cu caldura si ti spun ca mi pare nespus de rau pentru pierderea suferita de tine, cu atat mai mult cu cat tu suferi dublu. In primul rand pentru durerea ce o simte fiica ta si in al doilea rand suferinta provocata de pierderea nepotelei tale dragi.

Luminiţa - mămica binecuvântată a lui Cristian
calda si de la mine.
! Zbor lin, Ingerasa Ana, zbor lin!

, ma bucur ca te-ai alaturat noua si mai ales fetei tale atat de greu incercate ... iti doresc sa ii fi alaturi si o intelegi, pe cat posibil, si sa ii respecti modul de a suferi ... Zbor lin ingerasei Ana Irina ... sa va vegheze pe toti ... mereu.
, iar pentru
Ana multe

si de la mine draga Doina,la fel ca si tine si eu sunt o bunica de ingerasi si te inteleg foarte bine ,stiu cat este de greu,ma bucur ca ai descoperit acest forum unde poti vorbi cu ingerasa voastra,iti poti plange durerea si nimeni nu te judeca,toata lumea te intelege,aici vei gasi tot timpul "un umar"pe care sa plangi ,ar fi bine sa poata intra si fata ta mamica de ingeras ANA IRINA si cred eu ca citind alte povesti de ingerasi si incurajarile primite de la celelalte mamici indurerate ii va fi un pic mai usor.
iar pentru ingerasa ANA IRINA un buchet mare de
draga bunica de ingeras Ana Irina si ti doresc un sfarsit de saptamana linistit in care sa gasesti putere si alinare.

!
iubiti!

, echipa E.M.M.A. iti trimite o imbratisare calda
si un buchet de
. Ne gandim la tine si Il rugam pe DD sa-ti dea putere si alinare.
si iti este in preajma totdeauna.
sus la cer. Zbor lin, Ana Irina!
si ganduri bune.
draga bunicuta de ingeras echipa E.M.M.A. vrea sa sti ca zi de zi este aici. Te asteptam cu vesti. Zbor lin
Ana Irina