, dar ai putut sa o faci, si l-a privit si l-ai mangaiat chiar si asa necuratat cum era si l-ai vazut cel mai frumos copil de pe pamant, pentru ca e al tau...si firesc sa vezi acest lucru
pentru un
frumos din indepartatul Cer....
se bucura cand te vede fericita alaturi de tati si fratiorul lui.
va doresc tot binele din lume si ma bucur ca din cand in cand mai citesc si cate o povetioara cu final fericit ca si a voastra .stiu ca nu esti pe deplin implinita dar ai o farama de alinare si un vis maret implinit .felicitari sper ca si alte mamici de ingerasi sa-si faca curajul sa incerce sa-si implineasca visul de a deveni mamici aici pe pamant eu consider ca trebuie sa crezi , sa vrei si sa te rogi.eu ma rog pt voi toate sa fiti fericite, iar fericirea absoluta pt voi e sa fi-ti mamici deci pt asta ma rog. va pupacesc si noapte buna.sa visati cu

vegheaza asupra voastra si va fi mereu cu ochii pe fratiorul lui Alexandru Gabriel
pentru ingerasul tau din ceruri si pentru puiutul tau de pe pamant
pentru tine si sotul tau pentru puterea de care ati dat dovada

si te admir pentru optimismul tau, pt indarjirea cu care ai vrut sa mai ai un alt copil. Eu eram exact opusul tu dar DD a avut grija sa raman din nou insarcinata la cred ca 2 luni de la pierdere. Multa sanatate i ti doresc, mult sanatate si puiutului mic pe care acum il privesti cu multa dragoste. tie un buchet mare de
si pt
MIHAI CALIN 

.....hmmm, asa am “botezat” eu parintii de ingeri, in cantecul EMMA....pentru ca mi se pare ca exprima poate cel mai bine starea de spirit a celor care si-au pierdut copiii
....
calda pentru tine, un
pentru Alexandru Gabriel si un buchet de
, pentu ingerasul tau, Mihai Calin....
.
si te
cu toata dragostea mea!
Flori pentru mamicile de ingerasi.
pentru mamici si inimioare cu gust de laptic pentru

O imbratisare mare si pufoasa din partea mea
si un pup dulce
Si eu m-am tot gandit cum ar fi fost daca...daca as fi dat timpul inapoi si fetita mea ar fi trait acum...Tot citesc povestea ta si incerc sa capat si eu curaj pt bebica ce va veni...dar in acelasi timp mi-e frica, mi-e frica de dr, de faptul ca nimeni nu-mi garanteaza ca povestea nu se va mai repeta si zeci si zeci de intrebari de acest fel si pe de alta parte ard de nerabdare sa vina ziua cand voi mai avea un fluturas un burtica, iar mai apoi cand patutul va avea bebelusul lui..