"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent
și mai puternic decât cel viu" Antoine de Saint-Exupery
"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem cu toţii
în aceeaşi barcă!" Martin Luther King Jr.
"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei
pomeni, mi se va frânge sufletul."
"Nicio talpă nu este atât de mică, încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"
"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face diferenţa între ele!"
"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină
mai mare decât Iubirea"
Robert Binder
"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"
"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".
"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."
"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi,
e ca şi cum ne-am
reîntâlni cu ei..."
"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară
şi amintirile o cărare, aş urca în
Rai şi te-aş aduce din nou acasă."
"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină, ca să ştim că sunt fericiţi!"
"În cartea vieţii, un înger a scris despre naşterea copilului meu. Apoi,
închizând cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pământ!".
"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."
N-am vazut Galaaaaaaaa! Am citit abia azi dimineata mesajele! Si m-am uitat pe programul TVR, sperand ca va fi reluare... Dar... nicio sansa! Chiar imi pare rau! Rita - mami de inger Maya
Felicitari Biancai,a fost un moment plin de emotie si durere ,impletite foarte frumos in cuvintele ei.Pacat insa ce a fost foarte putin timp alocat acestui subiect,atat de putin ,pentru foarte multa durere. Iti multumim ,Bianca ,pentru cuvintele frumoase si pentru ca avem ocazia sa ne plangem ingerasii ,fara sa fim judecate . Iti multumim pentru familia "Emma" Va imbratiseaza cu drag Adriana
Adriana,mamica de inger Cosmin si de pui mic,Cristian-Florin
Foarte impresionant momentul Galei Unicef in momentul aparitiei Biancai.S-a intunecat in sala si lumina reflectoarelor au aratat-o pe Bianca ca o raza de lumina.Timpul a fost scurt dar Bianca a incercat sa puna in atentia telespectatorilor ce-si propune Organizatia EMMA si a fost superba in lumina reflectoarelor.Multumim Bianca pentru tot ceea ce faci pentru aceasta organizatie, pentru noi mamele de ingeri. Cu mult drag , Daniela Ginju
Da, nu are rost sa mai spun si eu cat de minunata si de puternica a fost din nou Bianca ...Doamne da-i sanatate si putere in continuare...caci am inteles ce inseamna ca Dumnezeu lucreaza prin oameni... Te imbratisam draga mamica a Emmei, a EMMA si a noastra... Angela si dorul ei vesnic, Calin Gabriel
Angela, mama ingerasului Calin Gabriel si a unei minuni pe Pamant, Octavian Andrei
da,.. am vazut si eu gala unicef,intradevar foarte frumoasa prezentarea cu luminile stinse doar cu un reflector pe Bianca.A fost acordat un timp foarte scurt unui subiect atat de important dar cum a spus si Bianca este bine si atat.Nu am cuvinte de lauda......bravo Bianca.Cu drag Stefania mamica de ingeras.
Deschid interventiile mele pe acest forum cu mesajul meu deja postat pe site-ul Biancai ca feed-back in urma vizionarii Galei UNICEF :
Doresc sa te felicit, Bianca, pentru aparitia ta in cadrul GALEI UNICEF, la invitatia Andreei Marin, pentru modul in care ai reusit intr-un timp atat de scurt sa prezinti inca o data scopul campaniei tale, cele mai importante obiective ale acesteia, precum si inerenta lansare a site-ului organizatiei E.M.M.A. .
De asemenea anuntarea difuzarii la stirile TVR1, incepand cu 26 mai 2008, a celor 7 povesti triste ale mamicilor de ingeri in cadrul documentarului realizat de Malvina Cervenschi este extreme de bine venita , deoarece ai reusit sa atragi atentia din nou asupra unor cazuri concrete .
Doar prin mediatizarea acestora opinia publica va constientiza cat de importante sunt actiunile initiate de campania “Mame de ingeri” pe care Organizatia E.M.M.A. infiintata de tine le-a demarat .
In numele tuturor mamelor vreau sa-i multumesc Andreei Marin pentru aceasta invitatie pe care ai primit-o din partea ei la Gala UNICEF, un eveniment despre si pentru copii, care aduce in centrul atentiei tuturor drepturile copilului si toate aspectele conexe ale maternitatii : apropierea mamei, protectia mamei si copilului, calitatea ingrijirii medicale ce se acorda in maternitati, nevoia unei instruiri suplimentare si specializate ale cadrelor medicale care profeseaza in domeniul neonatologiei, sensibilizarea lumii intregi asupra suferintelor unor mame si ale unor copii defavorizati de destin.
Astfel de colaborari de suflet dintre persoanele care se bucura de mare notorietate, precum esti tu, Bianca, si Andreea Marin – in acest caz - in sprijinul unor cauze nobile, cu dorinta de a produce niste schimbari in constiinta oamenilor, in legislatie, in practica medicala, in abordarea unor situatii critice specifice maternitatii , sunt nu numai binevenite si laudabile ci si necesare si imperativ solicitate de cei care se confrunta cu suferinte trupesti si sufletesti .
Aceasta unire a eforturilor , aceasta apropiere intre voi, personalitati cu credibilitate, care va bucurati de mare afectiune din partea publicului , poate sa aprinda in subconstientul oamenilor interesul si dorinta de implicare directa in actiunile pe care voi le initiati .
Bianca, eu m-am alaturat tie in urma unui sentiment de mare compasiune pentru durerea prin care ai trecut in deplina armonie cu admiratia pentru tine, cea pe care o cunosteam doar din aparitiile publice in mass-media . Imaginea ta de femeie frumoasa, cu suflet sensibil, sincer, mereu vesela si optimista, increzatoare in viitor, a contrastat puternic cu povestea trista pe care destinul ti-a impus sa o traiesti . De aceea afectiunea pe care admiratorii tai o aveau fata de tine s-a amplificat, iar faptul ca acum ai reusit sa canalizezi aceasta durere spre o actiune pozitiva, menita sa aduca alinare si altor femei care trec prin aceeasi drama , te transforma intr-o purtatoare de cuvant a acestora si iti garanteaza reprezentativitatea in demersul tau .
Toate celelalte personalitati publice care ti se alatura merita intreaga noastra recunostinta si speram ca voi toti, impreuna, sa reusiti sa impliniti acele obiective ale Organizatiei E.M.M.A. – Eternul Miracol, Materna Alinare , in interesul mamelor si al copiilor acestora.
Liliana Bucuresti
Nu sunt mama de inger, dar totusi sunt aici. Alaturi de voi, parintii de ingeri...