateva minute la dispozitie ~X(

Dragele mele sibience >:D< :x , de muuuuuult timp vroiam sa va multumesc si sa va felicit din toata inima pentru gestul vostru din suflet @};- ....Cuvintele sunt sarace fata de ceea ce imi doresc sa exprim dar sper sa simtiti si sa va ajunga gandurile mele pline de emotie si recunostinta >:D<

Iar tie. draga Steluta >:D< , iti multumesc in mod deosebit pentru felul in care ai organizat totul si inca o data iti spun ca, desi nu ti s-a inmanat niciun premiu la acea Gala [-( , defapt TU il meritai cu prisosinta ..... @};- @};- @};-

Numele pe care il porti, ti se potriveste perfect, devenind "Steluta norocoasa" care a aparut pe cerul Sibiului si in viata sibienilor mai putin norocosi (*) (*) (*)

Va imbratisez virtual, cu drag pe toate si abia astept sa ajung la un momant dat pe acolo :-? , sa o pot face... "live" :D >:D<

Sa aveti parte de un Craciun linistit,... impacat si plin de armonie, alaturi de cei dragi ...si impreuna in suflet si in gand, cu ingerasii vostri O:-)
Doamne ajuta!
...in memoria Lor si cu tot sufletul alaturi de Voi! Bianca
http://www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/
http://www.youtube.com/watch?v=lx74_vfrLcE
Bianca
Fondator E.M.M.A.

• Site web
Sus

Mesajde steluta pe 22 Ian 2010, ora 12:41

Multumim Bianca!!!!
Si vreau sa mai multumesc inca odata lui Calin Blaga - Redactorul Sef de la ziarul Sibiu 100% pentru frumosul articol, care a aparut in decembrie.
Multumim Calin!!!

http://www.sibiu100.ro/index.php?page=a ... din_suflet

Cu drag,
Steluta (*)
steluta

Sus

Scrie un răspuns
9 mesaje • Pagina 1 din 1
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro