"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent
și mai puternic decât cel viu" Antoine de Saint-Exupery
"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem cu toţii
în aceeaşi barcă!" Martin Luther King Jr.
"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei
pomeni, mi se va frânge sufletul."
"Nicio talpă nu este atât de mică, încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"
"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face diferenţa între ele!"
"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină
mai mare decât Iubirea"
Robert Binder
"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"
"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".
"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."
"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi,
e ca şi cum ne-am
reîntâlni cu ei..."
"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară
şi amintirile o cărare, aş urca în
Rai şi te-aş aduce din nou acasă."
"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină, ca să ştim că sunt fericiţi!"
"În cartea vieţii, un înger a scris despre naşterea copilului meu. Apoi,
închizând cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pământ!".
"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."
Programul de participare pentru Bucuresti este 9- 11septembrie 2011, intre orele 10 -20.
Bucuresti: Parcul AlexandruIoan Cuza, fostul Parc IOR, intrarea de langa statuia lui Al. Ioan Sibiu : Piata Mica, 24- 25 septembrie 2011
Pentru a putea participa, avem nevoie in fiecare zi de cel putin trei voluntari care sa fie prezenti la targ : doi reprezentanti E.M.M.A. trebuie sa stea la stand si unul sa mearga sa imparta pliante si sa lege posibile colaborari cu celelalte ONG -uri participante. O sugestie de organizare este sa formam in fiecare zi cate doua echipe de cate trei oameni care sa stea la stand pe rand intre orele 10- 15 si 15-20, dar este buna orice alta varianta care sa asigure permanent cate trei persoane prezente la targ in zilele mentionate intre orele 10-20.
Va rugam sa ne spuneti daca in perioada 9-11 septembrie ne puteti ajuta ca voluntari, participand la acest eveniment. Va rugam sa precizati in care din cele trei zile si intre ce ore putem conta pe ajutorul vostru.
Mai jos aveti cateva informatii despre acest eveniment precum si orasele in care va fi caravana ONG. Va imbratisez si astept raspunsurile voastre.
La ONGFest te promovezi mai mult, platesti mai putin!
Profita de ultimele 5 zile in care iti poti inscrie organizatia inCaravana ONGFest 2011, platind cu 30% mai putin din taxa de participare! Maimult, reducerea poate sa ajunga si la 50% daca vei fi alaturi de Caravana incel putin doua dintre cele 10 orase in care vom ajunge:
· Bucuresti – 9 – 11septembrie · Iasi, Bacau – 17 –18 septembrie · Miercurea – Ciuc, Sibiu, Craiova– 24 – 25 septembrie · Cluj – Napoca, Oradea – 1 – 2 octombrie · Timisoara– 8 – 9 octombrie · Constanta– 15 – 16 octombrie
Caravana ONGFest 2011 este cadrul ideal in care ONG-urile… - isi potpromova activitatile, proiectele, produsele - potrecruta voluntari si viitori angajati - potincheia parteneriate cu alte organizatii/institutii - dovedescca sunt transparente si deschise cetatenilor - iaucontact direct cu actualii si potentialii beneficiari - potimplica beneficiarii organizand momente artistice/culturale - potdezbate cele mai “fierbinti” teme ale mediului neguvernamentalalaturi de experti in cadrul conferintelor/ atelierelor si seminariilor carevor avea loc la ONGFest, in fiecare oras!
Alaturi de voi, Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!), mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Aduc acest subiect in atentia voastra. Eu ma pot sa stau la stand pe data de 10 si 11 septemrie toata ziua, insa singura nu voi putea, Emil va fi nevoit sa stea acasa cu Kali.
Imi doresc mult ca si in acest an E.M.M.A sa poata participa la acest eveniment...
Alaturi de voi, Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!), mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Puteti conta si pe mine. Voi fi alaturi de voi la ONG fest. Despre perioada de participare...nu va pot spune inca sigur care vor fi acele zile. Sincer, as vrea sa fie toate trei, insa nu sunt sigura pentru ziua de 9. Oricum...tinem legatura!
"If you have no voice: SCREAM ! If you have no legs: RUN ! If you have no hope: INVENT !" (Cirque du soleil - "Alegria")
Si eu vreau din suflet sa fiu la Oradea , vreau sa ajut EMMA asa cum ma ajutat si ea pe mine . Dpamne ajuta . Poate ma ajuta cineva cu mai multe informatii , ,multumesc .
Scuze ca nu am raspuns pana acum. Binenteles ca la Sibiu vom fi prezente si noi la ONG FEST. Ioana ne-ar face o placere imensa sa fi si tu printre noi. Cu mare drag, Steluta
DA si de la Timisoara!!!! N-am vorbit cu fetele pe tema aceasta,dar sunt sigura ca ne vom mobiliza si pentru acest eveniment. Initial m-am gandit ca fiind in 9 octombrie e mai complicat ca va fi f aproape de Valul de lumina, dar apoi mi-am zis ca e bine ca poate lumea va afla de E.M.M.A chiar aproape de un eveniment la care pot participa ulterior... Va cu maaaaaaaaaaaaaaaaaare drag!
Angela, mama ingerasului Calin Gabriel si a unei minuni pe Pamant, Octavian Andrei
Va multumim pentru ca intotdeauna ne sunteti alaturi si va gasiti cateva minute sa ne intindeti o mana de ajutor, mai ales cand avem nevoie Primiti in dar, de la noi, un brat mare de si ganduri bune. Cu drag si din suflet, Echipa E.M.M.A....
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri "Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow." ........my precious child.......
Dragele mele prietene de suflet, Cand a aparut acest topic pe forum aveam deja o saptamana de imobilizare in casa din cauza unei fracturi la piciorul drept. Am stat 30 de zile cu o cizma de gips. In sfarsit de trei zile mi-am dat-o jos si acum sunt in perioada de recuperare. Merg schiopatand, glezna si toata zona metatarsienelor este umflata, putin vanata si inca ma doare, dar sper ca aceste simptome sa treaca repede ca sa-mi pot reveni la ritmul meu specific. Pana pe 9 septembrie cand incepe ONG Fest 2011 mai este o luna. Cred ca este timp suficient pentru ca recuperarea mea sa fie totala. N-am mai avut o asemenea experienta, nu stiu exact cum vor evolua lucrurile, dar sunt optimista si stiu ca asta ajuta mai mult decat orice. Sper sa fiu in cea mai buna forma a mea pana atunci astfel incat sa pot da curs dorintei mele de a fi langa voi acolo. Va voi tine la curent. Daca nu ma voi simti tocmai ok pentru o miscare sustinuta cred ca as putea fi prezenta in stand macar pentru acele activitati statice (oricare ar fi ele). Vorbim, ne auzim! Va imbratisez cu drag, Liliana
Nu sunt mama de inger, dar totusi sunt aici. Alaturi de voi, parintii de ingeri...