..... sunt absolut coplesita......atat de mult, incat nu sunt in stare sa aleg cuvintele potrivite, pentru a va spune ce am simtit, citindu-va mesajele …
...si-mi cer iertare daca o fac...fara sa vreau
...jenata......aducandu-mi aminte de elogiile aduse lui Ceausescu
(ziua lui era pe 26
!) ….Si ma intreb cum s-o simti Joanne Cacciatore (MISS Foundation), careia si eu simt nevoia sa-i multumesc de fiecare data si imi dau seama ca sunt doar una dintre miile de femei, care o fac!?!?!....
, iti incalzesc sufletul dar in acelasi timp, il fac mic, mic, mic....cel putin asa simt eu....
....si, evident am fost langa el
....dar nu oricum, ci am facut o mica petrecere cu gogosi de casa, bomboane, sampanie si tort
!
, si in acelasi timp cu dorul si neputinta......
, Corina Silvia, Alina Ene, Moniques 27 (?!), Mihaela Balica, Cristina Neamtu, Georgeta si Liviu Matei, Love_hurts si Robert, Genny si Matei Balint, Cora, Angela Vasile ,va multumesc din TOT sufletul si va doresc sa aveti parte inzecit de tot ce mi-ati urat voi mie....si mai ales pace sufleteasca si ingerasii sa va ocroteasca!
!
...Pe curand!....pe cat de curand imi va permite timpul 
, milioane de
si...
bun!

si numai bine.
... peste mari si tari!
si-mi pare tare rau ca nu sunt mai aproape de voi
.
si 

, mii de
si un ocean de 

La Multi Ani Bianca !!!

si multe

sa ajunga la tine si sa iti aduca zimbetul pe buze.
! sa fii sanatoasa si iubita 

si iti trimit cele mai bune ganduri, sunt alaturi de sufletul tau in fiecare zi, in fiecare ceas, in fiecare clipa. Iti multumesc pentru bunatatea si frumusetea sufletului tau.