Dupa investigatii internautice am putut afla informatii despre aceasta televiziune aici http://www.10tv.ro/, emisiunea la care este invitata Bianca se difuzeaza si in reluare la ora 23 si ora 7 dimineata a doua zi.
Acestea fiind zise nu-mi ramane decat sa astept cu nerabdare ziua de vineri sa o pot vedea pe Bianca, sa fiu alaturi de ea de acasa si sa ii urez
.

, pe asta o ratez, nu prind, am sapat si eu si din cate am observat nu se transmite si on-line si nici nu au inregistrari pe site-ul lor

D Ne-au taiat messengerul si tv. Le este frica de prea multa comunicare! 

pentru puterea de a vorbi despre puiutii vostri...despre copii plecati la DD, despre doleante si obiective .
.....
si sper sa putem repeta experienta cu si mai multe mamici & mai multi tatici

stiu ca sunt 5 saptamani de atunci
nu stiam ce sa fac ... pe de o parte pentru a ne face auzite vroiam sa particip ... pe de alta imi venea sa ma ascund ... In final am hotarat ca mergem, am plecat cu Monica si Horatiu, am ajuns ... nu fara peripetii am incurcat putin drumurile, zonele ... nu gaseam cladirea ... dar am ajuns cu bine ... acolo emotiile cresteau nespus de mult ... Bianca era acolo si avea botoseii pregatiti pentru ai pune la gat ... ni-a suras si noua ideea
panglica avea Bianca ... noi aveam un set de botosei (vreo 12 perechi) tot cu peripetii, in ultimele minute inainte de emisiune au ajuns botoseii de la masina ... Bela (prezentatoare) era incantata de idee si isi dorea si ea sa poarte botosei ... desi era intr-o bluzita cu roz imbracata a optat pentru botosei albastri ... aveam sa aflu si sa raman surpinsa la inceputul emisiunii de ce
...