Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Organizatia EMMA ‹ Evenimente
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Actiunile/evenimentele Organizatiei EMMA

Calendarul Organizatiei E.M.M.A.
Scrie un răspuns
18 mesaje • Pagina 1 din 1

Actiunile/evenimentele Organizatiei EMMA

Mesajde Liliana pe 17 Feb 2009, ora 20:19

In decursul timpului, de la infiintare Organizatia EMMA, am desfasurat mai multe actiuni si evenimente dedicate mamelor de ingeri sau la care acestea au participat.

Unele actiuni au avut o amploare mai mare, organizandu-se simultan in mai multe orase ale tarii, altele s-au desfasurat pe plan local doar in unele dintre acestea.
Initiativa unor mame de ingeri de a se oferi si a organiza aceste actiuni se inscrie in randul frumoaselor gesturi pe care acestea au decis sa le faca atat in numele ingerasilor lor cat si in numele parintilor de ingeri din zonele in care locuiesc si nu numai.
Merita toata admiratia si recunostinta noastra pentru implicarea lor in aceste proiecte si le dorim sa primeasca sprijin si sustinere si in viitor din partea a cat mai multor oameni cu suflet din comunitatile in care traiesc.

Din acest efort am invatat unii de la altii, ne-am ajutat si am contribuit fiecare din noi in masura in care am putut, astfel incat am castigat impreuna o experienta care va putea fi de folos tuturor celor care doresc sa se implice in prezent sau in viitor in organizarea de evenimente in numele EMMA a alaturi de noi.

Dorim sa va informam asupra tuturor evenimentelor organizate sub sigla EMMA si sa-i onoram cum se cuvine pe cei care au avut initiativa si care si-au daruit din timpul si entuziasmul lor in organizarea si promovarea acestor actiuni.

Va prezint mai jos orasele in care s-au organizat actiuni EMMA, persoanele care au avut initiativa organizarii lor si enumerarea tuturor evenimentelor precizand:

Data / Numele-Tipul actiunii / Locatia.

Bucuresti
Reprezentante EMMA :
Bianca Brad - fondator Organizatia E.M.M.A.
Ana Maria Gombos - e-mail: gombos27@yahoo.com , bucuresti_ana@organizatiaemma.ro
Codruta_Theo - e-mail : codruta_theo@yahoo.com
Daniela Ginju – e-mail : danielaginju@yahoo.com
Liliana Nicolae – e-mail : liliana.nicolae100@yahoo.com
Actiuni :
- 09.03.2008 / Ziua mamelor de ingeri 2008 / Stadionul Iolanda Balas
- 28.03.2008 / Terapie de grup / Restaurantul Room’s, strada Mendeleev
- 02.10.2008 / Terapie de grup / Restaurantul Room’s, strada Mendeleev
- 21.11.2008 / Terapie de grup / Restaurantul "NEST", Bulevardul Uverturii nr. 106
- 15.12.2008 / “Un gest din suflet - Cadoul E.M.M.A. de sarbatori” / Jugetul Giurgiu , satul Ralesti
- 23.01.2009 / Terapie de grup / Restaurantul "Livada cu visini" , strada Grigore Alexandrescu nr.77, sect.1
- 27.03.2009 / Intalnire de lucru – 1 an de EMMA / Restaurantul "Livada cu visini" , strada Grigore Alexandrescu nr.77,
- 07.05.2009 / Conferinta de presa pentru Ziua mamelor de ingeri 2009 / Iolanda Balas - sediul Federatiei Romane de Atletism
- 10.05.2009 / Ziua mamelor de ingeri 2009 / Stadionul Iolanda Balas - sediul Federatiei Romane de Atletism, (situat pe str. Dr.Primo Nebiolo nr 2 - intrare de pe Kiseleff, vis-a-vis de Strandul Tineretului) - intrarea este libera

Timisoara
Reprezentant EMMA :
Angela Seban - tel. 0743.700.325, e-mail: angiflo@yahoo.com , timisoara@organizatiaemma.ro
Alaturi de : Genny, Ella, Vio, Diana, Otilia, Ioana, Marinela
Actiuni :
- 09.03.2008 / Ziua mamelor de ingeri 2008 / Timisoara: Gradinita Tom & Jerry ;
- 05.04.2008 / Terapie de grup / Scoala Mamei Junior, strada Cluj nr.17
- 07.07.2008 / Terapie de grup / Scoala Mamei Junior, strada Cluj nr.17
- 05.08.2008 / Terapie de grup / Scoala Mamei Junior, strada Cluj nr.17
- 11.10.2008 / Terapie de grup / Scoala Mamei Junior, strada Cluj nr.17
- 06.12.2008 / “Un gest din suflet - Cadoul E.M.M.A. de sarbatori! / Scoala Mamei Junior, strada Cluj nr.17
- 21.02.2008 / Terapie de grup / Scoala Mamei Junior, strada Cluj nr.17
- 02.04.2009 / Emisiunea "De la om la om"- Constantin Marascu / TVR Timisoara
- 02.04.2009 / Emisiunea "In rand cu lumea" - Adrianei Dolcianu Marascu / Radio Timisoara
- 04.04.2009 / Intalnire de lucru / Scoala Mamei Junior, strada Cluj nr.17
- 10.05.2009 / Ziua mamelor de ingeri 2009 / Scoala Mamei Junior, strada Cluj nr.17

Baia Mare
Reprezentanta EMMA :
Rita Ardelean (ritamaya) - tel. 0752-222.175, e-mail : youngrita2000@yahoo.com
Actiuni :
- 09.03.2008 / Ziua mamelor de ingeri 2008 / Campul Tineretului din fata Muzeului de Etnografie, de langa stadionul de fotbal
- 10.05.2009 / Ziua mamelor de ingeri 2009 / Campul Tineretului din fata Muzeului de Etnografie, de langa stadionul de fotbal

Petrosani – Valea Jiului
Reprezentanta EMMA:
Nicoleta Crineanu – tel. 0727-536.808, e-mail : nicolle1967@yahoo.com
Actiuni :
- 06.12.2008 / “Un gest din suflet - Cadoul E.M.M.A. de sarbatori! /
- 10.05.2008 / Ziua mamelor de ingeri 2009 / ................

Oradea - Bihor
Reprezentanta EMMA:
Laura Herdelean – tel. 0744.607.447, e-mail: la_her @ yahoo.com
Actiuni :
- 19.12.2008 / “Un gest din suflet - Cadoul E.M.M.A. de sarbatori! /
- 10.05.2009 / Ziua mamelor de ingeri 2009 / la troiţa din Orăşelul copiilor din Oradea (lângă Spitalul Clinic municipal „dr. Gavril Curteanu”, cunoscut drept Spitalul de copii, în Rogerius )

Brasov
Reprezentant EMMA : ........
Actiuni :
- 15.04.2009 - Conferinta de presa - gazda Centrul Hospice Casa Sperantei - director Malina Dumitrescu

Mai multe informatii aici http://www.organizatiaemma.ro/node/437
Ultima oară modificat de Liliana pe 3 Mai 2009, ora 16:20, modificat de 17 ori în total.
Nu sunt mama de inger, dar totusi sunt aici. Alaturi de voi, parintii de ingeri...
Liliana

Locaţie: Bucuresti
Sus

Re: Actiunile/evenimentele Organizatiei EMMA

Mesajde Liliana pe 17 Feb 2009, ora 20:20

Cluj
Reprezentanta EMMA:
Rodica Gancea – tel. 0726.293.272, e-mail: cluj@organizatiaemma.ro
Erika Voicescu – tel. 0747-151.825, e-mail :erikavoinescu@yahoo.com
Ildiko –0749.238.477
Actiuni :
- 28.11.2008 / Terapie de grup / Restaurant Tortuga, Calea Motilor nr.81
- 07.03.2009 / Terapie de grup / Restaurantul AGAPE de pe str. 6 MArtie
- 25.04.2009 / Terapie de grup / Restaurantul ETNO de pe str. Memorandumului nr 21
- 10.05.2009 / Ziua mamelor de ingeri 2009 / pe CETATUIA din Cluj-Napoca

Arad
Reprezentanta EMMA:
..........................
Actiuni :
- 09.03.2008 / Ziua mamelor de ingeri 2008 /
- 17.12.2008 / “Un gest din suflet - Cadoul E.M.M.A. de sarbatori! / Sectia de pediatrie a Spitalului Clinic Judetean din Arad

Targu Jiu
Reprezentanta EMMA:
Elena Loredana - tel 0742-960.623 , email: nelenaloredana@yahoo.com
Actiuni :
- 10.05.2009 / Ziua mamelor de ingeri 2009 / Insulita din parcul Central al orasului Tragu Jiu (locatia este stabilita provizoriu........)

Sibiu
Reprezentanta EMMA:
Simona-Steluta – tel. 0723002259, e-mail : stelamarti@hotmail.com
Actiuni :
- 06.12.2008 / “Un gest din suflet - Cadoul E.M.M.A. de sarbatori /
- 31.03.2009 / Terapie de grup
- 28.04.2009 / Invitatie la TV Sibiu in emisiunea "In fata presei" realizator Nicoleta Munteanu
- 10.05.2009 / Ziua mamelor de ingeri 2009 / in Parcul Sub Arini, la statuia lui Mihai Eminescu

Craiova
Reprezentanta EMMA:
Mihaela76 – tel. 0764690147, scrieti pe mesaj privat
Actiuni :
- 10.05.2009 / Ziua mamelor de ingeri 2009 / Parcul Romanescu

Botosani
Reprezentanta EMMA:
Simona Bas - e-mail : bassimona@yahoo.com
Actiuni :
- 10.05.2009 / Ziua mamelor de ingeri 2009 / Pietonalul UNIRII, din Botosani

Constanta
Reprezentanta EMMA:
DOMNICA - tel. 0726-110.519 , sau prin mesaj privat pe Forumul EMMA
- 10.05.2009 / Ziua mamelor de ingeri 2009 / pe plaja Modern, langa digul dinspre Portul Tomis

Giurgiu
Reprezentanta EMMA:
Stefania - .............
Actiuni :
- 25.12.2008 / “Un gest din suflet - Cadoul E.M.M.A. de sarbatori! / Satul Frasinu, com. Baneasa, jud.Giurgiu

Tulcea
Reprezentanta EMMA:
Adriana Sofa – tel. 0741.144.829, e-mail: tulcea@organizatiaemma.ro
Actiuni :

Targu Mures
Reprezentanta EMMA:
Spitzer Gwendolen – tel. 0744.617.095, e-mail: targumures@organizatiaemma.ro

Satu Mare
Reprezentanta EMMA:
Simona – tel. 0740.306.566, e-mail: satumare@organizatiaemma.ro

Calarasi
Reprezentanta EMMA:
Doinita Zaharia – tel. 0766.376.544, e-mail: calarasi@organizatiaemma.ro

Paris
Reprezentanta EMMA:
Camelia Fatis - e-mail: paris@organizatiaemma.ro

Mai multe informatii aici http://www.organizatiaemma.ro/node/437

Ati observat, desigur, ca lipsesc cateva informatii din lista (zonele marcate cu puncte de suspensie). Sunt informatii pe care nu le-am gasit s-au nu au fost furnizate pe Forum.
Daca sunteti in posesia acestor informatii va rog sa mi le comunicati pentru a completa aceasta situatie.

Totodata, voi actualiza aceasta lista cu date noi pe masura ce acestea vor fi furnizate de voi: evenimente noi in orasele deja enumerate, orase noi in care EMMA isi va face simtita prezenta, persoane in plus care se vor oferi sa se implice in organizare, etc...

Multumim tuturor organizatorilor evenimentelor EMMA precum si tuturor participantilor !
Implicarea voastra dovedeste foarte mult!
Multumim.

Liliana
Ultima oară modificat de Liliana pe 3 Mai 2009, ora 16:22, modificat de 14 ori în total.
Nu sunt mama de inger, dar totusi sunt aici. Alaturi de voi, parintii de ingeri...
Liliana

Sus

Mesajde steluta pe 18 Feb 2009, ora 15:22

Draga Liliana,
Poti afisa adresa mea de email : stelamarti@hotmail.com
Sper din tot sufletul ca pana in luna Mai sa pot spune ca organizam si la Sibiu ziua noastra, a mamelor de ingeri.
Imi mai trebuie putin curaj, dar va anunt!
Cu mare drag,
Steluta
Puteti sustine Organizatia E.M.M.A.
fara sa va coste nimic! Cum? Cititi pe: http://www.organizatiaemma.ro/directionare_impozit
steluta

Locaţie: sibiu, romania
Sus

Mesajde Suchardine pe 18 Feb 2009, ora 19:20

Draga Steluta, ti-am lasat pe mesaj privat adresa unei doamne din Sibiu care vrea sa ia legatura cu tine pt a organiza si voi la Sibiu Ziua Mamelor de Ingeri.
Te pup.
Imagine
http://twitter.com/MamedeIngeri
http://www.facebook.com/profile.php?ref ... 8526023346
Ma mai puteti gasi si pe: http://anamariagombos.blogspot.com
Suchardine

Sus

Mesajde Liliana pe 18 Feb 2009, ora 20:31

Multumesc, Steluta. Am adaugat si adresa ta de mail in lista.
Noi te incurajam sa fii, in continuare, "VOCEA si INIMA" organizatiei EMMA acolo, in Sibiu.
Insa tu esti singura in masura sa stie daca aceasta mobilizare de forte va fi benefica sau nu pentru tine. Este cel mai bine sa faci asa cum simte sufletul tau ca vrea si poate in aceasta perioada.

Organizarea acestui eveniment presupune si o puternica implicare emotionala si intelegem ca nu este usor acest consum sufletesc pe langa timpul si efortul necesare pregatirii tuturor detaliilor : locatie, programare, baloane, lumanarele, flori, tricouri EMMA, etc. . Aici lista cu idei ramane deschisa pentru fiecare din voi in functie de imaginatia si creativitatea voastra, respectand insa specificul si solemnitatea evenimentului. (Chiar am putea sa schimbam cateva idei pentru a ne folosi toti de cele mai bune dintre ele si pentru a determina, oarecum, un caracter unitar in organizarea din toate orasele).

Daca doriti sprijinul nostru in vreun fel anume, daca va putem ajuta cu ceva anume, va rugam sa ne spuneti. In masura in care vom putea, vom da curs solicitarilor.
Ne dorim toti/toate sa organizam acest eveniment in cel mai frumos mod, astfel incat acesta sa devina memorabil pentru toti participantii, fie ei parinti de ingeri sau nu.

Odata cu participarea la acest eveniment Organizatia EMMA doreste sa trimita un mesaj puternic si important catre intreaga societate. Depinde de noi, de fiecare dintre noi, ca acest mesaj sa fie transmis in modul cel mai potrivit cu putinta, ca acest mesaj sa fie corect receptat de catre cei care vor participa la eveniment sau de catre cei care vor auzi despre acesta ulterior.
Evenimentul "Ziua mamelor de ingeri", prin caracterul sau public, este in masura sa genereze o imagine memorabila Organizatiei EMMA, iar prin caracterul repetabilitatii anuale se permite consacrarea acestei imagini in zona sociala, in zona nevoii de intrajutorare a semenilor nostri.

Intrucat problematica mamelor de ingeri se manifesta la nivel national ne dorim, desigur, ca acest eveniment sa acopere o arie de manifestare tot la nivel national, in cat mai multe orase din Romania.

Chiar si 2-3 mame/tati/bunici/etc. de ingeri daca se vor intalni intr-un oras in numele Organizatiei EMMA, daca vor aprinde lumanari in numele ingerasilor lor, daca vor spune in glas si in gand cu noi rugaciunea de mangaiere catre acestia, vom sti ca acolo "Ziua mamelor de ingeri" a fost comemorata.

De aceea ne dorim sa fiti alaturi de noi. De aceea ne dorim sa duceti si in orasele voastre mesajul EMMA : sa aratati tuturor ca ingerasii vostrii au plecat lasand in urma lor inimile voastre indurerate, destinele voastre complet schimbate, dar si un nou sens al drumului vostru in viata.
Un sens care poate schimba destinul altor mame care vor putea fi eliberate de aceasta suferinta sau al unor mame care se vor putea bucura de copilasii lor, care vor creste prunci salvati si-i vor face mari multumind Cerului si Organizatiei EMMA pentru implicarea de acum si din viitor.

Cu drag, Liliana
Liliana

Sus

Mesajde steluta pe 24 Feb 2009, ora 12:39

Pentru toate mamicile din Sibiu si imprejurimi, tel meu este 0723002259, va rog sa ma contactati daca doriti sa participati la "Ziua Mamelor de Ingeri" din 03.05.2009 de la Sibiu.
Cu mare drag va imbratiseaza,
Steluta
fara sa va coste nimic! Cum? Cititi pe: http://www.organizatiaemma.ro/directionare_impozit
steluta

Sus

Mesajde Liliana pe 3 Apr 2009, ora 19:39

Am actualizat lista cu toate actiunile desfasurate pana acum in fiecare oras in parte.

Va rog mult, ajutati-ma spunandu-mi daca sunt complete.

viewtopic.php?f=6&t=313&p=8003#p8002
viewtopic.php?f=6&t=313&p=8003#p8003

Multumesc
Liliana
Liliana

Sus

Mesajde steluta pe 3 Apr 2009, ora 20:56

Super, Liliana!
Daca vrei poti sa adaugi Simona , langa Steluta si nr. meu de tel. , langa adresa de mail - 0723002259
Multumesc in numele nostru al mamicilor din Sibiu pentru toata munca care o depui !
Steluta
steluta

Sus

Mesajde Liliana pe 21 Apr 2009, ora 17:19

Incepand de azi...

http://www.organizatiaemma.ro/node/438
si
http://www.organizatiaemma.ro/node/437

Liliana
Liliana

Sus

Mesajde steluta pe 29 Apr 2009, ora 08:29

Dragele mele,

Ieri dupamasa am participat la emisiunea "In fata presei" de la TV SIBIU. Emisiunea a fost dedicata zilei "Mamelor de Ingeri" .
Am fost foarte emotionata fiind prima data cand am aparut in direct ( :-s singura fara nici un ajutor...pana acum m-am bazat pe faptul ca era Bianca sau Ana langa mine).
Emisiunea a decurs bine fiindca am avut un moderator extraodinar in fata mea (Nicoleta Munteanu) care m-a salvat de fiecare data cand simtea ca ma coplesesc sentimentele.
Cred ca am reusit sa ating toate obiectivele propuse mai ales ca inainte de emisiune m-am sfatuit cu Bianca :x , care a reusit sa imi mai ia din emotii si a stiut ce sa imi spuna ca sa ma faca mai "curajoasa"....ca sa zic asa :-ss si cu siguranta toti ingerasii O:-) nostri m-au supravegheat si ei cu grija .
Saptamana aceasta o sa primesc si DVD-ul cu emisiunea, pana atunci atasez o fotografie din studio.

Va imbratisez cu mare drag,
(*) Steluta Simona MARTI
steluta

Sus

Mesajde pufuleata-balica pe 29 Apr 2009, ora 22:46

NU stiu daca am intrat unde trebuie dar vreau sa spun ca azi a fost pentru mine o zi importanta si stiu ca ingerasii mei imi sunt alaturi,am impartit 310 fluturasi si 80fluturasi de la stefania si binenteles ca a fost si stefania cu mine vorbesc de stefania giantau cine o stie am avut mare succes la de a le impartii totii au luat fluturasi nu au refuzat mai ramane de vazut daca totii au inteles mesajul pentru care noi am dat acesti fluturasii.
SI TOT AZI AM STRANS 65 DE DECLARATII PENTRU CEI 2% DE LA LUCRU DE LA MINE,EU UNDE LUCREZ SUNTEM PESTE 100 DE ANGAJATII SI ATUNCI CAND LE-AM SPUS DESPRE CE ESTE VORBA NU AU STAT PE GANDURI SI AU COMPLECTAT DECLARATIA SI TOT AZI AM FOST LA POSTA SA LE TRIMIT,DAR MAI ASTEPT CATEVA SI PANA LUNI LE VOI TRIMITE CU SIGURANTA.
LA INCEPUT AM FOST RUSINOASA DAR SINGURA M-AM HOTARAT CA TREBUIE SA FAC SI EU CEVA PENTRU COPILASII CARE AU NEVOIE DE NOI.
ABIA ASTEPT ZIUA DE 10 MAI SA INTALTAM BALONASE PENTRU INGERASII NOSTRI CARE NE VAD DE SUS CA NE GANDIM MEREU LA EI SI NU II VOM UITA NICIODATA.
>:D< >:D< >:D< :h @};- @};- @};- PENTRU TOATE MAMELE DE INGERII AM UN MESAJ
HAI CU TOATE SA VENIM LA ACEASTA INTALNIRE CARE ESTE DEDICATA PENTRU TOTII COPILASI CARE AU PLECAT PREA DEVREME DINTRE NOI SA LE TRIMITEM UN BALONAS SI SA APRINDEM O LUMANARE
VA IMBRATISEZ PE TOATE >:D< >:D<
pufuleata-balica

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde Bianca pe 30 Apr 2009, ora 05:45

EXCELEEEEEEENT :D :D :D !!!
Bravo Steluta! Bravo Mihaela! Bravo Stefania! Bravo tuturor mamicilor care va implicati!
Sunt ferm convinsa ca tot ceea ce faceti, va da o stare buna, de implinire sufleteasca... pentru ca este din inima si pentru ca este din iubire penru copiii vostri :x !
Daca ne-am uni toate fortele, am putea muta si muntii!!! Cred cu toata fiinta mea, acest lucru! Suntem atat de multe si avem atata iubire in noi, incat este imposibil sa nu reusim sa schimbam lucrurile in bine! Dumnezeu vede, Dumnezeu stie, Dumnezeu e cu noi! La fel si ingerasii nostrii!

Va multumesc, va imbratisez si vreau sa stiti ca sunt tare, tare mandra de voi :x !
@};- @};- @};- @};- @};-
...in memoria Lor si cu tot sufletul alaturi de Voi! Bianca
http://www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/
http://www.youtube.com/watch?v=lx74_vfrLcE
Bianca
Fondator E.M.M.A.

• Site web
Sus

Mesajde pufuleata-balica pe 2 Mai 2009, ora 00:44

DA SIGUR BIANCA CA FACEM TOT PENTRU INGERASII NOSTRI SI BINENTELES DACA PUTEM SA SCHIMBAM CEVA SA NU SE MAI INTAMPLE ATATEA CAZURI CE BINE AR FI SA AUZIM NU MAI VESTI BUNE SI NU ASA TRISTE POVESTI DESPRE COPILASI.
SINCER STAU SI MA GANDESC DE CE ESTE DAT SA SUFERIM ATAT DE MULT NOI MAMELE CARE NE DORIM UN COPIL SANATOS,SI MEDICI NU FAC NIMIC SA NE AJUTE SA AVEM UN COPIL MARE LANGA NOI SA FIM SI NOI FERICITE.
CRED CA TOATE MAMELE DE INGERASII AR FACE CEVA DACA AR PUTEA SA NU SE MAI INTAPLE NIMIC CU NICI UN COPILASI.
INGERASII NOSTRI NE ASTEAPTA CA IN DATA DE 10 MAI SA LE TRIMITEM UN MESAJ SI SA APRINDEM O LUMANARE MAI ALES CA ESTE ZIUA DE DUMINICA,HAI SA NE STRANGEM CU TOATE SA NU II DEZAMAGIM PE PUISORII NOSTRI.
MAMA DE DOI INGERASII ALEXANDRU MIHAI SI LAURA GABRIELA
>:D< >:D< :* :* @};- @};- :h :h :h
pufuleata-balica

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde Liliana pe 3 Mai 2009, ora 16:33

Am actualizat pagina "Evenimentelor..." http://www.organizatiaemma.ro/node/437
cu ultimele 2 actiuni :

- Sibiu - participarea Stelutei la TV Sibiu
- Bucuresti - Conferinta de presa ce va fi organizata saptamana viitoare.

Liliana
Liliana

Sus

Mesajde HERDEAN LAURA pe 4 Mai 2009, ora 05:37

Bună fetelor,
Dacă unele fapte şi acţiuni nu sunt consemnate, aceasta nu înseamnă că ele nu s-au produs sau nu sunt importante....
Ana ( draga noastră Suchardine) ştie că şi atunci când nu sunt prezentă pe forum, şi atunci când nu scriu vreun rând, e pt. că programul de lucru e suprasolicitant şi am avut probleme de sănătate....dar, pt. îngeraşul meu, pt.Organizaţie tot m-am ridicat din pat, am umblat, am scris, am telefonat, am.......
Cu ajutorul a 3 fete , foste eleve ale mele în gimnaziu, am răspândit fluturaşi, am lipit afişe.Şi azi sau mâine voi mai face la fel. Le duc cu mine la Oradea- sunt foarte operative şi înfipte.Am cumpărat baloane,....am făcut rost de o staţie şi 2 microfoane mobile,.....prin intermediul unui redactor al unui ziar local, am ajuns la Preşedinta Uniunii Femeilor din Bihor, d-na Săteanu, care m-a asigurat de tot sprijinul( mai întâi de toate , suntem femei ).
Din partea tuturor confesiunilor va fi prezent un reprezentant-ortodoxă. catolică, reformată; va fi prezentă o bunică -poetă; de la Inspectoratul Şcolar al Judeţului Bihor- Inspectoul de zonă, Inspectoarea responsabilă pt. învăţământul preşcolar( mamă de înger şi ea) , de la Direcţia Judeţeană pt. Protecţia Copilului Bihor, mass-media, TVS-ul local,.....
Organizarea funcţionează, doar asta fac zilnic, organizez, conduc, controlez, monitorizez, ...dar am fetelor nişte emoţii.Atât ştiu că Dumnezeu e deasupra mea şi nu mă va lăsa, de altfel cum e şi Luca al meu !
Vom vedea finalitatea, m-aş bucura să iasă aşa cum mi-am prpus şi impactul să fie cel , care mi-l doresc demult.
Vă >:D< şi vă :*
HERDEAN LAURA

Locaţie: salonta, bihor
Sus

Mesajde Liliana pe 4 Mai 2009, ora 17:56

Laura, atat de mult m-a bucurat mesajul tau...
Aveam toata increderea ca Oradea va beneficia de o organizare "ca la carte" cu ajutorul tau. Esti extrem de priceputa la organizare, esti o persoana foarte atenta la detalii si asta duce la succes. Si nici nu-i de mirare avand in vedere experienta ta din invatamant.
Este un mare atu.
Iar faptul ca ai pus toate rotitele in miscare acolo in Oradea si ca depui atata efort pentru acest eveniment este o dovada a dedicarii totale fata de intreaga miscare EMMA.
Iti doresc mult-mult succes !
Cu drag,
Liliana
Liliana

Sus

Mesajde Liliana pe 10 Iun 2009, ora 19:24

Am actualizat pagina "Actiunile / evenimentele EMMA"

Daca identificati omisiuni in lista va rugam sa ni le semnalati pentru a face completarile necesare. Dorim sa evidentiem toate actiunile EMMA, din toate orasele tarii si chiar din diaspora, pentru ca fiecare dintre acestea presupune o implicare si un efort depuse de catre voluntarii EMMA care merita toata aprecierea si admiratia noastra.
Mai mult decat atat, ne dorim sa oferim in acest fel exemple prin care sa aratam cum Organizatia EMMA se implica efectiv pentru atingerea obiectivelor stabilite la infiintarea ei.

Multumim tuturor celor care ne-au fost alaturi, prin orice mijloace
Cu drag,
Liliana si Echipa EMMA
Liliana

Sus

Mesajde Liliana pe 27 Noi 2009, ora 20:33

In ultimele luni EMMA a avut o agenda destul de incarcata in evenimete.
Le-am centralizat si am actualizat pagina site-ului "Evenimente trecute".

Referitor la actiunea anuntata pentru luna decembrie, "Un gest din suflet - Cadoul EMMA de sarbatori!"- Editia a II-a - pana acum s-a anuntat organizarea in doua orase:
Bucuresti si Sibiu.
Pe masura ce se vor anunta organizari si in alte orase le vom atasa in lista.

>:D< Liliana
Liliana

Sus

Scrie un răspuns
18 mesaje • Pagina 1 din 1
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro