Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Noi alaturi de Voi
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Puterea de a o lua de la capat

Mesaje din partea celor care sunt alaturi de Parintii de Inger
Scrie un răspuns
16 mesaje • Pagina 1 din 1

Mesajde george_alexandru pe 6 Dec 2009, ora 15:48

Desi nu cred ca va asteptati la prezenta unui barbat intre dumneavoastra, iata ca ma aflu aici.
Povestea mea(eu, ingerasul meu si mama) incepe pe 6 decembrie 2004 cand Alexandra, mama fetei noastre Andreea Nicoleta i-a dat nastere acesteia. Sarcina asa cum spuneau medicii a decurs normala. A nascut fara a fi ajutata de medici. Totul a decurs perfect. La doua luni de la nastere Alexandra a fost diagnosticata cu cancer osos si dupa trei luni aceasta a decedat. Imediat dupa ce mama fost diagnosticata am fost si cu Andreea la medic dar era in regula. Mi-a fost foarte greu sa ma descurc. Stateam intr-o garsoniera eu cu fata mea cu un golo imens in sulet lasat de plecarea prematura dintre cei vii a Alexandrei. In timp am invatat sa trec peste aceasta suferinta de dragul copilului. Cand a implinit un an mi-a fost foarte greu sa sarbatoresc fara mama ei, parca o vedeam cum intra cu zambetul ei pe usa.
In timp am observat ca fata nu se poate ridica si am fost la medic. Primul diagnostic pus a fost hipertiroidism si am urmat tratament cu thyrozol dar nu a avut efect asa ca am ajuns iar la medic, al doilea diagnostic fiind semipareza. Am urmat iar un tratament dar si acesta a fost in zadar. De atunci si pana la varsta de trei8 anisori am fost un client fidel al spitalelor pana cand am dat de un medic intr-adevar bun si care si-a dat silinta fara bani si care a pus un diagnostic sumbru dar adevarat: Cancer Osos. Am urmat tratamentul cu raze si nu a fost nevoie de interventie medicala fiind ca nu a fost nevoie de operatie, boala fiind ica la inceput. Acum azi pe 6 decembrie fata mea implineste 5 anisori, o adevarata domnisoara. Seamana foarte mult cu mama ei si parca o vad mereu pe Alexandra cand ma uit la ingerasul meu cel mic.
Dupa ce s-au terminat problemele cu fata mea, am inceput sa imi refac viata de familie. Am realizat ca inafara de fiica mea, ma mai iubeste cineva care ma ajutat sa trec peste toate, vecina mea Roxana cu care intre timp m-am casatorit, am mai facut un baietel Daniel si astfel avem o familie, cu toate ca nimeni si nimic in lume nu va umple golul lasat in sufletul meu si al Andreei, plecarea din viata a celei ce a fost si va fi ceva special in sufletul meu si al Andreei.

Inchei cu cateva cuvinte: fie ca sunteti mamici sau tatici, trebuie sa treceti peste tot greul de dragul copiilor vostri si sa actionati astfel in cat copii sa nu fie traumatizati psihic.
george_alexandru

Locaţie: harsova
Sus

Mesajde simona bas pe 6 Dec 2009, ora 20:56

durerossssssssssss!!!!!!!!!!!!!felicitari pt puterea ta!!!!!!!!!!!!
Felicitari pt noua familie!!!!!!!!!!!
Sotia ta este mandra de asa un sot!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Simona si Alin , parintii ingerasului Stelian!!!
simona bas

Locaţie: suceava
Sus

Mesajde Daniela Ginju pe 6 Dec 2009, ora 21:32

Este durere si fericire la un loc.Lacrimi de durere si lacrimi de fericire.
Felicitari pentru puterea de a fi om, pentru noua ta familie si pentru copii tai minunati.
Si totusi cineva va vegheaza de sus din ceruri si este alaturi de voi si de bucuria voastra .
Acum in aceasta zi de sarbatoare sa spunem o [-o< pentru pentru cea care a dat viata printesei tale, si multe @};- si sanatate Nicoletei.
Daniela G. - mama ingerasului Ioana-Valentina
Imagine
Daniela Ginju

Locaţie: OTOPENI
  • YIM
Sus

Re: Puterea de a o lua de la capat

Mesajde Bianca_C pe 9 Dec 2009, ora 00:37

George, >:D< , acum am citit povestea ta si sincer, cuvintele mele cred ca sunt fara de folos.....incerc sa imi imaginez ce poate sa fie in sufletul unui barbat a carui sotie a plecat Sus, la ingeri, a unui barbat care a ramas singur cu un copilas, cu probleme, care s-a zbatut sa isi ingrijeasca micuta asa cum a stiut mai bine....ma tot intreb si inteleg un singur lucru, dintre o mama si un tata.....DUREREA pierderii e aceiasi, nu conteaza de ce parte suntem...
Imi pare nespus de rau pentru Alexandra, insa vreau sa cred ca de acolo din Ceruri te vede si este mandra de tine, are grija de tine si de micuta voastra...si va ramane pentru totdeauna in sufletele voastre...are un loc special pe care nimeni, niciodata nu o sa-l poata ocupa.... ;)
Eu te felicit pentru puterea de care ai dat dovada, pentru curajul tau, pentru fiecare sacrificiu pe care l-ai facut, alti barbati ar fi renuntat, s-ar fi speriat, insa tu nu ai facut-o..... =D> , bravo, din suflet....
Ma bucur ca ai reusit sa-ti refaci viata, ma bucur ca ai gasit-o pe Roxana, ca sunteti o familie astazi impreuna cu Andreea si Daniel....meriti sa fii fericit!!!!
Si Alexandra a avut grija de acest lucru :x
Va doresc tot binele din lume, din suflet......
Cu drag, Bia :*
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde nicoleta pe 10 Dec 2009, ora 06:20

Buna, George draga!
Sa ai mare grija de tine si de familia ta.
Plang in hohote, abia mai vad tastele...Doamne, cat ma doare inima...nu vreau sa fie adevarat...
Saraca femeie....offf.....sa moara lasand un copil fara mama la asa varsta, ...offf...
si tineretea ei...ce pacat, ..Dumnezeu sa o odihneasca acolo....
Ce crunt...te admir ca ai fost puternic, ca ai avut putere sa te ocupi de micuta ta, iar acum, sper cu tarie ca doamna ta sa aiba grija de ea mereu.
Nu mai pot scrie nimic, decat offffffffffffffffffffffffff........................

La multi ani, micutei tale , si eu sunt nascuta tot in 6 decembrie, sa ii dai un pupic dulce din partea mea.
nicoleta

Locaţie: petrosani
Sus

Mesajde Cami_Vic pe 11 Dec 2009, ora 15:51

Multumim draga George pentru ca ai venit printre noi sa ne impartasesti experienta ta...
Imi pare rau pentru Alexandra... cit de nedreapta e uneori viata asta!
Ai toata admiratia mea pentru modul in care ai reusit sa te lupti sa iti salvezi fetita, pentru puterea de a o lua de la capat. Meriti sa fii fericit, iar fetita ta merita sa aiba o familie... Ma bucur ca ai gasit pe cineva sa iti fie alaturi in suferinta si nu numai...
Bineinteles ca Alexandra va ramine pentru totdeauna ingerul vostru acolo sus.

Va doresc tot binele din lume, sa va bucurati unii de altii muuuuulti ani de-acum incolo!
Cami,
Mama lui Victor, nascut fara viata pe 14 dec 2007, la 40S
Mamica fericita a lui Ilann, nascut pe 30 aprilie 2009
Cami_Vic

Locaţie: Franta
Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 12 Dec 2009, ora 20:41

Esti un suflet puternic draga taticule,si-ti doresc ca Dumnezeu sa-ti ocroteasca frumoasa familie si sigur cineva din ceruri va iubeste si va apara!!Sa aveti un Craciun fericit!! >:D< >:D< [-o< [-o< @};- @};-
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde laura trosan pe 5 Feb 2010, ora 20:27

As vrea sa va imbratisez si sa va spun SUNTETI EXTRAORDINARE, voi ati gasit puterea de-a merge mai departe, de-a da un nou sens vietii. Eu, nu am trecut prin aceasta mare incercare, dar am asistat la drama prietenei mele, apoi m-am intrebat cum poate lasa Dumnezeu ca acele animale, medici, sa mai profezeze. Ar trebui un zid al rusinii unde sa fie afisate pozele criminalilor. Supararea mea e mare si de cate ori imi amintesc ma incearca o mare neputinta.Nu vrea sa spun ca asta e, ca nu putem schimba nimic! Vreau sa vin alaturi de voi si cu tot ce-mi sta in putinta sa facem ascultat glasul ingerasilor. Pentru tot ceea ce faceti eu va multumesc si mai cred ca acolo sus cineva va iubeste mult de tot. O seara frumoasa Laura
laura trosan

Locaţie: cluj napoca
Sus

Mesajde nicoleta pe 6 Feb 2010, ora 17:42

Buna, Laura draga!
Ce suflet frumos ai, scumpo...
Dumnezeu sa te ocroteasca si viata sa-ti fie frumoasa si vesela.
Iti multumim ca te gandesti la noi, ca ti-ai rupt din timpul pretios ca sa ne scri, si te felicitam ca ai suflet bun, o inima calda, ca te-a miscat durerea amicei tale, durerea noastra.
Te imbratisez si te investesc si pe tine cu titlul de zana de ciocolata, pentru tot frumosul care te defineste.
Fie ca Sfanta Maicuta sa te aiba mereu in grija Ei, sa crezi mereu in puterea Cerului, sa ramai la fel de calda si de dragalasa.
Numai bine, un sfarsit de saptamana minunat.
Cu drag si admiratie, Nicoleta!
Pupici pupaciosi...pupaceste!!!
nicoleta

Sus

Mesajde adina pe 15 Feb 2010, ora 17:53

Bravo pentru puterea ta mare pe care o ai , dar sa stii ca nu e tot una de ati pierde sotia sau copilul , felicitari pentru tot.
adina

Locaţie: marghita
Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 10 Aug 2010, ora 22:47

Draga George sper ca esti bine , ca frumoasa ta familie e alaturi de tine , ca sunteti impreuna si fericiti !
Va doresc multa sanatate si putere sa invingeti tot ce-n viata e mai putin frumos !!
O rugaciune plina de iubire pentru voi !! [-o< >:D< @};- @};-
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde Iza pe 11 Aug 2010, ora 12:29

Draga George, te felicit pentru curajul si daruirea ta. Alexandra are cu ce se mandri acolo sus, printre stele, iar Andreea este o fetita norocoasa ca te are parinte. Va doresc sanatate si sa fiti fericiti in noua formula.
@};- @};- @};-
"If you have no voice: SCREAM !
If you have no legs: RUN !
If you have no hope: INVENT !"

(Cirque du soleil - "Alegria")
Iza

Locaţie: Bucuresti
Sus

Mesajde Diana Fanea pe 19 Aug 2010, ora 12:23

Buna George!
Eh, cu totii stim ca, un barbat, chiar daca e barbat, pentru copilul sau ar face orice.
Si cum e vorba aia " Cand pustiul sau il trage de maneca, si ii spune ca vrea sa se joace de-a leul, chiar si cel mai sobru barbat, se aseaza in patru labe si rage"... Asa si tu, cu siguranta ai facut si imposibilul pentru fetita ta si ai reusit. Ai dat dovada de putere si iubire, si cu siguranta, Alexandra, de acolo de sus v-a ajutat. Multe felicitari, copiii si nevasta ta cu siguranta sunt mandrii ca au alaturi un tata si un barbat exemplar! Pentru ca imi imaginez ca nu e usor sa fii singur, fara nici un fel de ajutor, sa iti privesti copilul bolnav si sa incerci sa gasesti cele mai bune modalitati de a-l ajuta si in acelasi timp, de a ramane puternic. Pentru ca puterea aceea, de care tu ai dat dovada, e necesara.
Multe felicitari si viata cat mai frumoasa alaturi de noua ta familie!
"Nicio talpã nu este atat de micã,încat sã nu lase nicio urmã, pe lumea asta!"

Te iubesc, surioara mea, chiar daca esti departe... Chiar daca drumul Pamant - Cer, pe noi ne desparte. - Ingerasei mele, Ariana :x
Diana Fanea

Locaţie: sibiu,romania
Sus

Mesajde nicoleta pe 30 Aug 2010, ora 14:17

Buna, George draga!
Ce mai faci tu, ce-ti face familia?
Esti un exemplu pentru orice om si crede-ma sunt norocoasa ca am cunoscut un astfel de tatic.
Dumnezeu te va ajuta si vei razbi in viata. Dumnezeu ti-a fost mereu alaturi si tu sa nu uiti asta niciodata. Sa ai mereu grija de familia ta si de tine.
Sotia ta din Cer se roaga pentru voi si veti fi bine.
E rau ca nu a avut bucuria de a-si strange fetita mereu la piept, e rau ca nici fetita nu o are langa ea, ..offff.........e greu...
Plang ori de cate ori imi amintesc de tine, pentru ca as face orice ca sa pot sa aduc inapoi acea femeie de care minunea ta are atata nevoie.
Sfanta Maicuta sa va ocroteasca.
Numai bine!
nicoleta

Sus

Mesajde sufletpierdut pe 13 Oct 2010, ora 14:38

Felicitari pentru curajul de care dai dovada. Trebuie sa fii puternic pentru ingerasul tau. Stiu cum e sa pierzi pe cineva drag... Acum doi ani mi-am pierdut copiii, erau gemeni... Iar in urma cu cateva luni mi-am pierdut mama, cancerul nemilos a luat-o de langa mine. Dar stiu ca de acolo de sus ma vegheaza si are grija de mine... La inceput nu vroiam sa accept realitatea, nu puteam sa accept ca nu mai este langa mine si eram invidioasa pe toti cei care aveau mama... La doar 23 ani, pot spune ca am ramas orfana... caci pe tatal meu nu il intereseaza de nimeni, ne-a facut viata un calvar. Acum sunt si eu suspecta de cancer si cand am aflat ma inspaimanta ideea ca pot muri, dar cu timpul mi-am dat seama ca nu trebuie sa incetez sa sper, acum sunt mai optimista si incerc sa trec peste. Iar daca Dumnezeu mi-a luat fiintele dragi la El, poate ca a facut-o tocmai pentru ca nu meritau sa sufere cu o astfel de viata. Fii puternic si optimist. Gandeste-te ca sotia ta te vegheaza de-acolo din Cer si e mandra de tine! Curaj! >:D<
sufletpierdut

Locaţie: italia
Sus

Mesajde Bianca_C pe 2 Aug 2011, ora 08:41

Intotdeauna mi-a placut titlul acestui topic "puterea de a lua de la capat"....de aceea echipa E.M.M.A va trimite >:D< si se [-o< ca Dumnezeu sa va dea puterea sa luat de la capat, pe un alt drum, chiar daca sufletul plange si chipul va e intristat.
>:D<
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Scrie un răspuns
16 mesaje • Pagina 1 din 1
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro