Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Iubita mea, Sofia

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
26 mesaje • Pagina 1 din 2 • 1, 2

Iubita mea, Sofia

Mesajde grasut pe 3 Dec 2011, ora 09:31

Buna fetele!
Am citit tot ce se putea pe acest site. Am gasit alinare intr-un fel.....
Din 12 noiembrie 2011 si eu sunt mamica de inger.
Iubita mea, Sofia, s-a nascut pe 21 oct dar nu a trait decat 23 de zile.
Am avut atatea semne care imi aratau ca nu voi avea parte de ea dar nu am vrut sa inteleg....
mergeam la eco si mereu dr imi spunea ca bebe este ok....dar n-a fost....s-a nascut cu trisomia 18...
O, Doamne ce greu e....ce pustiita ma simt....nu ma pot bucura de nimic....la mine vin sarbatorile degeaba....ce gol imens am n suflet...
grasut

Locaţie: focsani
Sus

Re: Iubita mea, Sofia

Mesajde Admin pe 3 Dec 2011, ora 11:20

Oly_Mary scrie:Scumpe mamici, scumpe mamici de ingerase Sofia, va imbratisez, si doresc sa va transmit ca suntem alaturi de voi, ca aici suntem toate o familie, marea familie EMMA, unde ingerasii nostri au cu cine sa se joace, si unde noi putem sa le trimitem dragostea noastra.
De multe ori cand vad o noua mamica de ingeras imi lipsesc cuvintele, dar vreau sa va spun un "secret", pe care l-am descoperit in lunile astea, de cand sunt mama ingerasei Marta -Anastasia, acest secret este iubirea, iubirea ne tine pe drumul vietii, iubirea pentru ingerasii nostri; am incercat ca printre lacrimi sa ii transmit iubire. Incercati si voi si veti vedea ca le veti simti aproape si va veti da seama ca sunt alaturi de voi, ca ele nu au plecat niciodata, ca atunci sunt aici in inima voastra!
Zbor lin O:-) Sofia Ioana, zbor lin O:-) Sofia, zbor lin O:-) Mario
Admin
Site Admin

Locaţie: Bucuresti
Sus

Mesajde marwana pe 3 Dec 2011, ora 11:44

Nicoleta iti spun bun venit alaturi de parintii de ingeri si te >:D< strans, din suflet. Ma bucur ca ne-ai gasit si ne-ai facut cunostinta cu ingerasa Sofia si in acelasi timp mi se rupe sufletul ca si tu cunosti aceasta durere mare.

Imi pare rau pentru pierderea fetitei tale Sofia.

Vad ca ai citit articolele de pe site si ma bucur sa aflu ca ai gasit alinare. In curand vor fi sarbatorile de iarna, primele fara ingerasa ta Sofia si iti propun sa citesti acest articol http://www.organizatiaemma.ro/node/726 , sigur vei gasi o modalitate sa simti ca ingerasa ta este alaturi de tine in aceasta perioada grea.

Zbor lin ingerasei Sofia @};- [-o< @};-
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde RAMONA ROBERT pe 3 Dec 2011, ora 12:20

IMI PARE RAU...... >:D< nu stiu cum as putea sa te consolez dar toti ingerasii isi vor petrece sarbatorile impreuna. >:D< >:D< >:D< fii puternica.
Ingerasul meu tu pentru mine existi,caci tu faci parte din viata mea...te iubesc iubita mea printesika.
RAMONA ROBERT

Locaţie: buzau
Sus

Mesajde Micki pe 3 Dec 2011, ora 13:09

Nicoleta >:D<
Imi pare tare rau pt ca treci si tu prin aceasta durere......nu-mi gasesc cuvintele pt a te consola dar iti pot spune ca familia EMMA te va ajuta intr-un fel sa mergi inainte........eu aici am invatat sa traiesc oarecum cu aceasta durere in suflet......pana cand? numai Dumnezeu stie........nici nu vreau sa ma gandesc ce sarbatori vom avea, daca le putem numi sarbatori, stiu doar ca vreau sa treaca repede.......
Te imbratisez cu drag >:D<
Pt Sofia @};- (*) *-:) %%- [-o<
Nu te-am tinut in brate , dar te simtim
Nu ne-ai vorbit dar te auzim
Nu te-am cunoscut dar TE IUBIM!
Micki

Locaţie: Romania
Sus

Mesajde Angela-Ema pe 3 Dec 2011, ora 14:05

Te >:D< , Nicoleta si imi pare rau ca esti si tu mamica de ingeras =(( . Cu tristete in suflet iti spun bun venit in familia E.M.M.A.. Pierderea ta este foarte recenta si stiu ca durerea este cumplita si nu exista cuvinte care sa te aline acum.... =(( =(( .....imi pare rau ca trebuie sa simti si tu aceasta durere!
Ma bucur ca ai citit articolele de pe acest site (sper ca te-au ajutat cat de cat) si ca ti-ai facut curaj si ne-ai scris povestea Ingerasei tale Sofia O:-). Impreuna cu noi vei invata sa traiesti cu aceasta mare durere. De acum inainte iti vom fi alaturi si te vom asculta cu inimile deschise ori de cate ori doresti sa vorbesti despre O:-) fetita ta din cer.

Pentru O:-) Sofia trimitem la cer o cununita de @};- si (*) !
Zbor lin, O:-) Sofia, zbor lin!
Angela-Ema

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde corina_andrusca pe 3 Dec 2011, ora 15:51

NICOLETA DRAGA TE >:D< >:D< >:D< CALDUROS SI IMI EXPRIM SI EU MAREA PARERE DE RAU =(( :(( PT PIERDEREA MICUTEI SOFIA SI PT CA TREBUIE SA SIMTI SI TU ACEASTA CRUNTA DURERE =(( .D-ZEU SA TE INTAREASCA SI IMPREUNA CU INGERASA TA SA-TI TRIMITA PUTERE, SANATATE SI LINISTE SUFLETEASCA. AI SA VEZI CA AICI NU VEI FI SINGURA NICIODATA, SI IN PRIMUL RIND NU AI RAMAS SINGURA, CACI SOFIA ESTE PREZENTA IN SUFLETUL TAU CLIPA DE CLIPA, SI NU TE VA PARASI NICIODATA SPIRITUAL. IARTA-MA CA NU GASESC CECA VARE SA-TI ALINE DUREREA SI DORUL..........DAR DIN PACATE ESTI INCA IN DOLIU, SI NU EXISTA ACEL ''' MEDICAMENT ''' CARE SA ALINE O ASEMENEA DURERE,.......DAR CU TIMPUL VEI INVATA SA TRAIESTI CU ACEASTA SFISIETOARE DURERE.... =(( IMI PARE NESPUS DE RAU.....TE >:D< CU DRAG.
INGERASEI SOFIA CARE ACUM ESTE O PRINTESA IN IMPARATIA CERULUI II TRIMIT PIOASE [-o< *-:) VESNICA :x :* SI-UN COVORAS DE (*) SI @};- @};- SOMN USOR SI ZBOR LIN PUISOR.
'''''''Corina , mama ingerasului ANDREI NANU , a unui pui fff mik nenascut , si-a unei minunate fetite aici pe pamint, ANDREA MARIA '''''''
corina_andrusca

Locaţie: TG-JIU, GORJ
Sus

Mesajde Claudiamonica pe 3 Dec 2011, ora 22:52

Nicoleta >:D< >:D< ,imi pare rau ca esti si tu mamica de ingeras si tot o data iti urez bun venit in familia EMMA.
Pentru O:-) Sofia trimitem la cer mii de @};-
Zbor lin printre (*) O:-) scump,zbor lin
Claudia mamica ingerului DENIS MIHAI
Poze cu ingerul meu DENIS MIHAI http://www.facebook.com/profile.php?id=100000524973413
Claudiamonica

Locaţie: oradea
  • Site web
Sus

Mesajde corina_odolean pe 3 Dec 2011, ora 23:02

Nicoleta, draga mea, te >:D< >:D< >:D< >:D< si eu si-ti spun ca imi pare sincer rau ca si tu treci prin aceasta mare durere, imi pare rau ca nu o ai pe Sofia langa tine...

vei vedea draga mea, ca aici , alaturi de noi, vei gasi alinare sufletului tau, alinare suferintei tale, o vorba buna si o >:D< ori de cate ori ai nevoie..

ma bucur ca ai avut curajul de a scrie, de a ne o prezenta pe iubita ta O:-) ..

ma [-o< pentru linistea ta, pentru alinarea sufletului tau, te >:D< inca o data, iar O:-) tale dragi ii trimit in dar un cos maree de @};- @};- @};- @};- @};- @};- ..
Imagine
Corina - mamica ingerasului IUSTIN si a comorii vietii mele- Bogdan
corina_odolean

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde oanadrg pe 4 Dec 2011, ora 07:45

Nicoleta te >:D< >:D< >:D< strans strans si ma rog cerului ca tie sa iti dea putere iar de micuta Sofia sa aiba mare grija. De fiecare data cand vad un nou topic inima mea se face mica mica si ma uit la cer....un nou copil a plecat sa se faca inger. :(( =((
Cuvintele cred ca sunt de prisos stiu doar ca sunt si suntem toate alaturi de tine si vreau sa te asigur ca chiar daca alinarea in tottalitate nu are cum sa existe nicodata aici vei invata sa traiesti fara Sofia...sa vorbesti cu ea...sa ii spui ca iti e dor si ca doare fara sa fi judecta sau privita nu mai stiu cum. Inca o data iti spun din tot sufletul caimi pare rau ...enorm...

Sofia mii de (*) pentru tine
O parte din mine traieste dincolo de nori
mereu te vom iubi Luca
oanadrg

Locaţie: craiova
  • YIM
Sus

Mesajde Bianca_C pe 5 Dec 2011, ora 19:00

Draga Nicoleta >:D<
Imi pare tare rau ca ni te-ai alaturat in familia parintilor de ingeri =(( , as fi preferat sa ne fi doar un sustinator si atat, dar uite ca viata ne duce pe cai despre care nici nu am banui vreodata.
Stiu ca doare, stiu ce gol ti-a ramas in suflet, stiu cat de greu va fi acum de sarbatori [-( .....imi pare sincer rau, ca bratele iti vor fi goale de Craciun, dar noi iti vom fi alaturi, deschide bratele sa primeste o calda si din suflet >:D< .
Micutei Sofia [-o< si @};-
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde TOLONTAN ANIELA pe 12 Dec 2011, ora 14:39

Nicoleta imi pare rau pentru pierderea ta, si eu am un ingeras care in ajunul Craciunului ar fi facut doua luni. A fost al nostru doar 11 zile, Dumnezeu a iubit mai mult copilasii nostri si i-a facut ingerasi. Nici la mine sarbatorile nu vor avea culoare, dar trebuie sa ne intarim si sa trecem peste necazuri,pentru ingerasii nostri trebuie sa fi, puternice. Stiu ce inseamna ca toti doctorii sa iti spuna ca vei avea un copil sanatos iar el sa fie condamnat dinainte de a se naste. Te >:D< >:D< >:D< si imi pare rau ca te-ai alaturat familiei mamelor de ingeri.
"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."
Mamica ingerasului Vlad-Stefan.
TOLONTAN ANIELA

Locaţie: vaslui
  • YIM
Sus

Mesajde marwana pe 12 Noi 2012, ora 06:21

Azi este cea mai grea zi din viata ta, fetita ta minunata Sofia implineste 1 anisor de cand ingerii au cerut sa le fie partenera de joaca si DD a trimis in dar aripioare fermecate ca ea sa ajunga la cer.
Nicoleta azi echipa E.M.M.A. a venit sa fie alaturi de tine, te imbratisam strans, din suflet, azi nu esti singura, noi suntem aici cu tine.

Zbor lin draga ingerasa, zbor lin Sofia @};-
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde monicamuresan pe 30 Ian 2013, ora 21:46

>:D< Draga Nicoleta, Ingerasa ta gingasa Sofia, a avut grija sa va aduca liniste si bucurie in suflete :x
Te >:D< cu mare drag :x , iti doresc o sarcina usoara, dusa cu bine la termen si un bebe sanatos, voios, voinic, de care sa va puteti bucura toata viata.
Multa liniste sufleteasca.
[-o< Doamne ajuta!
Monica, mamica Ingerasului Mircea-Serban si a surioarei lui de pe Pamant, Sofia Anabella: https://picasaweb.google.com/ingerasul. ... directlink
monicamuresan
Moderator

Locaţie: dej cluj
Sus

Mesajde monicamuresan pe 21 Oct 2013, ora 08:49

=(( Draga Nicoleta, astazi, cand Ingerasa voastra mult iubita Sofia =(( , trebuia sa sufle in cele doua lumanari de pe tortuletul ei =(( , noi, echipa E.M.M.A. suntem cu tot sufletul alaturi de tine, iti trimitem multa putere si ne rugam pentru linistea ta sufleteasca.

=(( Ingerasei gingase Sofia, ii trimitem in dar mii de @};- si (*) si ii uram Zbor lin si Lumina vesnica!
Monica, mamica Ingerasului Mircea-Serban si a surioarei lui de pe Pamant, Sofia Anabella: https://picasaweb.google.com/ingerasul. ... directlink
monicamuresan
Moderator

Sus

Mesajde mamikG pe 21 Oct 2013, ora 11:39

Draga Nicoleta,iti sunt alaturi. >:D< >:D< >:D<
Sper ca fetitele tale sa iti dea putere si sa iti aline dorul nemarginit pt scumpa ta Sofia.

(*) (*) (*) (*) (*) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-)
mamikG

Locaţie: romania
Sus

Mesajde bianca12 pe 21 Oct 2013, ora 23:52

Multe, multe (*) (*) (*) si un buchet mare de @};- @};- @};- de ziua ta ingeras
Zbor lin !
Vreau sa zambesc pentru ingerasul meu!
Alexandru Ioan 21.08.2013
bianca12

• Site web
  • YIM
Sus

Mesajde monicamuresan pe 12 Noi 2013, ora 12:06

=(( Draga noastra, echipa E.M.M.A. iti trimite calde imbratisari, suntem alaturi de sufletul tau si ne rugam pentru linistea ta sufleteasca.
Astazi, in acesta zi atat de grea pentru sufletul tau, cand Ingerasa ta gingasa Sofia implineste 2 anisori angelici =(( , noi ii uram Zbor lin si Lumina vesnica! Ii trimitem in dar mii de @};- si (*)
monicamuresan
Moderator

Sus

Mesajde monicamuresan pe 12 Noi 2014, ora 19:24

=(( Suntem alaturi de sufletul tau si iti dorim multa liniste sufleteasca.

Ingerasei gingase Sofia, ii uram Zbor lin si Lumina vesnica! @};- (*) @};-

Echipa E.M.M.A. @};-
monicamuresan
Moderator

Sus

Următorul

Scrie un răspuns
26 mesaje • Pagina 1 din 2 • 1, 2
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro