Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Organizatia EMMA ‹ Aparitii Media
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Amelia_Pitik si Bianca la Euforia

Organizatia E.M.M.A. in presa scrisa si vorbita
Scrie un răspuns
17 mesaje • Pagina 1 din 1

Amelia_Pitik si Bianca la Euforia

Mesajde Suchardine pe 3 Feb 2009, ora 15:14

Supeeeeeeeeeeer veste!
Maine, una dintre mamicile de pe forum, Amelia_Pitik va fi prezenta incepand cu ora 18.00 la Euforia in emisiunea Getei Voinea. Tot in aceeasi emisiune va fi prezenta si Bianca.
S-o incurajam pe Amelia, gravidutza noastra draga, ca sa nu aiba emotii!
te pupacesc, Amelia si abia astept sa va vedem!
O sa fiti cele mai frumoase, sunt sigura! :* >:D<
Imagine
http://twitter.com/MamedeIngeri
http://www.facebook.com/profile.php?ref ... 8526023346
Ma mai puteti gasi si pe: http://anamariagombos.blogspot.com
Suchardine

Locaţie: Bucuresti
Sus

Re: Amelia_Pitik si Bianca la Euforia

Mesajde Cami_Vic pe 3 Feb 2009, ora 16:28

Nu cred ca am sa pot ajunge acasa suficient de devreme ca sa va vad... :(
imi pare asa de rau!
dar am sa ma gindesc cu siguranta la voi!
Si astept sa imi povestiti cum a fost!!
Va pup pe amindoua si curaj Amelia !!!
Cami,
Mama lui Victor, nascut fara viata pe 14 dec 2007, la 40S
Mamica fericita a lui Ilann, nascut pe 30 aprilie 2009
Cami_Vic

Locaţie: Franta
Sus

Mesajde amelia_pitik pe 3 Feb 2009, ora 16:50

Hei,ana cand am auzit k v-a fi si Bianca maine in emisiune asa m-am bucurat...sigur nu o sa mai am asa multe emotii daca va stiu si pe voi acolo
Am pierdut cel mai dulce ingeras,Raisa Mihaela!!
amelia_pitik

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde alina_agapie pe 3 Feb 2009, ora 18:44

O sa fiu cu ochii pe voi ;) ....
Abia astept sa va vad!
Amelia sper sa nu ai emotii f mari >:D< !
alina_agapie

• YIM
Sus

Mesajde Liliana pe 3 Feb 2009, ora 21:04

Cand am citit anuntul Anei si am aflat de participarea ta si a Biancai la Euforia TV am simtit ca este inca un pas inainte pe care parintii de ingerasi, sustinuti de E.M.M.A., il fac in fata lumii pentru a o invata aceasta lectie de viata numita "compasiune".

Lumea, omenirea, prinsa in iuresul vietii moderne, s-a detasat incet-incet de problemele sufletului ei universal, a uitat sa-si mangaie "copiii" aflati in suferinta.
Voi incercati acum sa renasteti in inimile oamenilor acest sentiment inaltator si, prin el, sa-i reinvatati ca iubirea fata de semeni nu-i doar o vorba in vant, nu-i doar o expresie de bravada.
Voi dati astfel nu numai un sens pierderii copilasilor vostri iubiti, ci dati un sens nou lumii, deschideti o cale noua si o lumina in inimile amortite de idealuri materialiste ale celor multi.

Compasiunea este primul pas catre iubirea sincera, curata, deschisa, altruista...
Va doresc o seara calma, linistita, o emisiune cu mesaj inaltator, cu vibratie catre inimile celor care vor privi, vor auzi si vor primi in viata lor acest sens nou.
Liliana
Nu sunt mama de inger, dar totusi sunt aici. Alaturi de voi, parintii de ingeri...
Liliana

Sus

Mesajde Daniela Ginju pe 3 Feb 2009, ora 22:08

Bafta Amelia, bafta Bianca, o sa va urmaresc si abia astept sa va vad.
Va imbratizes cu drag si nu lasati emotiile sa va cuprinda.
>:D< >:D< :* :*
Daniela G. - mama ingerasului Ioana-Valentina
Imagine
Daniela Ginju

Locaţie: OTOPENI
  • YIM
Sus

Mesajde Ralukut pe 4 Feb 2009, ora 21:00

M-a dezamagit emisiunea! Aceasta Geta Voinea n-are niciun talent de prezentator.
Pe biata Amelia o intrerupea intruna, de nu mai stia ce sa spuna...Pe ea o interesa cum s-a cunoscut Amelia cu sotul sau tragedia prin care a trecut?
Cand a prezentat la inceput ca va avea o invitata cu o poveste speciala si incerca sa fie grava, cealalta radea si nu a lasat-o sa-si continue ideea.
Mie mi s-a parut o bataie de joc sa insereze aceasta poveste a Ameliei intre doua chicoteli, o prezentare de lenjerie intima, un coafat s.a.m.d., incat s-a minimalizat si durerea si importanta celor ce le avea de spus Bianca.
Chiar si in timp ce vorbea Bianca despre lucruri atat de grave si serioase, ea radea....
Ca sa nu mai spun de gafa monumentala din momentul in care a intampinat-o pe Bianca. Eu in locul Biancai ii dadeam un rapuns sa-si dea seama ce toanta e.
Dar Bianca a fost, desigur, delicata ca de obicei, a incercat sa puncteze anumite lucruri, a zambit, incerca sa spuna esentialul cat mai repede pt. ca aia intervenea tot timpul peste..., in fine....
Scuzati-ma daca ati avut o alta parere, poate intentia a fost buna, dar un astfel de subiect nu merita bagatelizat intr-o emisiune de fashion, moda, fite etc.
Mi s-a parut grotesc: si spune draga, cum a suportat sotul tau moartea copilului? A, apropo, ce bine-ti sta parul !
Ralukut

Sus

Mesajde alina_agapie pe 4 Feb 2009, ora 21:15

Multumesc Ralukut ca ai comentat tu, delicat, situatia. De la ora 19 ma tot chinui sa redau ceea ce am simtit in timpul emisiunii si dupa ... insa cuvintele ce-mi vin in minte sunt, sa zicem, nepotrivite.
Si ca sa nu fac o gafa ma rezum la "NO COMMENT".
In ordine alfabetica:
@};- Amelia
@};- Ana
@};- Bianca
alina_agapie

• YIM
Sus

Mesajde Angela pe 4 Feb 2009, ora 22:31

Am urmarit si eu "emisiunea"....exact asta vreau sa spun si eu...NO COMMENT! :-$
Angela,mami de ingeras jucaus Calin Gabriel (*)
Angela, mama ingerasului Calin Gabriel si a unei minuni pe Pamant, Octavian Andrei
Angela

Locaţie: TIMISOARA, ROMANIA
Sus

Mesajde Angela pe 4 Feb 2009, ora 22:37

...si ceea ce vroiam sa spun totusi.... >:D< >:D< >:D< pentru Amelia, Ana si Bianca...voi ati fost la inaltime... @};- @};- @};-
Angela, mama ingerasului Calin Gabriel si a unei minuni pe Pamant, Octavian Andrei
Angela

Sus

Mesajde alina_agapie pe 4 Feb 2009, ora 22:51

(a se citi in continuarea mesajului Angelei)
... pacat ca nu au avut scala reglata la "inaltimea" fetelor noastre ...
Ultima oară modificat de alina_agapie pe 5 Feb 2009, ora 10:21, modificat 1 dată în total.
alina_agapie

• YIM
Sus

Mesajde Suchardine pe 5 Feb 2009, ora 07:40

Nu vreau sa comentez ce ati scris voi, fiindca nu-mi dau seama cum s-a vazut de acasa, insa, sincer, mie nu mi s-a parut asa dezastruoasa emisiunea... Nu e una dintre emisiunile la care eu ma uit, nu o agreez absolut deloc, insa faptul ca ne-a lasat sa povestim, sa ne spunem ce avem de spus, trebuie punctat. Iar noi, de la mica distanta am vazut ca Geta chiar era impresionata si de povestea Organizatiei EMMA si de cea a Ameliei.
Sa stiti ca nu este foarte usor sa moderezi o emisiune de televiziune cu producatorul care iti urla mereu in casca: "Mai avem 3 minute, mai avem 2 minute, mai avem 1 minut... Intra reclama, Intra reclama, taie, taie..."
Cred ca asa au fost circumstantele si la cate emisiuni am fost eu cu Bianca, pot sa spun cu mana pe inima ca absolut toti moderatorii sunt asa: adica te "taie" la un moment dat si poate nu din vina lor.
Nu trebuie sa fiti asa de "dure" cu Geta. Incearca fiecare sa-si faca emisiunea asa cum poate. Producatorii puteau foarte bine sa o cheme pe Amelia si sa nu ii intereseze Bianca si Organizatia EMMA. Faptul ca propunerea a venit din partea lor ca si Bianca sa fie prezenta, mi s-a parut foarte de bun-simt.
Sa recunoastem totusi ca Geta Voinea nu are experienta si nici studii de specialitate in domeniul televiziunii, ca este totusi la inceput de drum in aceasta bransa si ca face tot ce poate ca emisiunea sa iasa bine, spre deosebire de alti moderatori care au studii dar nu au deloc spirit de moderator. Eu cred ca mai mult este vina echipei sau a producatorilor.
Ceea ce mie nu mi-a placut a fost ca au adus-o pe Amelia cu vopseaua in cap sa povesteasca despre Bubu si despre cum s-a cunoscut cu sotul ei.
Haideti sa impacam spiritele si sa facem pace!
Cei care s-au uitat (in afara de voi) sigur au inteles mesajul EMMA si asta este cel mai important lucru!
Multumim pentru aprecieri!
Pupici.
P.S. Eu chiar m-am simtit bine la emisiune si a fost singura emisiune in direct la care n-am avut emotii ;)
Imagine
http://twitter.com/MamedeIngeri
http://www.facebook.com/profile.php?ref ... 8526023346
Ma mai puteti gasi si pe: http://anamariagombos.blogspot.com
Suchardine

Sus

Mesajde amelia_pitik pe 5 Feb 2009, ora 11:58

Buna fetele!!
Sincer nici mie nu mi s-a parut asa rea emisiunea..vb Anei noi cel putin fiind acolo am simtit k Geta chiar a fst impresionata de pov noastra..Intr-adevar erau de spus ff mult,dar timpul alocat noua nu era indeajuns de mare..
Pt mine totusi a fst o experienta,si credeti-ma k am plecat cu sufletul mai impacat de acolo stiind k am spus lumii intregi ce am patit..Si nu mi-a fst usor sa vb despre asta..Emotii au fst si au trecut,probabil m=ati ajutat voi k ati fst cu sufletul alaturi de mine!!!
Va pup si va imbratisez!!!! :* @};-
amelia_pitik

Sus

Mesajde Ralukut pe 5 Feb 2009, ora 14:33

Fara suparare pt. nimeni, Ana, dar fiecare sa-si faca meseria lui ! Sau la ce se pricepe mai bine. Inclusiv producatorii sau alti bagatori de seama de pe-acolo.
Am spus de ieri ca un astfel de caz nu-si avea locul in acel gen de emisiune, pe fuga, nu e timp ca vrem sa avem 1000 de subiecte intr-o singura editie... De altfel nu stiu cum au gasit-o pe Amelia si cum le-a venit ideea sa puna si un subiect serios intr-o emisiune atat de "usurica". E prima data cand vad emisiunea si in mod normal m-ar fi destins, dar in comparatie cu ce aveati de spus voi, Amelia, Ana si Bianca, celelalte subiecte mi s-au parut frivole.
E meritoriu din partea lor ca au chemat-o pe Bianca, dar nu sa o intrebi ce a intrebat-o Geta Voinea la inceput (nu cunostea situatia Biancai, ca doar d`aia a chemat-o,sau a fost cinica??????).
Poate era bine sa incheie cu Amelia si Bianca, ca sa nu se mai treaca apoi la rasete si sa se lase loc de gandit asupra subiectului.
Iar cu Amelia, daca nu cunosteam cazul ei, sincer n-as fi inteles mare lucru.
Ralukut

Sus

Mesajde Angela pe 5 Feb 2009, ora 15:27

Amelia, ma bucur tare ca ai simtit o usurare dupa emisiune. Stiu ca nu ti-a fost usor deoarece am trait experienta pe propria-mi piele la filmarea din campania TVR "Mame de ingeri". Dar....ai vorbit lumii despre bubu ta draga si scumpa si am vazut cu totii acea sclipire unica a ochilor tai atunci cand ai vorbit despre puiutza ta. Bravo! >:D< :*
Cat despre parerea lasata de emisiunea in sine...n-am gandit o clipa ca doamna moderator nu a fost impresionata de subiect....poate a fost prea impresionata...pt ca nu si-a gasit cuvintele...intrebarile....in fine,pana la urma nimeni nu-i perfect, dar cu toate astea...fara nicio suparare....de partea cealalta a sticlei s-a vazut discrepanta dintre un subiect delicat si o emisiune ...no comment.
Sincer asta e parerea mea si nu cred ca trebuie sa se supere cineva sau sa facem pace cand nu e niciun razboi.
Angela

Sus

Mesajde amelia_pitik pe 5 Feb 2009, ora 16:34

stai linistita angela k aici nu se supara nimeni :x
cum am ajuns acolo?
Eu de cand am ramas insarcinata cu bubu sunt inscrisa pe un forum,copilul.ro(sper ca nu am gresit k am scris numele aici #:-s )fetele de acolo imi stiu povestea,au fst alaturi de mine cand bubu a plekt sus la ingerasi,au fst la inmormantare cele de care eram ff apropiata..Tot de acolo o stiu pe dana,dana care lucreaza la emisiunea getei voinea..le-a aratat povestea mea celor de acolo,le-a placut si asa au invitat-o si pe bianca ... Au schimbat putin formatul emisiunii in sensul ca persoana care isi v-a schimba look-ul v-a avea si o poveste interesanta!Cam asta e..
amelia_pitik

Sus

Mesajde Bianca pe 6 Feb 2009, ora 11:25

Buna, dragelor >:D< ! Nu pot sa stau departe cand vad ce polemica s-a nascut aici ;) !
Hai sa va spun ce parere am si eu despre cele intamplate sau/si...neintamplate...

Geta Voinea este de curand in showbiz si se simte ca nu are destula experienta, ca sa conduca un show, in direct, timp de doua ore...ceea ce este, credeti-ma, foarte greu #-o ! Dar tocmai pentru ca e la inceput de drum, ar trebui sa fie privita cu mai multa ingaduinta! (apropo de alegerea moderatorului...e ca si in alte situatii din viata...vina nu este a celui care (se) ofera ci a celui care accepta!!!!!)

Cert este ca Geta, are o calitate care poate, din pacate, nu s-a vazut pe post dar pe care eu, cel putin, am simtit-o: si anume ca este foarte empatica! ...ceea ce lipseste multora dintre moderatorii actuali :-w ...
Pe tot parcursul interviului a avut lacrimi in ochi...timp in care, insa, in casca auzeam si eu, cum i se spuneau tot felul de lucruri, care practic ii "bruiau" emotia si...gandirea!

....Imaginati-va cum ar fi ca intr-un moment de o semenea incarcatura emotionala, sa iti strige cineva in casca, diverse intrebari, anunturi si atentionari :-@ , iar tu sa tii cont de toate astea la un loc si sa si impaci pe toata lumea @-) ! Cand nu ai experienta, se intampla ceea ce ati vazut....!!!! De cele mai multe ori, oalele se sparg in capul moderatorului cand, in realitate, problema reala este alta....defapt sunt mai multe...si nevazute de telespectatori......printre care faptul ca in platou sunt mai multe camere de filmat, indreptate in mai multe directii si nu depinde nici de moderator, nici de invitati, ce imagini filmate se aleg pentru a fi date pe post, imagini care, in functie de cum sunt intercalate, strica sau transforma in succes, emisiunea respectiva!!!! ...Dar din respect pentru anumite persoane, intelegeti-ma, va rog, ca nu pot sa intru mai mult in detalii..... :-$ ...in mare, e vorba de documentare, informare, comunicare, echipa...etc ...

Cat despre amestecul de subiecte........va citez.......no comment....

Amelia draga, imi pare rau ca lucrurile au decurs astfel incat nu am putut sta, ca lumea, de vorba si imi pare tare rau ca, din cauza racelii, nu te-am putut imbratisa atunci cand ne-am intalnit, ca nu ti-am mangaiat burtica si ca am fost nevoita sa stau departe de tine, pentru ca imi doream foarte mult ca in timpul emisiunii, sa fiu chiar langa tine, sa iti strang mana si sa-mi simti umarul langa umarul tau..........Iti spun sincer ca aveam emotii....sa n-ai emotii prea mari si toate intrebarile si imaginile, sa nu te rascoleasca prea tare...Dar te-ai descurcat foarte bine si sunt tare mandra de tine :x ! Acum cred ca intelegi mai bine, cum m-am simtit si eu, cand am povestit lumii, povestea mea... si acum cred ca intelegi mai bine, de ce spun mereu si mereu, ca este bine sa vorbesti despre durerea ta....ce efect de eliberare are si cata putere iti da.....Ei si tot acum, profit de faptul ca raceala nu se transmite prin internet , si te imbratisez tare, tare, tare si te pup asa cum nu am putut s-o fac atunci ...

Draga Ana..cu tine am vorbit deja despre emisiune dar vreau sa le spun si fetelor ce ti-am zis si tie: ma bucur nespus, pentru faptul ca, in sfarsit, am avut-o pe Ana langa mine in emisiune, ca am putut sa o prezint lumii pe "bona" Organizatiei si ca a avut ocazia sa spuna si ea cateva lucruri despre EMMA ! Multumesc, Ana.... >:D< (..... poate n-ar fi o idee rea sa fac un filmulet cu voluntarii EMMA si sa-l prezint lumii...!?!? ...)

Una peste alta, este bine ca am fost acolo: este bine ca Amelia si-a impartasit povestea, ceea ce sunt sigura ca ajutat-o si pe ea dar si pe multe alte mamici de ingeri si este bine ca am putut vorbi inca o data despre Organizatia EMMA si despre site!
Cu cat afla mai multa lume despre existenta Organizatiei, cu atat ne vom putea uni mai multe... si impreuna, sa ajutam dar si sa schimbam, multe lucruri care trebuiau de mult schimbate! Doamne ajuta!

Astea fiind zise, va multumesc pentru sustinere, va doresc un sfarsit de saptamana linistit si va imbratisez pe toate cu muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult drag!
...in memoria Lor si cu tot sufletul alaturi de Voi! Bianca
http://www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/
http://www.youtube.com/watch?v=lx74_vfrLcE
Bianca
Fondator E.M.M.A.

• Site web
Sus

Scrie un răspuns
17 mesaje • Pagina 1 din 1
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro