De mult timp intru pe acest site, dar pana acum nu am indraznit sa intru sa postez aici, acum am simtit ca trebuie sa va spun ce simt pentru fiecare dintre voi. Va admir enorm pentru puterea de care dati dovada, pentru ca ati avut curajul sa va deschideti sufletul in fata tuturor, pentru ca v-ati reconstruit sufletul bucatica cu bucatica, desi cea mai importanta bucatica va lipsi mereu. Eu nu sunt mamica de ingeras , nici macar mamica (sper sa fiu candva), nu pot sa inteleg cu adevarat ce e in sufletul vostru, dar pot sa-mi imaginez si deja durerea pe care o simt e mare. Am citit fiecare poveste si am simtit cum mi se rupe sufletul pentru fiecare dintre voi. Voi mamici de ingerasi sunteti minuntate print tot ce ati facut si ce faceti, prin voi eu voi sti ca trebuie sa fiu bine informata referitor la sarcina si la acei medici care sunt intr-adevar valorosi si pentru asta va multumesc.
Acest mesaj este pentru toate mamicile de ingerasi, e mai bine zis o imbratisare pentru voi toate, prin care eu va arat respectul fata de voi si de copilasii vostri, care desi nu sunt langa voi, ei exista, in amintirea noastra a tuturor celor care intram si citim povestile despre ingerasi.
Eu am convingerea ca ingerasii vostri sunt intr-un loc mai bun si sunt fericiti alaturi de Doamne -Doamne si va vegeaza de acolo.
Sper sa nu supar pe nimeni prin faptul ca am indraznit sa postez aici dar am vrut sa va spun ca aveti in mine o prietena, dispusa sa fie alaturi de voi cand aveti nevoie.
Va pupacesc pe toate si va imbratisez si va doresc tot binele din lume si linistea de care poate fiecare dintre noi are nevoie.

si un brat mare mare de

...desi stiu ca o sa-l am intr-o zi, sper curand, ca varsta mai am timp...dar din alte puncte de vedere sunt presata...si se pare ca va fi cu tratament...uuuffff...in fine....ce simt eu e incomparabil cu durerea voastra...dar sunt optimista si pt mine...si pt voi...am mai spus-o mamicile de ingeras sunt foarte puternice