Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Ingerasul meu... Claudia-Alexia(21. 03. 2009)

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
52 mesaje • Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3

Ingerasul meu... Claudia-Alexia(21. 03. 2009)

Mesajde ramona80 pe 28 Iun 2009, ora 19:34

Buna ziua la toata lumea...imi este foaret greu sa vorbesc despre asta, am aflat despre voi de la televizor cand a murit ingerasul Adrianei Bahmuteanu , Dumnezeu sa-l odihneasca! Cred ca pentru orice mama este greu sa vobeasca despre pierdera copilului ei... Noi ne-am dorit mult un copil si dupa ce am pierdut o sarcina de 10 saptamani anul trecut(2008) in marte , am ramas din nou insarcinata, dar Dumezeu a vrut sa imi i-a fetita mea la el. In 20 martie a fost ce mai fericita zi din viata mea, dupa doar 2 ore de travalui am nascut o fetita superba Claudia-Alexia de 3,100 kg ca un ingeras, dar dupa doar 5 ore a plecat la cer. Inexplicabil spuneau doctorii, moarte subita mi-au spus , nu stiu dece a murit , la autopsie nu a iesit nimic. In acel moment cand am vazut ca nu mai respira am simtit ca a murit, lumea mea s-a prabusit si atunci am vrut sa mor si eu, sau sa mor eu si ea sa traiasca. Acuma au trecut 3 luni si pot spune ca cu ajutorul lui Dumezeu suntem mai bine si ei si sotul meu, dar nu stiu cum sa imi continui viata, ma scol, mananc ,trece ziua dar ceva a murit din mine o data cu ea. Cand am zambit prima data de atunci m-am simtit foarte ciudat. Mi se parea ca nu mai pot sa mai traiesc daca ea nu mai e, dar uite ca totusi Dumnezeu mi-a dat putere sa merg incet incet mai departe si eu si sotul meu care de altfel m-a ajutat foarte mult. Faptul ca suntem in Spania si suntem departe de casa e si mai greu. Ne dorim si alti copii dar acuma simt asa o... frica nu sunt inca in stare , sper ca cu timpul... Multumesc ca m-ati lasat sa imi spun povestea... Dumezeu sa ii odihneasca pe toti ingerasi plecati dintre noi , pentruca noi nu o sa-i uitam niciodata!
ramona80

Locaţie: spania
Sus

Re: Ingerasul meu... Claudia-Alexia(21. 03. 2009)

Mesajde Loredana M pe 28 Iun 2009, ora 19:49

Draga mea Nicoleta imi permiti sa iti spun "bun venit" in aceasta mare familie EMMA,ne pare rau pentru suferinta ta dar vreau sa-ti spun ca aici esti binevenita,aici vei gasi intelegere si sprijin de la celelalte "mamici de ingerasi" care stiu ce este durerea,care te pot intelege.
Aici iti poti plange fetita in voie si nimeni nu te va judeca chiar te vom ajuta sa o comemoram impreuna.
Iti trimit calde >:D< >:D< iar pentru O:-) Claudia-Alexia un mare buchet de @};- @};-
Liliana ( bunica de O:-) DAVID)
DAVID 4.03.2009 ALEXANDRA NASUCA 27.1.2011 MARIA GRACE 25.04.2013
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 070&type=3
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 070&type=3
Loredana M
Moderator

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde Daniela Ginju pe 28 Iun 2009, ora 21:49

Draga Ramona, cu durere in suflet iti spun bun venit printre noi.Da,este curios ca nu stii macar cauza plecarii fetitei tale in ceruri si te simti infricosat si plina de intrebari fara raspuns.Noi suntem aici langa tine, ori de cate ori simti nevoia sa vorbesti cu cineva care intelege durerea din sufletul tau.Fiind departe de casa dorul este si mai mare si intradevar pentru un nou inceput pentru a avea un alt copilas este bine sa faci investigatii , este bine sa incerci sa te linistesti si cine stie peste putin timp poate ne vei da vestea cea mare ca vei avea un bebe.Pana atunci iti sunt alaturi , daca vrei sa plangi, daca vrei sa strigi, aici intotdeauna este cineva care iti aude strigatul de durere si care incearca sa te aline.
Scumpa mea iti trimit multe @};- @};- si iti doresc multa, multa sanatate.
Pentru O:-) ta scumpa o [-o< .
Daniela G. - mama ingerasului Ioana-Valentina
Imagine
Daniela Ginju

Locaţie: OTOPENI
  • YIM
Sus

Mesajde cristina_iancu pe 28 Iun 2009, ora 21:59

>:D< Cata durere se regaseste in aceste cuvinte, off...Te inteleg atat de bine pentru ca si eu la randul meu ma confrunt cu aceleasi lucruri. Timpul este cel care va mai acoperi rana ramasa dupa pierderea Claudiei Alexia si a celuilalt ingeras, dar din nefericre acea rana nu va fi vindecata niciodata. Trebuie sa incerci sa fii puternica gandindu-te la ei. Ei sunt fericiti acolo sus. Se joaca impreuna cu ceilalti ingerasi ai lui Doamne Doamne, chicotesc si rad, si nu cred ca vor sa o vada pe mami trista. De ce mami sa fie trista cand ei sunt fericiti alaturi de Doamne, Doamne?...

Claudia Alexia si fratiorul sau surioara ei au de acum cate un balonas alb si povestea lor este scrisa la rubrica Ingerasii nostri http://www.organizatiaemma.ro/node/493, iar ingerasul Claudia Alexia este trecuta pentru a fi comemorata in luna martie http://www.organizatiaemma.ro/node/411

Imbratisari pufoase >:D< si multe floricele pentru tine @};- @};- @};- , iar pentru ingerasi (*) (*) (*)
Imagine
Mămica îngeraşului fluturaş Denisa Georgiana şi a micuţei Eliza Ana-Maria
Desene pentru un îngeraş: http://dennyg.daportfolio.com/
cristina_iancu

Locaţie: Bucuresti
Sus

Mesajde cristina neamtu pe 29 Iun 2009, ora 08:12

Draga Ramona,regret enorm pierderea ingerasei tale Claudia-Alexia! Ma bucur insa ca ne-ai gasit si sper ca aici,in familia EMMA, vei gasi putina alinare sufletului tau indurerat.
Imi pare f rau ca nici macar din rezultatul necropsiei nu ai putut afla cauza plecarii ingerasei tale. Pot spune ca si eu,am asteptat 5 sapt pentru a afla rezultatul necropsiei,ca sa aflu acelasi lucru "moarte subita,nu se cunosc cauzele decesului".Stiu ca la momentul respectiv,cand asteptam rezultatul,parca imi doream sa se gaseasca ceva ,chiar si o malformatie interna,sa stiu exact ce sa intamplat fiindca nu suportam gandul ca fetita mea s-a stins asa dintr-o data fara sa stiu de ce...intr-un final am aflat cauza,dar nu de la necropsia fetitei ci de la medicul hematolog care mi-a spus ca eu am o problema cu sangele care se coguleaza prea repede.Imi doream sa gasesc cauza ,fiindca doar asa puteam intrevede o raza de soare spre viitor.Acum stiu ce sa tratez si incep sa sper ca va fi bine data viitoare.
E foarte recenta pierderea ta dar nu trebuie sa te simti rau atunci cand zambesti.Starile pe care le ai acum sunt absolut normale,ma regasesc in tot ceea ce ai spus.Gandeste-te ca ingerasa ta ,Claudia-Alexia ,vrea ca mamica ei sa nu mai fie trista ...

Iti trimit o imbratisare calda >:D<
cristina neamtu

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde amelia_pitik pe 29 Iun 2009, ora 11:41

Dupa ce a murit bubu simteam k imi lipseste ceva,ieseam afara si aveam bratele goale,cand am zambit prima oara dupa ce ea s-a urcat la cer parca ma simteam vinovata..imi spuneam k ingerasul meu nu mai e si eu zambesc..desi stiu k ei asa ne vor cu zambetul pe buze mereu,nu vor sa fim triste si suparate..desi de multe ori... :-<
Stiu ca e greu,dar chiar daca cazi tre sa te ridici si sa mergi mai departe asa am facut fiecare dintre noi..ai grija de tine!!!
Am pierdut cel mai dulce ingeras,Raisa Mihaela!!
amelia_pitik

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde marwana pe 29 Iun 2009, ora 12:08

Buna Ramona
I mi pare sincer rau pentru pierderea ta si in acelasi timp ma bucur ca ne ai gasit. Pare ciudat sa ti urez asta, este o contradictie dar asta ese adevarul, posibil ca fetita sa nu fi avut nici o problema si de asta la autopsie nu au descoperit nimic, poate trebuia sa investigheze si placenta ta si atunci ai fi stiut mai mult, ca de exemplu la mine placenta s-a infundat dp cum spuneau medicii si bebica nu a mai putut sa se hraneasca. Nu trebuie sa i ti pierzi speranta, trebuie doar sa ti faci analize mai amanuntite si noi pe Forum avem o sectiune despre ce analize trebuiesc facute http://www.organizatiaemma.ro/resurse/sarcina Oricum durerea ramane in sufletul tau si incet incet vei invata sa traiesti cu ea asa cum noi toate incercam sa facem.
Este foarte bine ca sotul i ti este alaturi, si as vrea sa ti spun ca fetita ta scumpa Claudia Alexia vrea ca tu sa zambesti, pt ca atunci cand tu zambesti zambeste si ea, sa nu te indoiesti niciodaa ca nu ii este bine in imparatia cerurilor.Ea, Claudia Alexia se joaca printre nori pufosi cu ingerasii nostri, si pe tine te mangaie cu razele soarelui asa ca zambeste scumpa mea, bucurate de fiecare zi, sa nu te simti niciodata vinovata ca zambesti , eu de exemplu prima data dp plecarea Tashei cand am auzit muzica m am miscat putin si imediat m am simtit vinovata insa cu trecerea timpului am inteles ca ea ma vrea fericita, vrea sa zambesc pt ca asta face si ea sus alaturi de toti ingerasii.
>:D< sincera si un brat de @};- pt tine
[-o< pt O:-) tau Claudia Alexia
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde carmen71 pe 29 Iun 2009, ora 14:13

Draga Ramona,as vrea sa spun si eu "Buna ziua" dar pentru noi inca nu poate fi "Buna" din moment ce ne aflam pe acest forum.Sunt alaturi de tine si de toate femeile care au trecut prin ceva asa de dureros.Astazi se implinesc 2 saptamani de cand ingerasul meu Mihaita ,s-a zbatut in burtica mea pana a murit.La 19 saptamani cand totul parea normal ,am trecut in cateva minute de la bucuria minunii ce crestea in mine, la groaza ca totul se naruie cand din senin mi s-a rupt apa.Ca si voi toate ,am simtit ca lumea se termina chiar daca mai am o fetita .Am plecat urgent la spital unde am trait cea mai cumplita zi din viata mea.... sa-mi simt copilul cum moare in mine fara sa pot face nimic pt el.Nici sa plang nu puteam ca sa nu-l fac sa sufere si mai mult. tot timpul ma gandeam ca... nu se poate ... ca este un cosmar din care o sa ma trezesc.Dar totul a fost realitate.Acum plang din orice , ma ascund sa nu ma vada fata sau sotul ... mi-e atit de greu.
Am fost la preotul nostru si mi-a spus ca Dumnezeu isi alege ingerasii si totul are un scop.Dar ma intreb de ce tocmai eu ..sau tu ...sau toate cele de aici si de pretutindeni?!
De ce ne doare sufletul atit de tare ..atit de mult...de ce e golul asa de mare????
carmen71

Locaţie: piatra neamt
Sus

Mesajde veronicamincu pe 3 Iul 2009, ora 15:03

Buna Ramona
abea acum spre nerusinarea mea citesc si eu povestea ingerasului tau si a ta
offff
inca un ingeras, inca o mama care sufera ,inca o familie indurerata
cuvintele sunt de prisos intr-o astfel de situatie ...mi e greu sa spun ceva insa vreau sa cred ca ingerasa ta Claudia Alexia este acum alaturi de ingerasa mea Alessia Nicoleta si se joaca amandoua ca 2 printese ce sunt
si eu sunt si am fost departe de casa cand am pierdut o pe Alessia ,departe de cei care stiau sa ma sustina si sa imi spuna o vorba buna insa asa cum spui si tu cu ajutorul Lui Dumnezeu am reusit sa mergem inainte
cu ajutorul celorlalte mamici de ingeri inscrise aici pe forum mi am dat seama ca viata mea trebuie sa continue ,ca ceea ce sa intamplat a fost cu un scop si ca atunci cand numai Dumnezeu va hotari voi fi alaturi de ingerasa mea pentru totdeauna
am invatat sa nu ma mai intreb de ce ?....de ce eu???...pentru ca stiu ca nu voi afla niciodata aceste raspunsuri...
imi este greu si dor de ea si acum dupa aproape un an de la plecarea ei
as vrea sa te strang in brate sa iti pot lua durerea ce iti apasa sufletelul tau de mamica iubitoare
insa te imbratisez virtual >:D< cu mare grag si iti trimit multi pupici din departare :*
ingerasei tale multe @};- @};- @};- [-o< si (*)
mamica ingerasei Alessia Nicoleta
https://www.facebook.com/pages/Veronica ... 8773244725
https://www.facebook.com/profile.php?id=100001083837322
http://s837.photobucket.com/albums/zz295/veronicamincu/
veronicamincu

Locaţie: Harlow,uk (oras natal Buzau,Romania)
  • YIM
Sus

Mesajde ramona80 pe 21 Iul 2009, ora 12:09

Multumesc mult la toata lumea, sunteti atat de bune si parca voi ma intelegeti atat de bine....................Sper ca timpul le va rezolva pe toate . SI Dunmezeu ne va ajuta sa trecem peste si va fi alaturi de noi si la bine si la rau. M-au emotionat pana la lacrimi cuvintele voastre. E bine sa stii ca nu esti singura pe lumea asta, mai ales aici in straintate. Va multumesc din suflet. :x Ramona.
ramona80

Locaţie: spania
Sus

Mesajde marwana pe 21 Iul 2009, ora 13:59

Ramona sa stii ca intradevar timpul va rezolva multe, oricand vei avea nevoie sa vorbesti, de un umar pe care sa plangi, de o imbratisare din suflet aici suntem. Dzeu e mare si are grij de fiecare dintre noi, nu ti pierde increderea in el, ingerasii nostri ne sunt alaturi in fiecare secunda si ne protejeaza.
Alaturi de voi,
Imagine
marwana
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 26 Sep 2009, ora 21:58

Draga Claudia ,imi pare tare rau de pierderea suferita cred ca acum esti mai linistita si cu mai multa speranta decat cu cateva luni in urma ,Dumnezeu sa te ajute ,iar ingerasa ta sa-ti dea putere si sa-ti aline durerea si sa-ti stearga lacrimile ,si sa-ti dea curaj ,un semn ceva de a mai incerca sa mai ai copii!CAlde imbratisari si mii de flori pentru Alexia >:D< >:D< @};- @};- [-o< [-o<
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde adina pe 17 Ian 2010, ora 08:59

Draga mea azi am citit povestea ta , doamne crunt poate sa fie sa il nasti si apoi sa nu mai fie , Doamne Dumnezeule , draga mea iti doresc numai bine si , tot ce iti doresti tu de la viata . Sper ca esti bine ca nu ai mai scris de mult peaici. >:D<
adina

Locaţie: marghita
Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 8 Mar 2010, ora 22:24

@};- @};- @};- @};- @};- :* (*)
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde LUMINITA CRAIU pe 20 Mar 2010, ora 10:13

Claudia Alexia, LA MULTI ANI ETERNI!
Hai la mami si arata-i cat esti de fericita, ce frumos te sarbatoresc ingerasii azi!Ei sunt alaturi de tine, iar noi suntem alaturi de parintii tai. [-o< O:-) @};-
Ramona, draga noastra incearca azi, printe lacrimi sa-i trimiti ingerasei tale un zambet! Va fi si mai fericita!
lumi, mamica ingerasului ROMINA IOANA , a baietelului RICCARDO ANDREI si a micutei RENATA
LUMINITA CRAIU

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde onutza pe 20 Mar 2010, ora 12:55

Draga mea nu tb sa te simiti deloc vinovata,tu cu siguranta ai facut tot ce ti-a stat in putere ca scumpei tale sa ii fie bine( chiar si eu uneori ma simt vinovata).Trimite-i scumpei tale O:-) Claudia-Alexia un zambet si o sa vezi ca te vei simiti mai bine ,ea cu siguranta iti va trimite un semn ca a primit zambetul tau si se simte extrem de fericita.Gandeste-te ca ea este bine numai dc si tu esti bine.Stiu ca scumpa ta te iubeste enorm si te >:D< de acolo dintre ingerasi.Iti trimit un pic din optimismul meu, sa poti trece peste si ca incerci sa ai alt bebe ,care cu siguranta iti va mai alina durerea.As vrea sa crezi ca si mine,ca DD ii va face bine pe ingerasi si ii va trimite la mamicile lor in butica ca sa se nasca iar :* .Ma [-o< pt sufletele micutilor nostri O:-) .Te >:D< si te :* dulce.
Cu drag Oana,mamica ingerasului scump Georgian
Oana - Mamica ingerasului cel mai iubit Stefan Georgian
onutza

Locaţie: Urziceni
Sus

Mesajde nora pe 22 Mar 2010, ora 13:29

buna,iti spun venit printre noi mamicile care suferim si avem ingerasii plecati.sper din suflet sa treci mai departe si nu uita ca d d te va ajuta sa treci peste aceasta grea incercare din viata ta.si eu sint in spania daca vrei sa mai vb intra pe idul meu de mess,nora2005lorena.te inbratisez cu drag @};- @};- @};-
nora

Locaţie: tg neamt
Sus

Mesajde Bianca_C pe 4 Apr 2010, ora 12:46

HRISTOS A INVIAT!!! [-o<
Sarbatori fericite, pline de liniste, de bucurii, de lumina si de oameni frumosi alaturi de sufletele voastre.
Din suflet, Bia :*
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde marwana pe 4 Apr 2010, ora 13:05

Sentimentul de a fi mai buni ne cuprinde pe toti…chiar si pentru 3 zile.Dar e suficient sa vedem o singura zi cu soare chiar daca intreg cerul este acoperit cu nori, asa cum ne a fost de ajuns ca doar Iisus Hristos sa renunte la viata si astfel izvoare de lumina sa ne inunde sufletele. Hristos a Inviat!
Alaturi de voi,
Imagine
marwana
Moderator

• YIM
Sus

Următorul

Scrie un răspuns
52 mesaje • Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3