si
Natashei si zbor lin ingeras iubit
Te imbratisez cu drag scumpo
Off, draga mea sunt alaturi de tine cu tot sufletelul meu. E tare grea aceasta perioada
Si eu am certificatul de nastere al Denisei, l-am pus alaturi de filmulete si de pozele de la ecografii. Nici numele ei de ingeras nu e trecut pe certificat. Stiu ca am fost cu sotul meu sa depunem actele pentru inregistrarea ei si acolo erau parintii bebelusilor nascuti atunci cand am nascut si eu, le sunau telefoanele si se auzea: ca e un baiat grasunel, seamana cu mine! sau e o fetita are ochii maicasii!; iar eu incercam sa-mi ascund chipul brazdat de lacrimi pentru ca eu nu mi-am vazut fetita
Ma bucur ca ai intrat aici si i-ai spus povestea Natasei. O sa te ajute foarte mult in procesul de vindecare, ai sa gasesti aici niste suflete de aur care or sa te sprijine si o sa te asculte mereu

......este atat de recenta pierderea ta, a voastra, incat nu pot sa nu remarc puterea de care dai dovada, in ciuda durerii imense, care a pus stapanire pe sufletul tau
....Mi-a ramas intiparita in minte si in suflet, imaginea voastra si revazand fotografiile, am simtit din nou acea durere crunta, care emana din voi ...si imi pare atat de rau....atat de rau.....
.... Sper ca, impreuna cu voi, sa reusim, sa deschidem minti, ochi, urechi si inimi.....si nici o alta mamica de inger sa nu mai aiba parte de o atitudine atat de lipsita de empatie
....

.am citit si eu trista ta poveste la care am plans alaturi de tine. offff, stiu ce greu iti este acum si cum va fii zilele tale de aici incolo. stiu ce gandesti si ce ai fii dispusa sa faci c-a micuta ta NATASHA sa fie bine si alaturi de voi. din pacate nu se poate face absolut nimic ,nu putem schimba nimic si asta doare ...doare enorm de tare. nu exista in lumea asta durere mai mare c-a a noastra ,a mamicilor de ingerasi, o durere care o purtam cu noi zi de zi , clipa de clipa sperand totusi intr-o MINUNE de la Dumnezeu, c-a totul sa fie bine , sa ne trezim din cosmarul care speram sa fie ....DOAR ATAT , UN COSMAR... timpul va vindeca oarecum c-a sa zic asa, durerea din sufletul tau. acum este prea recent , dar ai sa vezi mai tarziu ca o sa fie un pic mai bine si o sa vezi deasemenea ca viata totusi mai are sens si trebuie sa mearga inainte. pe mine ma ajutat foarte mult credinta in Dumnezeu.m-am rugat mult Lui sa ma ajute sa trec mai usor peste durerea mea . ai incredere in EL si roaga-te mult, mult la EL si vei vedea ca te va ajuta enorm de mult. eu te
si oricand simnti nevoia sa vorbesti cu cineva eu sunt aici alaturi de tine. pentru MINUNEA ta
si multe
.te pup... STELIANA mamica de ingeras a lui STEFANUT ALEJANDRO.
pentru sufletul tau frumos.
mare si in rugaciunile mele o Sa-l rog pe DD sa te intareasca si sa-ti dea putere sa mergi mai departe.Pentru ingerasa ta o
,si un brat mare de 
Scumpa si curajoasa mea Nicoleta
Inteleg cum te simti, cum iti pui zeci de intrebari si te certi cu Doamne Doamne pentru ingerasul tau. Prin asta am trecut si eu, Denisa, la fel ca si Natasa a fost sanatoasa. Eu sanatoasa, ea sanatoasa, dar totusi s-a intamplat ce s-a intamplat. Nu cred ca vom afla vreodata raspunsul la aceste intrebari ale noastre. Tot ce trebuie sa stim acum este ca ingerasii nosti sunt acolo sus, si ne privesc. Ei sunt adevaratii nostri ingeri pazitori, ce ne vegheaza.
si stelute pentru Natasa Georgiana

si o calda
cu drag si eu si trimit
pt
nostri.