Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Din nou insarcinata
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Dorim sa fim din nou insarcinate

Sarcina dupa pierderea unui copil
Scrie un răspuns
73 mesaje • Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4

Re: Dorim sa fim din nou insarcinate

Mesajde marwana pe 17 Iun 2009, ora 20:49

Fetelor aveti toata admirata mea, sunte ti puternice, dati speranta unora ca mine care.........vede doar ''alb si negru'', desi undeva adanc de tot in sufletul meu ma visez inca o data insarcinata, constientul spune altceva, sper ca odata cu trecerea timpului sa fiu mai puternica. Va imbratisez pe toate
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde nicoleta pe 18 Iun 2009, ora 04:52

Buna, tuturor!
Marwana draga, voi pune o oglinda mare mare in fata optimismului meu pentru a oglindi si spre tine, puterea de a spera si de a crede in vise implinite.
Sti,... un suflet frumos cum este si al tau, va fi rasplatit de soarta cu mult bine si mult frumos, doar ca trebuie sa crezi asta si sa ai rabdare.
Dumnezeu e Bun si nu te va lasa in cupa cu melancolie, El te va ridica si-ti va arata cu siguranta cate motive ai sa lupti in viata, sa crezi in minuni si impliniri.
Te imbratisez si pe tine si pe toate sufletele frumoase care au facut aici o vizita, oricat de scurta ar fi aceasta.
Milioane de @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- si pupici pupaciosi cu mult drag de la Nicoleta!
nicoleta

Locaţie: petrosani
Sus

Mesajde Clara27 pe 5 Iul 2009, ora 11:57

Buna fetele ,
Ma alaturi si eu voua ,doritoarelor ,de a fi iarasi burticute!
Eu si cu sotul a, zis ca nu o fi stim noi cine atat de negru, asa ca o sa incercam sa ramanem si a treia oara ... nu ne lasam pana nu avem un pui al nostru!
Dumnezeu sa ne ajute pe toate sa ramanem insarcinate,sa fie o sarcina fara probleme si sa ne tinem puii in brate !
Va pup si va imbratisez cu mult mult drag.
Clara mamica a 3 ingerasi! Pe 26 nov 2013, ora 10:50 a venit pe lume Antonia Teodora :)
Clara27

Locaţie: Ilfov
  • YIM
Sus

Mesajde Cami_Vic pe 5 Iul 2009, ora 22:21

Dragele mele,

Mihaela, Marwana, Clara... si toate celalalte care cu teama in suflet asteptati acel test pozitiv care sa va redea speranta...
Va doresc din tot sufletul ca acea veste sa vina cit de repede!

Trebuie sa va pastrati increderea, sa credeti cu putere in sansa voastra la fericire!
Dupa ce am pierdut ce am avut mai scump, sa stiti ca bucuria de a deveni din nou parinti e atit de imensa... te bucuri atit de mult de fiecare moment!
Merita sa lupti si sa o iei de la capat, oricit de anevoios ar fi acest "drum"...

Va imbratisez cu drag pe toate si astept cit mai multe vesti bune, sa ne scrieti cit de curind la "din nou insarcinata"!
Cami,
Mama lui Victor, nascut fara viata pe 14 dec 2007, la 40S
Mamica fericita a lui Ilann, nascut pe 30 aprilie 2009
Cami_Vic

Locaţie: Franta
Sus

Mesajde Bianca_C pe 28 Oct 2009, ora 23:41

Hmmm, e mult am vrut sa scriu la acest topic si parca nu imi faceam curaj...vedeti, am si eu momente in care mi-e teama :p
"Doresc sa fiu din nou insarcinata?".....prefer sa incep in forma de intrebare, pentru ca,la putin timp dupa ce mi-am pierdut micutul mi-am spus "nu imi mai trebuie alt copil", gandindu-ma mai bine in sustinerea acestei convingeri ale mele a mai aparut in gand inca o realitate "si daca mi-as dori, cu cine l-as face?...tatal copilului meu a murit, omul pecare mi l-am dorit toata viata ca fiind sotul si tatal copilului meu"....si inca odata mi-am zis "nu mai vreau copil, nu mai am sot".... =((
Dupa 2 ani de la despartirea de Patrick si de Andrew, vedeam in jurul meu, prietene care ramaneau insarcinate, care erau atat de fericite si de implinite, insa eu imi spuneam incontinure "nu mai vreau sa fiu mama".....si timpul trecea, cand intr-o noapte, neavand somn, in mintea mea aparea aceiasi propozitie "as vrea sa mai fiu mama"...nu stiu de ce, atat de subit, avand in vedere ca eu nu imi mai doream...
Si a trecut o zi, ba chiar doua, saptamani si luni si m-am decis "vreau sa am alt copil"....si am inceput investigatiile, si analize, sa vad in ce stare era organismul meu de atunci...si socul a fost mare...trecusera aproape 5 de cand baietii mei murisera, incercasem intre timp sa imi caldesc o noua viata alaturi de altcineva cu care in final nu am reusit......si rezultatul analizelor : fibrom uterin avansat. Si incep tratamente peste tratamente, fara niciun rezultat, schimb medici peste medici, fara niciun rezultat, ma operez o data, de doua ori, de trei ori, fara niciun rezultat, starea mea se inrautatea....si mai repede....ureaza alte investigatii in strainatate, alte tratamente, alte operatii.....si am ajuns aici, unde sunt astazi, bine, pot spune.....insa cu raspunsuri negative din partea tuturor medicilor "nu vei mai putea avea copii"......insa, un singur medic ratacit printre atatia, mi-a spus "mai exista o mica sansa, incearca"....asta fac acum, departe de casa, de prieteni, de familie si de tara....ma lupt din rasputeri sa fac tot ce trebuie, sa incerc tot ce se poate, pana in ultimul moment fara sa traiesc vreodata cu regretul ca nu am facut de ajuns......incerc sa imi implinesc cea mai mare dorinta "de a fii mama pentru a doua oara"........si da, ca sa raspund titlului acestui topic la persoana I / sg, imi doresc sa fiu din nou insarcinata si nu imi voi pierde speranta.....
Pentru voi, dragele mele, care doriti sa fiti din nou insarcinate, va trimit o >:D< din suflet si un "Doamne ajuta!"
Bia :*
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde monicamuresan pe 29 Oct 2009, ora 09:07

Bia draga, >:D< nu am cuvinte. Esti o mamica superba. Ai fost mamica si esti mamica si vei fi mamica, mamica de Ingeras si ma rog la bunul Dumnezeu sa fi si mamica de bebe sanatos si frumos.
Am trecut si trec prin aceste faze: nu mai vreau copil, nu mai vreau sa sufar, mi-e frica sa duc o sarcina 9 luni... dar... nu pot sa-mi imaginez viata fara un copil langa mine, nu pot sa nu-i daruiesc sotului meu un copil, e prea frumos sa fi mamica, acest lucru mi-a adus implinirea adevarata, cuvantul "mama" e cel mai adevarat si profund cuvant... si acum... acum imi dau seama ca toate aceste lucruri le fac numai in gand... ~X(
Va trebui sa merg la medic la un control :-ss Si acum vine frica... oare totul e ok?
Bia scumpa, esti departe de tara ta, e adevarat, dar ne ai pe noi si noi suntem aproape de tine >:D<
Gandurile bune si rugaciunile noastre nu au granite. Ma rog din suflet sa ne dai vestea cea buna si sunt convinsa ca asa va fi. Ai alaturi de tine pe DD, pe toti Ingerasii si pe noi toti care ne unim in rugaciune sa fi fericita si implinita, si asta pentru ca meriti pe deplin. Esti o persoana deosebita si iti multumesc ca ai aparut in viata mea >:D< Doamne ajuta!
Monica, mamica Ingerasului Mircea-Serban si a surioarei lui de pe Pamant, Sofia Anabella: https://picasaweb.google.com/ingerasul. ... directlink
monicamuresan
Moderator

Locaţie: dej cluj
Sus

Mesajde nicoleta pe 22 Noi 2009, ora 08:43

Buna, dragele mele.
Se spune ca fiecare organism viu stie sa ceara ceea ce are nevoie.
Daca voi simtiti nevoia de a avea un copil, inseamna ca organismul vostru il doreste.
Asadar acest copilas va veni cu siguranta, insa, ...INSA, trebuie sa fiti atente in fiecare zi a vietii voastre, astfel incat sa vedeti tot ce trebuie atras catre o sarcina si sa indepartati tot ce i-ar face rau. Dumnezeu este Bun cu toti oamenii, El va ajuta pe toate femeile, dar si voi trebuie sa credeti in El cu toata fiinta voastra, nu trebuie sa credeti in esec, daca ati trecut printr-unul, sau mai multe.
Stiti voi, dragele mele ca si hrana necesara trupului este ceruta de acesta. Tatalui meu i-a spus un medic de o mare valoare, ca daca el simte nevoia sa manance carne si nu ii face rau, atunci sa manance, caci asta are nevoie organismul lui. Si e perfect adevarat. Sa va dau un exemplu.
Cred ca am mai scris acest lucru, spus de bunica mea, insa pentru cei care pe atunci nu erau printre noi, voi scrie din nou.
Mierea face minuni, un vecin al mamei mele avea cancer la stomac si ii dadeau la Cluj maxim 3 ani de viata. Cu produse pe baza de miere s-a facut bine, are 65 de ani si se simte excelent. In schimb, bunica mea daca manca miere facea criza de fiere. Deci am ajuns la concluzia ca fiecare organism are nevoie de ceva care altui organism nu ii este necesar. Asa este si cu copiii. Oare de ce unele femei nu au ramas insarcinate niciodata? Probabil ca acele trupuri nu au nevoie de asta, cine stie? Eu zic ca Dumnezeu va darui tuturor tot ce va doriti mult. Dar sa credeti cu tarie in ajutorul Lui.
Daca iubesti viata si viata te va iubi pe tine, spunea Arthur Rubinstei.
nicoleta

Locaţie: petrosani
Sus

Mesajde LUMINITA CRAIU pe 29 Noi 2009, ora 01:00

Dragele mele,nu intamplator scriu la acest topic si nu intaplator am citi aici abia acum.
Eu, multumesc lui Dumnezeu, sunt mama de doi copii......unul aici si unul acolo sus.Insa imi doresc nespus sa mai am o fetita.Intr-un fel ma simteam vinovata ca ma gandesc atat de devreme sa am un alt copil.Cred ca e singurul lucru cara ma poate alina un pic, sa pot tine in brate o alta fetita care sa semene cu ROMINA IOANA.Poate cineva crede ca sunt prea pretentioasa, dar cred ca merititam sa mai avem o alta fetita si o vom avea.Mi-a spus o voce in vis ca voi avea o fetita si se va chema Renata.Am incredere in Dumnezeu ca va face sa se intample acest lucru la timpul potrivit.
Dragi mamici, nu va pierdeti speranta si credinta!
Va doresc tuturor toate cele bune!
lumi, mamica ingerasului ROMINA IOANA , a baietelului RICCARDO ANDREI si a micutei RENATA
LUMINITA CRAIU

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde adina_g pe 1 Dec 2009, ora 08:46

Sa va ajute Dumnezeu si toate puterile acestui Univers sa va vedeti visul implinit. Eu stiu ca e posibil chiar si atunci cand medicii nu iti dau nici o sansa, am trecut prin asta.m-am rugat , nici eu nu stiam cui. Nu sant o fire habotnica ,dar stiu ca exista ceva mai presus de noi. dupa 8 ani de incercari dupa 4 sarcini pierdute am ajuns la o manastire. Una la care mai fusesem dar in care intram , parca pt prima data.Priveam in jur , si mi se parea ca vad pt prima oara. Totul era atat de frumos in primavara aceea, acolo...ca in rai.O voce(nici macar nu stiu daca era reala )mi-a spus ca orice il voi ruga pe Dumnezeu, atunci si acolo, imi va daruii.L-am rugat ceva ce mi se parea imposibil de realizat pe atunci sa imi daruiasca un copil, daca El considera ca merit. Au fost 9 luni in care am inteles multe...cat de mult gresisem, cat pacatuisem in viata, m-am rugat si m-am cait. Ma rugam pt prima oara in viata pt un alt suflet, pe care il puneam deasupra mea.Si de atunci acest suflet , care a devenit fetita mea iubita este si va fi mai presus de mine si de orice.Ma uit la ea ca la o minune si ii multumesc in fiecare clipa lui Dumnezeu ca mi-a daruit-o.
Mergeti la manastirea Dervent,sau la oricare alta.Cand veti fi pregatite pt o minune o sa simtiti.
p.s.Pt Lumi : am sa pun acatiste pt micuta Romina Ioana la fiecare manastire prin care am sa trec. Am sa va pomenesc si pe voi care ati ramas in urma ei in rugaciunile mele
adina_g

Locaţie: fetesti
Sus

Mesajde marwana pe 1 Dec 2009, ora 16:59

Este bine stiut de acum ca DD are planurile lui cu fiecare. Ma gandesc si azi rad cand i mi amintesc cat de hotarata eram sa nu mai am copii, nimeni nu mi oferea garantia ca totul va fi ok asa ca ....am hotarat de una singura sa nu mai incerc, vorbisem cu Emil si ii spusesem decizia mea, ba mai mult daca vrea sa fie cu mine in conditiile astea daca nu......asa ca DD a hotarat el si la 2 luni dupa pierderea Tashei am ramas din nou insarcinata.
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde Clara27 pe 1 Feb 2010, ora 20:27

Niciodata sa nu spunem niciodata ... spunea cineva.
De luna aceasta mi s-a dat unda verde de catre doctora mea gineco.
Sa ne ajute DD ca bebe sa vina cand vrea el, sa fie sanatos tun si sa se nasca.
Clara mamica a 3 ingerasi! Pe 26 nov 2013, ora 10:50 a venit pe lume Antonia Teodora :)
Clara27

• YIM
Sus

Mesajde nora pe 7 Mar 2010, ora 01:15

buna dragele mele.chiar ma bucur ca putem vb de subiectul asta.eu cu sotul ne dorim f mult un bebe,am fost la multi medici in tara si in strinatate.toti imi spuneau sa stau linistita ca nu am nimic.dar nici unul nu mia facut analiza sa vada daca sint trompele infundate,si cind am ramas gravida in 2008 in italia,mi sa spus ca totul e ok.nu va pot descrie ce bucurie a fost pe noi cind am vazut rezultatul la sange ca e pozitiv.eu care imi faceam si mai fac textul de sarcina lunar,nu mi venea sa cred .am simptit pt prima data ca voi deveni si eu in sf mamica.dar din pacate sint o mamica de 2 ingerasi.acum vreau sa mai incerc sa fac un fiv si ma rog la d d sa ne faca si pe noi fericiti.ma intreb oare cu ce am gresit de nu pot avea un bebe.acum am o cezariana pt ca atunci cind am pierdut a trebuit sa ma opereze ca bebele era marisor 4 luni si ceva.am facut hemoragie interna si mau operat de urgenta ,mi-au scos o trompa afara.eu nu miam pierdut speranta ca intro zi voi putea sa tin si eu in brate un bebe .am noroc cu voi dragelor ca mai vb ca altfel nu stiu ce mas face.sufar enorm si mie greu. [-o< [-o< doamne fama si pe mine fericita.
nora

Locaţie: tg neamt
Sus

Mesajde Bianca_C pe 7 Mar 2010, ora 01:38

Nora, draga mea >:D<
Suntem alaturi de tine, nu te intrista, ai sa vezi ca Dumnezeu va iubeste si intr-o zi, cand va crede El de cuviinta, va va face fericiti, va va trimite in dar un bebe, pe care sa-l iubiti si care sa va umple viata de frumos ;)
Chiar daca ti-au scos o trompa, ai mai ramas cu unu, ideal e sa o controlezi, sa vezi daca s-a infundat sau nu, sa cauti un medic care sa-ti dea un tratament ( in Italia sunt medici buni pe parte de ginecoligie si obsterica...caci tot amintisei tu ceva de aceasta tara )...trompa care ti-am ramas iti poate fi de ajutor, si daca nici asa nu merge, pe cale naturala, mai exista variantele de inseminare artificiala, din cate stiu eu, in Romania prin incercare e gratuita, o plateste statul, daca nu a reusit urmatoarea o patesti tu....( nu stiu daca intre timp s-a schimbat ceva )....
Dar nu te da batuta, trebuie sa reusiti, uita-te la mine, am avut doua trompe, ca orice femeie, m-am operat, a fost totul bine, dupa putin timp au inceput complicatiile, mi-au scos o trompa, dupa o alta perioada a fost nevoie de o alta interventie si s-a scos si a doua trompa, insa nu ma las, incerc tot ce se poate, oricat de greu ar fi, stiu ca intr-o zi voi reusi sa fiu pentru a doua oara mama, sa-mi strang pentru a doua oara copilul in brate si sa ma simt cu adevarat implinita....
Iti urez succes si iti trimit o >:D< calda....
Bia :*
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
Bianca_C

Sus

Mesajde Clara27 pe 7 Mar 2010, ora 11:15

Nora imi pare foarte rau ca suferi cumplit si te inteleg perfect prin ce treci pt ca si eu am pierdut doi bebei .Am o cezariana facuta la prima sarcina intrerupta la 22 de sapt,cu hemoragie interna.Au trecut 3 ani de atunci si 2 de la a doua pierduta, dar ca si tine nu ma las invinsa pana nu o sa am bebe.

Am facut toate analizele posibile de la cele generale pana la cele mai complexe,inclusiv genetice,asta incepand din oct '09 pana acum in feb 2010 si din 19 analize - una a fost aiurea si anume candida si am tratat-o,un mic chist si mai am 10 zile de tratam,apoi merg la control sa vedem daca s-a retras de la atatea cate i-am dat.Multumesc la DD ca mi-a spus ca nu-s trompele infundate la ce am tras 2 luni de la chistuletul problem.
Din vara cand imi va fi organismul curat de cervugid si marvelon 21 o sa ne punem pe treaba sa avem un bebe.
Fetelor nu va pierdeti niciodata speranta ca veti fi din nou insarcinate ptr ca asa vom putea invinge,doar cu incredere in DD,in doctorii nostri si in noi! @};- %%- :* [-o<
Clara27

• YIM
Sus

Mesajde nora pe 7 Mar 2010, ora 21:59

BUNA VA MULTUMESC CA MA INTELEGETI.AM FOST DE CURIND SA MI FAC CONTROL LA TROMPA CARE O MAI AM SI A FOST INFUNDATA,AM FACUT LAPAROSCOPIE SI MEDICUL ZICE CA NU PREA AM SANSE PE CALE NATURALA.VREAU SA MA PROGRAMEZ LA CLUJ PT FIV.AM FACUTTOATE ANALIZELE SI MI SA SPUS CA TOTUL E BINE.AM INCREDERE CA VOM REUSII,DESI SINT CONSTIIENTA CA NU TOT DEAUNA IASA DIN PRIMA DAR VOI INCERCA.
nora

Locaţie: tg neamt
Sus

Mesajde Bianca_C pe 7 Mar 2010, ora 23:15

Sanse de o sarcina pe o cale naturala, exista, chiar si mici ele exista, si am incredere ca vei incerca, ca vei incerca orice metoda pentru a reusi sa devi mamica ;;)
Stiu asta, este puternica si luptatoare, nu te lasi chiar daca greul bate la usa, continui sa il ignori si sa ma mergi mai departe, sperand la acea zi minunata cand vei deveni parinte...
Mult succes, iti doresc tot binele si astept vesti ( dupa controlul de la Cluj )...tin pumnii la fetita...
La multi ani!!! astazi e si ziua ta, pentru ca esti femeie :x si una minunata, primeste in dar un brat de @};- @};- @};-
Cu drag, Bia :*
Bianca_C

Sus

Mesajde onutza pe 13 Mar 2010, ora 11:26

Buna dragele mele,sunt noua pe forum si eu ca si voi imi doresc un alt bebe nespus de mult ,am ajuns sa cred ca sunt dependenta de aceasta idee si sper sa se intample cat mai repede.Dupa pierderea scumpului meu baietel de 22 saptamani (avort terapeutic) l-a iesirea din spital d-nl dr. mi-a spus ca tb sa astept sa treaca trei menstuatii,sincer mi s-a parut enorm ,vroiam cat mai repede sa raman insarcinata sa imi tin puiul in brate .Marea minune a fost cand la controlul de 2 saptamani dr. a vazut ca sunt ok si mi-a spun ca nu cumva sa nu ma prezint in 2 luni la dansul cu o nou sarcina,deci termenul de asteptat s-a scurtat si sunt extrem de fericita .Imi plac nespus de mult copii si de abia astpet ca urmatoarea sarcina sa vina si cu ajutorul lui Dumnezeu totul sa decurga bine pt bebe.
Va sarut pe toate si va doresc multa multa sanatate >:D< :* .
Cu drag Oana.
Oana - Mamica ingerasului cel mai iubit Stefan Georgian
onutza

Locaţie: Urziceni
Sus

Mesajde Clara27 pe 13 Mar 2010, ora 14:51

Doamne ajuta sa fie asa cum va doriti voi!
Clara27

• YIM
Sus

Mesajde LUMINITA CRAIU pe 26 Iul 2010, ora 15:46

LUMINITA CRAIU scrie:Dragele mele,nu intamplator scriu la acest topic si nu intaplator am citi aici abia acum.
Eu, multumesc lui Dumnezeu, sunt mama de doi copii......unul aici si unul acolo sus.Insa imi doresc nespus sa mai am o fetita.Intr-un fel ma simteam vinovata ca ma gandesc atat de devreme sa am un alt copil.Cred ca e singurul lucru cara ma poate alina un pic, sa pot tine in brate o alta fetita care sa semene cu ROMINA IOANA.Poate cineva crede ca sunt prea pretentioasa, dar cred ca merititam sa mai avem o alta fetita si o vom avea.Mi-a spus o voce in vis ca voi avea o fetita si se va chema Renata.Am incredere in Dumnezeu ca va face sa se intample acest lucru la timpul potrivit.
Dragi mamici, nu va pierdeti speranta si credinta!
Va doresc tuturor toate cele bune!
lumi, mamica ingerasului ROMINA IOANA , a baietelului RICCARDO ANDREI si a micutei RENATA
LUMINITA CRAIU

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

AnteriorUrmătorul

Scrie un răspuns
73 mesaje • Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro