Organizatia EMMA va fi prezenta vineri, 11 septembrie, sambata, 12 septembrie si duminica, 13 septembrie intre orele 13-16 in standul dedicat Scolii Mamei Junior (prin intermediul doamnei Ioana Vartosu).
Vreau sa va spun ca Organizatia E.M.M.A. s-a mobilizat extrem de frumos in ultimele doua saptamani pentru a se prezenta onorabil la aceasta frumoasa manifestare. S-au decupat ingerasi, s-a muncit la fluturasii care promoveaza obiectivele si activitatea E.M.M.A., vom vinde pernutze, tricouri, cani cu ingerasi, insigne si magneti (toate acestea vor fi disponibile in curand si in sectiunea de SHOP ce va fi deschisa pe acest site) dar si CD-uri cu Cantecul E.M.M.A. pe care stiu ca vi-l doriti foarte mult.
Facem toate acestea nu din vreun motiv meschin, cum s-ar putea grabi rautaciosii sa interpreteze ci din dorinta de a strange fonduri pentru a ne realiza obiectivele si a incerca sa schimbam ceva pentru ca parintii care au trecut prin aceasta drama (a pierderii unui copil) sa nu mai sufere atat de mult, asa cum s-a intamplat cu voi.
Vom avea amenajata si o urna pentru donatii asa cum probabil va avea fiecare ONG
prezent la Targ.
Vreau sa multumesc pe aceasta cale inca si inca o data pentru tot efortul depus: Cristinei Iancu, Marwanei, Lilianei Nicolae, Angelei Vasile si Marinelei Trifan, furnicutelor noastre dragi care n-au pregetat nicio clipa sa puna umarul, sa ajute cu tot sufletul, sa se culce tarziu...
Si nu in ultimul rand, dragei noastre Biencutza care zi si noapte numai asta face (la propriu) si pe care am sa ma supar foarte tare daca mai pierde noptile
!Eeeeeeeeeeeei, si acum pentru ca ati fost cuminti
, vin si cu surpriza de final: am scos numarul pilot (numarul zero) al revistei Organizatiei. Aceasta va fi distribuita gratuit in cadrul ONG Fest.
Nu vreau sa credeti ca v-am exclus sau ca nu am vrut sa tinem cont de voi la realizarea acesteia dar nu am putut pune un anunt pe forum cum ca ne-am apucat de ea, fiindca a fost o surpriza si pentru Bianca si vreau sa cred ca a fost una frumoasa.Asteptam in continuare propunerile voastre, sfaturile si opiniile cu referire la ONG Fest dar si la revista si bineinteles, va asteptam la Targ pe cei din Bucuresti!
Multe
si multi 
Standul EMMA va fi amenajat pe strada Sf. Dumitru. Mai jos aveti atasata si harta!

La impartit fluturasi sau eu stiu 

Muaaaaaaaaaaaaaaah!
) Am cunoscut foarte multi oameni interesati de ceea ce facem noi si care ne sustin cauza. Ne-am intalnit si cu Dl Mircea Geoana, care de altfel a venit si la noi la stand. Am facut fotografii
Pfuuuuuuuuuuuuui, ce somn imi este!