!Organizatia EMMA va mai primi inca un premiu pentru activitatea sa (al 6-lea in primul an de activitate!!!) !!!!!
Am fost extrem de surprinsa sa aflu acest lucru si vreau sa va multumesc pentru sustinere, sub orice forma ar fi fost, este si/sau va fi ea ....
... Va multumesc nu numai in numele meu ci si al tuturor mamicilor si parintilor, care au beneficiat si vor beneficia (din pacate&din fericire) de existenta acestei Organizatii de suflet ....Asa cum vreau sa va multumesc in numele ingerasilor nostri, a caror memorie este astfel onorata....cum dealtfel merita......si care, cu siguranta, se bucura sa vada ca plecarea lor de langa noi, capata un sens.....Aceste premii reprezinta cadoul lor, pentru noi....
Va multumesc, va imbratisez si va doresc tot ce-i mai bun!
Doamne ajuta!
............................Iti multumesc, iubita mea!...........................
**********************************************************************************************************
"In cadrul evenimentului Gala Gesturilor de Suflet in Sanatate Mintala, editia a VI a, ce va avea loc in data de 15 octombrie, Organizatia E.M.M.A. va primi un premiu pentru sprijinul extraordinar acordat parintilor de ingeri si pentru toate reusitele Dumneavoastra pana in momentul de fata facute pe baza de voluntariat.
Evenimentul se inscrie in Campania de Constientizare pe care Fundatia Estuar a lansat-o inca de la inceputul anului. Campania Nationala pentru Sanatatea mintala isi propune sa readuca in prim plan sanatatea mintala si a subiectului „nu exista sanatate fara sanatate mintala”. In Romania sanatatea mintala a fost adusa in discutie numai in momentele de cotitura ale tarii (intrarea in Uniunea Europeana cand unul din rapoartele de monitorizare semnalau probleme majore in sistemul spitalicesc psihiatric precum si in domeniul sanatatii mintale in general – prin prea putinele servicii comunitare in domeniu la nivelul tarii). Sanatatea mintala este amintita atunci cand se vorbeste despre romanii emigranti care isi lasa copii in tara, despre stresul de la serviciu care genereaza probleme psihice, despre cazuri de neglijenta in spitalele de psihiatrie insa in prea putine momente se aminteste ca totusi exista organizatii care functioneaza in domeniu si care au succese mai mici sau mai mari, care fac o diferenta in viata a peste 10.000 de persoane cu probleme de sanatate mintala."

Tinem pumnii stransi maine sa nu aveti emotii 
un lucru pe care nu-l stiu multe persoane. Am aflat si eu de abia marti seara fiindca eram convinsa ca nu pot ajunge la aceasta gala in starea de rau in care ma aflu si am sunat organizatorii sa le spun si atunci au fost nevoiti sa-mi dezvaluie surpriza... Insa ma bucur ca mi-au spus dinainte fiindca la cat imi era de rau, nu stiu daca as mai fi putut sa ma ridic de la masa... Chiar si asa, am avut emotii uriase... Chiar daca imi facusem oarecum in minte un speech, totul s-a rasturnat cand am ajuns pe scena... Eram gatuita de emotie, iar imbratisarile Biencutei si ale Andreei Marin Banica (iubirile mele
... ce se facea daca mai veneam si eu cu emotii suplimentare???
! Am ramas cu gura cascata cand am realizat asta!!!!
!