Maine, una dintre mamicile de pe forum, Amelia_Pitik va fi prezenta incepand cu ora 18.00 la Euforia in emisiunea Getei Voinea. Tot in aceeasi emisiune va fi prezenta si Bianca.
S-o incurajam pe Amelia, gravidutza noastra draga, ca sa nu aiba emotii!
te pupacesc, Amelia si abia astept sa va vedem!
O sa fiti cele mai frumoase, sunt sigura!

....
Amelia

)fetele de acolo imi stiu povestea,au fst alaturi de mine cand bubu a plekt sus la ingerasi,au fst la inmormantare cele de care eram ff apropiata..Tot de acolo o stiu pe dana,dana care lucreaza la emisiunea getei voinea..le-a aratat povestea mea celor de acolo,le-a placut si asa au invitat-o si pe bianca ... Au schimbat putin formatul emisiunii in sensul ca persoana care isi v-a schimba look-ul v-a avea si o poveste interesanta!Cam asta e..
! Dar tocmai pentru ca e la inceput de drum, ar trebui sa fie privita cu mai multa ingaduinta! (apropo de alegerea moderatorului...e ca si in alte situatii din viata...vina nu este a celui care (se) ofera ci a celui care accepta!!!!!)
...
, iar tu sa tii cont de toate astea la un loc si sa si impaci pe toata lumea
! Cand nu ai experienta, se intampla ceea ce ati vazut....!!!! De cele mai multe ori, oalele se sparg in capul moderatorului cand, in realitate, problema reala este alta....defapt sunt mai multe...si nevazute de telespectatori......printre care faptul ca in platou sunt mai multe camere de filmat, indreptate in mai multe directii si nu depinde nici de moderator, nici de invitati, ce imagini filmate se aleg pentru a fi date pe post, imagini care, in functie de cum sunt intercalate, strica sau transforma in succes, emisiunea respectiva!!!! ...Dar din respect pentru anumite persoane, intelegeti-ma, va rog, ca nu pot sa intru mai mult in detalii.....