Şi dacă umbra micuţei Emma Nicole s-a estompat pe acest pământ, noile ei aripioare au înalţat-o şi o poartă în lumea îngeraşilor.
Cât de frumoasă este ziua de astăzi...panglicile verzi se fac roz în părul îngeraşei Emma Nicole, volănaşele rochiţei se unduiesc după cum îi este dorinţa, pantofiorii aurii o poartă de la îngeraş la îngeraş să îşi anunţe petrecerea……. La mulţi ani, mami.
Îngeraşii ştiu...ei ştiu tot, şi îi pregătesc deja o surpriză...un vis. – „Ce cadou, năstruşnic, îşi zice Emma Nicole”.
Micuţa Emma Nicole se întinde pe norişorul presărat cu floricele, în liniştea tainică a îngeraşilor... închide ochii şi aşteaptă...se teme să nu fie un vis prea frumos, pe care să îl caute în zadar apoi, dar care să fie de mult pierdut în uitare.
Îndată adoarme...îşi vede mama, pe care o ştie din totdeauna, care îi aparţine, care o iubeşte şi care uneori se înneacă în lacrimile suferinţei. O atinge şi o simte...părul ei care miroase a trandafir, mainile care ştiu să dezmierde, glasul care ştie să aline, ochii calzi care ştiu să caute...toate îi sunt cunoscute.
Cu o bucurie inexprimabilă şi o înviorare însufleţită de imaginea mamei, micuţa Emma Nicole se trezeşte. Ştie deja care va fi dorinţa de anul viitor, pe care iubiţii ei îngeraşi şi-ar dori să i-o împlinească...ce straniu şi minunat ar fi ca mama ei să afle, că este printre prieteni, că este adorată şi plină de veselie şi că deja pregăteşte un minirecital de artistă.
Te iubesc mami şi-ţi dăruiesc mii de
PS: această povestioară este scrisă de Mădălina, amfitrioana petrecerilor din Ceata de Îngeraşi

Luminiţa - mămica binecuvântată a lui Cristian

...si-mi cer iertare daca o fac...fara sa vreau
...jenata......aducandu-mi aminte de elogiile aduse lui Ceausescu
(ziua lui era pe 26
!) ….Si ma intreb cum s-o simti Joanne Cacciatore (MISS Foundation), careia si eu simt nevoia sa-i multumesc de fiecare data si imi dau seama ca sunt doar una dintre miile de femei, care o fac!?!?!....
, iti incalzesc sufletul dar in acelasi timp, il fac mic, mic, mic....cel putin asa simt eu....
....si, evident am fost langa el
, si in acelasi timp cu dorul si neputinta......
!
...Pe curand!....pe cat de curand imi va permite timpul 

sa ajunga la tine si sa iti aduca zimbetul pe buze.