Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Generale
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Nascut prematur, un baietel a uimit lumea medicala.

Discutii care nu se incadreaza in nici o categorie
Scrie un răspuns
9 mesaje • Pagina 1 din 1

Nascut prematur, un baietel a uimit lumea medicala.

Mesajde Diana Fanea pe 6 Iun 2010, ora 18:49

Dumnezeu e Sus, si a oferit acestei mame, sansa de-al avea pe baietelul sau aproape, desi medicii nu ii dadeau nici macar 5% sanse de a supravietui fara un handicap major.

http://stirileprotv.ro/stiri/internatio ... icala.html

Se pare ca micutul, s-a incapatanat sa nu devina un ingeras, ci sa ramana aproape de inima mamei sale, iar acum, dupa un an de la nastere, a ajuns la o greutate normala ( avea 400 grame la nastere) si e fericit si sanatos !
"Nicio talpã nu este atat de micã,încat sã nu lase nicio urmã, pe lumea asta!"

Te iubesc, surioara mea, chiar daca esti departe... Chiar daca drumul Pamant - Cer, pe noi ne desparte. - Ingerasei mele, Ariana :x
Diana Fanea

Locaţie: sibiu,romania
Sus

Re: Nascut prematur, un baietel a uimit lumea medicala.

Mesajde CORINA SILVIA pe 6 Iun 2010, ora 19:01

Of ,Diana ,dar minunile astea se petrec tot im strainatate !
Pentru ca ,aceo medici ,cu toate ca au instiintat-o pe mama ca nu prea are sanse au facut eforturi supra omenesti sa-l salveze ..l-au tratat ca pe un copil ,ca pe un suflet ,nu avorton asa cum ar fi considerat in romania!
Bebelusul meu a fost tratat cu mare supeficialitate desi a fost nascut la termen ..darmi-te unul nascut atat de mic ! :(
Bravo acelo rmedici ,si micului luptator !A avut o echipa de medici extraordinari care l-au ajutat sa lupte ,ghidati si sfatuiti intotdeauna de bunul Dumnezeu ! >:D< :x :* =D>
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde Bianca_C pe 6 Iun 2010, ora 22:54

Inca odata, avem convingerea ca exista minuni pe acest Pamant, ca Dumnezeu nu uita pe mine si ca fiecare copilas din lumea asta larga, are soarta lui.... :x
Nimic nu e pierdut, asta am invatat sa gandesc, mi-am pierdut copilasul si sotul, insa in acelasi timp am castigat doi ingeri :x
Bia :*
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde inaB pe 7 Iun 2010, ora 10:03

Bianca,

cita tarie poti sa ai! uite, primul meu gind, undeva adinc de tot, a fost(la citirea mesajului de sus): "oofff, si Ella mea a fost cu mult mai mare si nu a ramas linga mine". abia apoi am putut sa ma bucur sincer pentru mamica aceea, sa nu imi pling de mila si sa zic multumesc lui Dumnezeu pentru Iunia(fetita care e linga mine) si pentu tot ce mai am frumos in viata.
Ina B, mamica pentru Iunia Christa(8ani) si cindva, undeva in glorie, si pentru Ella Gloria(7 zile martie 2010).
inaB

Locaţie: timisoara, romania
Sus

Mesajde marwana pe 7 Iun 2010, ora 11:31

Lacrimi dar de fericire si gandul ca DA INTRADEVAR DD FACE MINUNI, inseamna ca are el o misiune importanta pe acest pamant, poate sa ne incurajeze pe noi, sa ne spuna ca nimic nu este imposibil.
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde ingerasulGabriela pe 13 Iul 2010, ora 20:11

Ce bucurie mai mare sa existe pt un parinte ca acel micut copil venit pe lume mult prea repede si caruia medicii nu prea ii dau sanse sa ajunga mare? Ma bucur enorm si vreau ca si in Romania sa fie cat mai multi prematuri salvati. Si nu am sa stau degeaba... este modul meu de a supravietui pierderii, chiar daca inca nu am concretizat gandurile mele vreau sa prinda contur cat mai repede. Ele se refera la prematuri. Vreau si la noi sa se puna accent ca si in strainatate pe viata copilului si nu pe sechelele care le poate avea. E greu sa stiu ca in acelasi spital au fost salvati copii de 500 g si fetita mea de 900 g nu, sau baietelul din salon cu ea de 1300, deasemenea a fost un prematur fara sansa la viata, dar ma bucur din suflet pt acei copii. Traind 12 zile printre prematuri, mi-am dat seama ca sunt niste copii luptatori, pt care viata inseamna o lupta f grea inca din primele clipe. Chiar pe fetita mea o consider o luptatoare si o invingatoare, oarecum, pt ca a uimit medicii, care nu i-au dat sanse si ea le-a demonstrat 12 zile ca nu au dreptate.
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010
Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut
http://ingerasulgabriela.blogspot.com/
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

Locaţie: satu mare
  • Site web
  • YIM
Sus

Mesajde camelya pe 11 Aug 2010, ora 12:52

e o minune baietelul ! fetita mea a avut 1130 gr la nastere si nu a rezistat..a facut o infectie si desi ne-am plimbat intre spitale nu a putut rezista...s-a luptat o luna si trei saptamani, s-au stins aparatele si s-au reaprins in ziua fatala...Sonia mea nu a vrut deloc sa moara , dar Dumnezeu nu mi-a lasat-o mie...si eu am crezut ca sunt aproape de o minune cand a rezistat dupa operatie si apoi cand s-au reaprins aparatele...ma rugasem tot timpul la moastele sf Nectarie la Manastirea Radu Voda ...desi preotii spun ca nu trebuie sa crezi in destin, ca ai libertatea de a-l influenta , eu nu stiu ce sa mai cred, incerc sa accept ca " asa a fost sa fie pentru ea"...pierderea mea este recenta 24 iulie 2010 si inca nu am acceptat-o...imi pun la fiecare minut un milion de daca , ma invinovatesc pe mine, pe sotul meu, pe medici, pe spitale...ma enerveaza cumplit consolarile " sunteti tineri, veti mai avea alti copii", "Asa a vrut Dumnezeu...legea compensatiei iti va aduce altceva in schim"..asta ma seaca ce imi va aduce??????????? fetita mea inapoi...sunt intr-o perioada de negare a tot..vreau sa ma reapropi de Dumnezeu si sa trec peste cu speranta ca spiritul nu moare si cand va veni si clipa mea imi voi revedea degetica mea, asa o alintam...

http://www.organizatiaemma.ro/node/643
mama de ingerasa Sonia Camelia, mica cat o degetica, delicata si frumusica ca o printesica...30.05.2010-24.07.2010...mami si tati te iubesc enorm !
camelya

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde RODICUTZA pe 10 Sep 2010, ora 14:17

si baietelul meu sa nascut prematur ,lam nasut la 26 saptamani cantarea 750 de grame avea nota 8 i la nastere iar dupa 5 minute iau dat nota 9 si eu sunt in Italia intradevar doctorii au facut tot ce era de facut au fost niste doctori extraordinari dar nu mi lau putut tine in viata din pacate se vede ca nu a fost sa fie Doctoriii imi spuneau ca pentru un copil prematur cele mai critice sunt primele 2 saptamani de viata al meu a trait 44 de zile ca se mirau si ei ca nu au mai vazut un copilas asa puternic cu toate problemele pe care le avea .A fost si operat mva pup pe toate mamicile si va imbratisez
ititelul dar el totusi vreea sa traiasca tre as vrea smil pot imbratisa si alinta :(( :(( :((
RODICUTZA

Locaţie: italia
Sus

Mesajde ingerasulGabriela pe 11 Sep 2010, ora 09:46

Camelya si Rodicutza stiu ce in sufletul vostru si fetita mea a fost prematura fara sansa la viata ... doare ... doare si acum dupa 4 luni si va durea si peste 40 de ani daca eu sau sotul vom trai. Fiti puternice si nu uitati ingerasii vostri va vegheaza. Multa intelegere in familie si sa stiti ca niciodaata nu mai sunteti singure, ingerasii vostrii sunt mereu cu voi.
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010
Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut
http://ingerasulgabriela.blogspot.com/
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

Locaţie: satu mare
  • Site web
  • YIM
Sus

Scrie un răspuns