Multumesc Bia mica si scumpica, ma faci sa inrosesc
. Azi mi-a semnat Declaratia 230 si seful meu
. Oooooo ce bucuroasa sunt
. Mai vreau Declaratii de astea
.
Multumesc Bia mica si scumpica, ma faci sa inrosesc
. Azi mi-a semnat Declaratia 230 si seful meu
. Oooooo ce bucuroasa sunt
. Mai vreau Declaratii de astea
.
Iar prietena mea draga Gabi, mi-a spus ca au mai dus Declaratii 230 pentru Organizatia E.M.M.A. cateva cunostinte de ale ei
cu mare, mare drag.
Monica, salutari si prietenei tale Gabi
minunat.....simt cum mi se lumineaza sufletul cand mai citesc cate un mesaj la acest topic.....si ma bucur ca e mereu in "top"...asta si cu ajutorul Marwanei

cu mare drag 
2% pentru E.M.M.A
, mesajul referitor la camania "2% pentru EMMA"!:
si o rugaminte din suflet, alaturi de apelul lansat deja (fara indicatii speciale
)
: Sprijiniti campania "2% pentru EMMA"!
, am facut poza de mai jos, pe care o trimit, impreuna cu un mesaj scurt (in care am trecut link-ul catre sit-ul EMMA) la care am atasat formularul gata completat cu datele EMMA, tuturor prietenilor, cunostintelor si, fiind o cauza nobila
, m-am hotarat sa las jena la o parte
, trimitand chiar si celor pe care nu-i cunosc personal (culeg adresele din e-mail-urile pe care le primesc
) !
), puteti afla aici: viewtopic.php?f=22&t=44&st=0&sk=t&sd=a&start=20#p19689
!
!
"

Si eu sustin si SPER sa reusim si mai mult anul acesta.

...Chiar si asa, mai puteti trimite prietenilor si cunostintelor voastre un e-mail
....sau le printati, le luati cu voi si le impartiti
, mamica ingerasei Riana Maria
:
si va doresc succes in campania voastra Pro EMMA

si multe promisiuni ca vor citi site-ul Organizatiei si abia apoi vor lua o decizie.
, si m-am intristat, sunt oamneni care inca nu cred ca statul redirectioneaza aceste fonduri catre ONG sau mai rau nu cred ca din acesti bani chiar se indeplinesc obiectivele propuse.