si ori de cate ori simti nevoia poti sa-mi scrii si oeu sa iti scriu la randul meu. E foarte important (asta am simtit pe pielea mea) sa te inteleaga cei din jur.
((
((
tau David ,stiu ca doare tare,stiu ca este de neinteles de ce doamne -doamne a ales sa-l ia la el ,dar timpul iti va atenua din durere..............
cu tine,aici vei gasi intelegere si nimeni nu te va judeca.
si multe
colorate
(((
((( te rog nu permite sa mai trec prin astfel de momente, te implor......si asa imi duc suferinta greu si mi-e frica sa nu ma imbolnavesc....
((((
Dragi parinti de Ingeras gingas, David,
echipa E.M.M.A. va imbratiseaza strans si va spune, cu durere in suflet, "Bun venit in familia E.M.M.A."
Ne pare tare rau ca ati pierdut visul vostru cel mai frumos, ca ati pierdut un bebe mult dorit, chiar daca asta inseamna ca aveti acum un Ingeras care va vegheaza si va protejeaza, un Ingeras gingas care va trai vesnic in sufletele voastre
Durerea pierderii unui copil, este putin inteleasa de cei din jur, dar ma bucur ca aveti oameni buni, cu suflet, in jurul vostru, care va sunt alaturi si va sustin.
si
si il rugam si noi sa vina in visul vostru si sa va arate ca e fericit, e in Lumina, e bine alaturi de toti Ingerasii nostri mult iubiti
cu caldura sufletelor noastre
Doamne ajuta!
.......si cate zile de acum incolo fara tine......Oare cand o sa reusesc sa ies din prapastia asta mare numita " SUFERINTA "....

.....saptamana asta ii mai incarcata la serviciu si trece altfel.....dar vine si ziua de duminica cand o sa trebuiasca sa merg la botez.....