,sa-ti dea tarie si putere, sa inveti sa traiesti cu aceasta mare durere.
Adriana
Aici esti acasa,unde poti plange si povesti,fara ca cineva sa ta judece sau sa te condamne.Te
Adriana
n-am cuvinte.Vocabularul roman e prea sarac sa-mi exprime durerea fatza de moartea copilului tau...pacat!Mare pacat.
/b]
...stau in fata tastaturii si ma intreb ce cuvinte sa mai aleg, cand am folosit de atatea ori "Imi pare rau", stiind insa, ca nu e de indeajuns pentru a alina durerea.... Cum sa mai formulez tristetea cand vad cate povesti se strand, cate inimi frante si cata durere se aduna aici si simt cum ma coplesesc lacrimile inca o data, si inca o data, si inca o data....?!? Micuta voastra Andreea -Elena, vreau sa cred ca se joaca acum cu Emma mea si cu toti ceilalti ingerasi stransi in Gradina lui Dumnezeu, unde nu exista durere si lacrimi, frig si rautate, meschinarie sufleteasca si ignoranta...Asa vreau sa cred...pentru ca asa mi-e mai usor sa suport dorul asta care ma sfredeleste....Cristina, vino aici, oricand simti nevoia....pentru ca aici, cred ne simtim un pic mai aproape de ingerasii nostri.... Sa va dea Dumnezeu putere....
, cu drag
tau. La mine au trecut 6 luni si este...greu...foarte greu...
si astept un semn.