, milioane de

si ti spun ca mi pare rau, i mi pare rau ca a trebuit sa simti aceasta tristete imensa, pot spune ca ti voi fi alaturi ori de cate ori vei avea nevoie chiar daca esti atat de departe. Ce as putea sa ti spun vizavi de traditiile sau de regulule de acolo eu consider ca este bine ca ai avut posibilitatea de a decide, de a alege si ai ales ceea ce ai crezut tu ca este bine pt tine.
din suflet pt
tau
si iti spun bine ai venit , dar cu parere de rau , ptr ca , daca copilul tau era bine nu erai aici. Draga mea aici toata lumea te intelege prin ce treci , si cu ajutorul acestui forum iti va fi putin mai usor .
si asta numai noi mamele de ingerasi o stim , draga mea sa stii ca ingerasul tau de acolo de sus este cu tine si te vegheaza si iti va da putere sa treci cu bine te
si iti doresc multa putere , incredere si speranta . Pentru ingerasul tau un bichet de 
de fiecare data cand vii aici, iti vor alina in timp durerea si te vei simti mai bine. Deja ai marturisit singurica cat de bine ti-a facut sa scrii a doua oara povestea, cum a aparut sentimentul de eliberare, de descatusare...
cu tot dragul meu si sper, ca de cate ori simti nevoia, sa vii alaturi de noi, in casuta sufletelor noastre, in marea familie E.M.M.A.
, multe
si
! 
pentru o mamica indurerata.

si
ingerasului tau
Simona, am creat un balonas alb si o pagina cu povestioara ingerasului tau http://www.organizatiaemma.ro/node/543 , iar datele lui de comemorare sunt trecute in Calendarul EMMA.
Draga mea, inteleg atat de bine cum te simti
Si eu simteam intocmai ca si tine in timpul acela, imediat dupa moartea fetitei mele. Simteam ca toata lumea mea s-a naruit. Imi era frica sa ies pe strada, sa vad oamenii pentru ca aveam impresia ca pur si simplu sunt aratata cu degetul pe strada. Ca am esuat, eu ca femeie...

SI ATI DORESC UN AN NOU FERICIT.TE PUP DULCE.