Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Generale
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Chipul ingerului meu

Discutii care nu se incadreaza in nici o categorie
Scrie un răspuns
32 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2

Re: Chipul ingerului meu

Mesajde Lucia pe 6 Sep 2008, ora 19:37

codruta_theo scrie:Lucia, vreau sa-ti multumesc inca o data si pe aceasta cale ptr efortul si timpul alocat in vederea rearanjarii Primei pagini EMMA!

Multumesc Codruta.

Nu stiu exact la ce te referi cand zici "rearanjarii Primei pagini EMMA". :')
Te referi la Home Page? Imi scapa ceva? :)
Haideti sa-i ajutam si pe ei

Lucia, mamica lui Evelyn si a ingerasului Isabella
Lucia

Locaţie: Baltimore, USA
Sus

Mesajde ioana72manuela pe 11 Sep 2008, ora 22:34

draga Codruta din pacate nici eu nu pot sa trimit poza dar e o mare multumire sufleteasca faptul ca am vazut numele ingerasului meu pe acel balonas alb m-a impresionat foarte mult sotul meu a plins mult,nu l-am mai vazut asa de ceva timp pentru ca a vrit sa para mai tare de dragul meu ca sa-mi dea putere dar acum nu s-a mai putut abtine si a izbucnit in lacrimi.Il simteam pe Darius Mihaita aproape de noi am pus poza pe calculator si pe telefoanele noastre si asa il vedem tot timpul si parca ne da putere.Astazi s-a implinit un an de cind mi-am facut testul de sarcina iar ""medicul"" daca-l mai pot numi asa mi-a confirmat vestea cea mare.Va sarut si ma scuzati dar nu mai pot continua >:D< O:-) @};-
ioana72manuela

Locaţie: ocna-mures,jud.ALBA
Sus

Mesajde Lucia pe 12 Sep 2008, ora 15:28

Ioana

Ma bucur atat de mult ca aceasta sectiune ti-a adus putina alinare si-l simtiti pe Darius mai aproape de voi. Inca lucrez la pagina si in curand Darius va avea atasata si povestea lui. Foarte posibil o sa reusesc sa fac acest lucru astazi.

Lucia

Sus

Mesajde ioana72manuela pe 16 Sep 2008, ora 19:16

cind intru pe acest site simt ca am linga mine cele mai bune fiinte de pe lume va simt atit de aproape de sufletul meu incit simt ca daca DUMNEZEU m-ar intreba ce mi-as dori cel mai mult i-as spune sa aduca toti copiii inapoi pentru ca toate mamicile sa zimbeasca iar fratiorii si surioarele lor sa aiba cu cine se juca.As vrea sa pot sterge toate lacrimile si sa nu mai fie cuvintul dor [-o< O:-) >:D<
ioana72manuela

Sus

Mesajde Lucia pe 16 Sep 2008, ora 23:00

Ioana

Am pus povestea lui Darius Mihaita pe site-ul EMMA.
http://www.organizatiaemma.ro/node/159

Lucia

Lucia

Sus

Mesajde nicoleta pe 17 Sep 2008, ora 01:49

Buna, Ioana draga!
Ce frumos gand s-a nascut in mintea ta!
Este o dorinta atat de calda, un lucru ...minunat...!
E tare bine cand vezi ca sunt aomeni carora le pasa...
Dumnezeu sa iti daruiasca cat mai multe bucurii. Le meriti pe deplin.
Sper din suflet sa ai o viata asa frumoasa precum gandul tau bun fata de noi, mamicile de ingerasi, ...
Iti doresc tot binele din lume.
Asa, Da, ...
Toata admiratia mea si
@};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-
nicoleta

Locaţie: petrosani
Sus

Mesajde ioana72manuela pe 17 Sep 2008, ora 20:06

dragele mele sinteti un dar de la Dumnezeu,balsam pentru suflet si pentru asta ma rog sa aveti multa sanatate si cu toate ca nu va cunosc personal simt in sufletul meu ca va cunosc de o viata.Doamne ce m-as fi facut fara voi? :x @};- [-o< (*)
ioana72manuela

Sus

Mesajde deliamoraru pe 27 Ian 2010, ora 14:17

Si eu imi doresc tare mult sa-i fi facut poze ingerasului meu.Timpul trece si chipul lui devine din ce in ce mai greu de conturat.A fost asha o perioada neagra de framantari,sperante,de agitatie de nervi,n-am fost in stare de nimic in acele 5 zile si in ultima zi cand m-am dus la alaptat la 6 dimineatza si mi-au spus ca a murit,statea asha cuminte si senin in incubator....Parea linistit si impacat iar eu simteam ca s-a prabusit cerul pe mine.
Va pup si multa sanatate la toata lumea,nu mai pot scrie..
deliamoraru

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde nicoleta pe 27 Ian 2010, ora 15:12

Buna, Delia noastra scumpa!
Ai atata dreptate in tot ce spui, ...si eu mi-as dori sa o am acum in foto, ..oau ce mi-as dori....
Dar in fata mea este mereu extrem de clar, chipul ei de fetita dulce cu par carliont.
De cate ori o invelesc pe fetita mea Narandra Maria cand se culca, am tendinta de a privi spre perete si am impresia ca daca traia Ana Ricolda ar fi dormit in pat cu sora ei dar la perete,...e o chestie tare interesanta, ...dar asa simt.....
De aceea sunt convinsa ca ingerasii nostrii vin langa noi, ne privesc, ne mangaie, ne zambesc, doar ca nu ii vedem.
Iti doresc, draga prietena, sa-ti fie dorul cat mai lin, sa ai parte de oameni buni in jurul tau...buni si veseli...iar cei pe care tu ii iubesti sa te iubeasca si ei.
Numai bine, Dumnezeu sa te ocroteasca.
Pentru tot frumosul care te defineste, @};- @};- @};- , milioane de @};- @};- @};- si o gasca mare de pupici pupaciosi, ...sper ca iti vor aduce zambete pe obrajori.
nicoleta

Locaţie: petrosani
Sus

Mesajde Bianca_C pe 31 Ian 2010, ora 22:34

Hmmm.....chipul ingerasului meu :x
Uii, ori de cate ori inchid ochii parca il vad langa mine, chiar si dupa 6 ani =((
Dar tot ce stiu si vad si simt, este atat de frumos, in mintea mea au ramas acei ochi mari si sinceri, acea privire blanda, acea gurita atat de bine conturata....Doamne, ce copil frumos era :-<
Si cum ii simt mirosul pielii, si acum parca ii vad miscarile si clipirea ochilor...si ce dor imi este sa ma vad si sa mai simt aceste lucruri, sa-l am langa mine, sa-l pot mangaia si imbratisa....
Dar stiu ca astazi, este un inger cu ochi albastrii si parul blond, un inger minunat care face minuni :')
Te iubesc, micutul meu... :x
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde corina_andrusca pe 1 Mar 2012, ora 11:21

DE '''1 MARTIE ''''DE MARTISOR VA DORESC O PRIMAVARA FRUMOASA, LINISTITA SI PLINA DE FERICIRE CU MULTI OAMENI BUNI IN JURUL VOSTRU......... >:D< :* :* %%- SI MULTI @};- @};- @};- GHIOCEI PT TN DRAGA MEA.
^:)^ :) ;) >:D< :* %%- @};-

http://www.pizap.com/gallery_display_pa ... rtistname=
'''''''Corina , mama ingerasului ANDREI NANU , a unui pui fff mik nenascut , si-a unei minunate fetite aici pe pamint, ANDREA MARIA '''''''
corina_andrusca

Locaţie: TG-JIU, GORJ
Sus

Luxury car service

Mesajde Limoway pe 21 Mar 2024, ora 19:48

Luxury car service epitomizes sophistication and refinement, offering a distinguished level of transportation that surpasses traditional means. From sleek exteriors to lavish interiors, every aspect of a luxury car is meticulously designed to provide an unparalleled experience. Whether for business executives, celebrities, or those seeking an extraordinary travel experience, luxury car services cater to the discerning needs of their clientele
Limoway

Locaţie: canada
Sus

Anterior

Scrie un răspuns
32 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro