DIANA , te rog sa ma ierti ca nu pot mai mult de atit sa-ti fiu alaturi , decit cu o calda si strinsa
virtuala............... si sa-ti spun cit de rau imi pare ca si tu trebuie sa treci prin acest INFERN al durerii si al nenumaratelor intrebari '' DE CE ?''
meu ANDREI ..........
........... atitea vise si sperante si planuri spulberate de-o nenorocita de boala.................offf Doamne cit esti de nedrept cu acesti copii frumosi pe care nii dai ...............bolnavi ...............si apoi nii iei
fara pic de mila......DE CE DOAMNE ????????????
mereu ...........dorindu-ti ff multa sanatate , putere si liniste sufleteasca sa mergi inainte si sa crezi mereu in CEL DE SUS , in speranta ca : ............. ce ne-a dat cu o mina - ne-a luat cu cealalta == in curind ne va da cu amindoua miinile ............asta e cel mai important sa credem mereu si mereu pina la sfirsitul zilelor noastre ..............
si
intr-u linistea si odihna sufletelului ei gingas................
pentru tine si multe
si
pentru Diana.
...as vrea sa-ti pot raspunde la multitudinea de intrebari care se rezuma defapt la acel chinuitor, nedeslusit, nemilos, perfid, obsedant, sufocant, rascolitor, sacaitor, obositor, neterminat "DE CE"! Acel mare "DE CE" cu care se lupta toate mamele si toti tatii de ingeri.... ...si nu stiu ce raspuns sa-ti dau.....Poate doar acela ca suntem prea mici pentru a intelege motivul sau motivele ascunse in spatele lui...Poate ca daca am reusi sa ne detasam de gandirea pamanteana cu toate canoanele ei impuse de-a lungul timpului de societate si poate daca am reusi sa percepem...altfel....tot ce ne inconjoara si ni se intampla, poate ne-ar fi mai usor sa acceptam....dar cum sa facem asta?.........poate pas cu pas, zi dupa zi, sa invatam sa gandim altfel...Dar ce te faci cu inima care doare atat de tare?... Nu stiu...stiu doar ca fiind printre cele si cei care merg pe aceeasi poteca a vindecarii, este un pic mai usor...stiu ca daca renunt la egoismul meu, imi va fi mai usor....stiu ca daca vorbesc despre fetita mea, o simt ma aproape..stiu ca daca fac ceva pentru ea, imi mai alin of-ul...stiu ca trebuie sa ma bucur de ce-am avut, atat cat a fost, pentru ca putea sa nu fie deloc....ca nimic nu tine o vesnicie si ca trebuie sa ma bucur de ce am....stiu ca nu tot ce imi doresc sa am, este neaparat bun pentru mine....stiu ca trebuie sa am incredere ca Cineva acolo Sus, stie mai bine decat mine.....
....M-am hotarat ca de acum inainte sa spun ca "stiu" ca e asa...nu ca sper.... ci ca STIU...si daca stiu ca micutei mele Emma ii este bine acolo unde e, atunci sunt mai linistita.....asa ca...stiu ca toti ingerasii nostri sunt intr-un loc mai bun, unde sunt inconjurati de lumina si foarte multa dragoste....
si va multumesc mult mult mult pentru asta.
Cum?
sincera si un brat mare de
pt tine
pt
tau Diana
si o
pentru
tau scump.
cu multa dragoste si speram ca totul sa fie asa cum speri, toamna ce tocmai s a instalat sa ti aduca numai bicurii si implinirea dorintelor.
........dar multe-multe

cu mult drag iar ingerasului au ii trimitem la cer
si 

calda din suflet.