, tatici
si prieteni
,am aflat ca ONG Fest, la care am participat anul trecut (cu succes
), va avea loc in acest an EXACT in week-end-ul in care ar fi trebuit sa organizam Ziua Mamelor de Ingeri (a doua duminica din luna mai)
!Cum participarea la ONG Fest este importanta pentru promovarea EMMA si cum nu ne putem clona
, va trebui sa schimbam data in care vom organiza in acest an, cel mai important eveniment EMMA
!...Recunosc ca ma irita faptul ca iar trebuie sa schimbam data
(spre sfarsitul lunii mai!) dar, cum am invatat ca asta nu ajuta la nimic si ca toate au un rost, ma agat de gandul ca probabil e mai bine asa
.... ce altceva as putea sa fac
?!?Sper ca si anul acesta Ziua Mamelor de Ingeri sa aiba loc in orasele in care s-a organizat si anul trecut, ba mai mult decat atat: sper sa ni se alature si alte orase, mai mici sau mai mari

Voi reveni cu amanunte...

nostri preaiubiti..........

( dar sa va spun si planul pentru luna mai )....voi fi in Marea Britanie pana la mijlocul lunii mai, apoi ajung acasa, si deci as avea totusi o saptamana la dispozitie sa va mai ajut cu mici de detalii ( stiu cat de mult conteazasa ai pe cineva care sa aibe un picut de timp liber sa alerge acolo si acolo, sa trmita anunturi la presa scrisa, radio si tv-uri, sa fuga sa cumpere ce trebuie, sa umfle bloane...si asa mai departe