Bianca a deschis conferinta vorbind despre Organizatia E.M.M.A. ca si despre tot ce ne-a adus pana in acel moment in fata ziaristilor.
Alaturi de noi a fost si Simona Marti de la Sibiu care a spus si ea cateva cuvinte pline de emotie despre ce inseamna sa fii voluntar E.M.M.A. Simona a spus ziaristilor ca toti prietenii ei de o luna de zile incoace, de cand s-a implicat activ in tot ce inseamna Organizatia E.M.M.A. - Sibiu spun ca este de nerecunoscut, atat de pozitiv s-a schimbat.
A spus si subsemnata vreo 2-3 cuvinte dar am avut maaaaaaaaaaari emotii. Acum nu mai eram de capul meu
era Shefa cu mine
Dupa ce am vorbit toate trei, am pus filmuletele realizate de Malvina Cervenschi, in campania Mame de Ingeri, de anul trecut. S-au vizionat filmuletele cu povestile Danielei Ganju, Stefaniei Giantau si Georgetei Matei, iar la sfarsit s-a vizionat filmuletul de la Ziua Mamelor de Ingeri de anul trecut.
Nu stiu cum sa va descriu toata emotia care i-a cuprins pe toti cei prezenti. O ziarista a plans pe tot parcursul conferintei. Barbatii-cameramani care filmau aveau lacrimi in ochi, pana si cei mai incrancenati ziaristi au plecat atinsi de povestea Organizatiei E.M.M.A. si de mesajul pe care acesta il propaga.
Am incredere ca ne-am castigat prieteni si colaboratori de lunga durata dupa ziua de ieri. Multumim cu toata dragostea
celor prezenti, multumim Simona Marti, Ana (prietena Simonei, venita din Los Angeles), adica acolo fiecare venise cu Ana ei
, multumim Loredana ca ai venit sa ne cunoastem. Ne-a bucurat foarte mult prezenta ta!
Am perceput ziua de ieri ca pe o maaaaaaaare reusita, incepand de dimineata cand soarele ne-a insotit pe tot parcursul drumului si pe tot parcursul zilei dupa ce cu doar o zi in urma fusese o vreme oribila, continuand cu zambetele sincere primite de la oameni intalniti ieri prima data... si sfarsind cu drumul spre casa (am ajuns repede de la Brasov...). Singura tristete a mea a fost ca incepand cu ora 14, Biancai i-a fost extrem de rau din cauza racelii
, o durere de cap infioratoare nu a lasat-o pana seara cand am ajuns acasa.Speram sa te faci bine, Biutz drag! O sa ne rugam
toti pentru tine, nu-i asa fetelor?Si poze de la eveniment.
In poza de grup suntem de la stanga la dreapta:
eu (Ana), Simona Marti, Bianca, Malina Dumitrescu (Hospice), Loredana (lilylore).