Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Organizatia EMMA ‹ Aparitii Media
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Bianca la Antena 2, emisiunea "Celebri sau nu"

Organizatia E.M.M.A. in presa scrisa si vorbita
Scrie un răspuns
15 mesaje • Pagina 1 din 1

Bianca la Antena 2, emisiunea "Celebri sau nu"

Mesajde steluta pe 11 Noi 2009, ora 20:38

Ieri cand Suhardine mi-a spus de emisiune, din pacate nu eram acasa ca sa o pot urmarii.
Pentru cei care nu au putut urmari ieri emisiunea:

http://www.antena2.tv/arhiva/celebri-sa ... 2009-11-10

Bianca este ca de obicei MINUNATA !!!!
Cu mare drag ,
Steluta (*)
Puteti sustine Organizatia E.M.M.A.
fara sa va coste nimic! Cum? Cititi pe: http://www.organizatiaemma.ro/directionare_impozit
steluta

Locaţie: sibiu, romania
Sus

Re: Bianca la Antena 2, emisiunea "Celebri sau nu"

Mesajde simona bas pe 11 Noi 2009, ora 21:48

buna
Eu am vazut astazi emisiunea in reluare!Intradevar sufletul cald si binevoitor al Biancai s-a vazut din nou!A fost superba ca de obicei..si sincera..!
Multumim Bi pt tot ce faci pt noi!!! Te iubim !!! >:D< :*
Simona si Alin , parintii ingerasului Stelian!!!
simona bas

Locaţie: suceava
Sus

Mesajde Liliana pe 11 Noi 2009, ora 22:10

Multumim mult, Steluta, pentru acest link. N-am stiut de aceasta emisiune pana acum, insa m-am uitat de la inceput pana la sfarsit acum, pe link-ul de la tine.
Iata ca se pot face si emisiuni din care oamenii pot ramane cu niste informatii extrem de utile pentru viata si sanatatea lor, emisiuni din care pot invata lectii importante care le vor folosi si care ii pot salva din grele incercari.

Asa cum au fost prezentate cele doua povesti, a Biancai si a lui Dan Andrei Santimbreanu (care, pentru cei care nu au vazut emisiunea, este nepotul scriitorului Mircea Santimbreanu), oricine a putut intelege ca, acolo unde durerea si suferinta au lovit crunt, dar viata si optimismul au invins, se poate trezi la lumina altruismul si dragostea de oameni care pot salva alte vieti mai departe, alte suflete.

Felicitari, Mihaelei Tatu, pentru modul echilibrat in care a sustinut emisiunea.
Bianca are deja o experienta acumulata in acest an care a trecut privind promovarea Organizatiei EMMA, iar aceasta s-a vazut si in emisiunea de fata.

Felicitari, Bianca ! Cu naturalete si buna cuprindere a multor informatii ai reusit sa impletesti prezentarea EMMA cu povestea lui Dan Santimbreanu si a blogului sau (pe care il puteti citi aici http://dansantimbreanu.wordpress.com/) , amandoi luptand pentru aceeasi cauza: sprijinirea semenilor care s-au confruntat cu aceleasi probleme, suferinte ca si voi doi. Felicitari. :)

Am adaugat link-ul catre inregistrarea acestei emisiuni si in pagina Aparitii media a site-ului EMMA - http://www.organizatiaemma.ro/evenimente/media

Cu mare admiratie pentru oameni ca voi,
Liliana
Ultima oară modificat de Liliana pe 12 Noi 2009, ora 22:59, modificat 1 dată în total.
Nu sunt mama de inger, dar totusi sunt aici. Alaturi de voi, parintii de ingeri...
Liliana

Locaţie: Bucuresti
Sus

Mesajde Bianca_C pe 11 Noi 2009, ora 23:22

Ufffff..............din pacate eu nu am avut cum sa vad emisiunea, nefiind in tara :( ; am incercat totusi sa o vizualizez de pe link-ul pe care l-ati oferit aici....si nici de data asta nu am putut, pentru ca am o conexiunea proastra la internet, deja zona in care locuiesc este foarte aproape de Oceanul Atlantic si au inceput furtunile...... =((
Ma bucur totusi ca netul functioneaza cat sa intru in fiecare seara sa va las cate un mesaje....macar atat :')
Felicitari Bi....chiar daca nu ascultat ce ai spus in emisiunea Mihaelei, totusi banuiesc si stiu ca fiecare aparitie tv a ta este de nota 10.......asa ca nu imi fac griji ;)
Ma bucur sa aud ca tot esti invitata si participi la diferite emisiuni unde sustii cu toate fortele aceasta Organizatie....multumim din suflet.... >:D<
Love you :x I care and think about you....
Din suflet, Bia :* :*
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde Ioana Grigore pe 12 Noi 2009, ora 22:48

Steluta, multumim mult, acum vizionez, sper sa rezist ... >:D<
hm ~X( internetul asta ...
Nasica ROMINEI IOANA, alaturi de voi ....
http://picasaweb.google.com/ioanagrigor ... directlink
http://picasaweb.google.com/ioanagrigor ... directlink
Ioana Grigore

Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 13 Noi 2009, ora 10:16

Am vizionat emisiunea si ca o carcotasa ce sunt ,as fi dorit ca Mihaela Tatu s-o lase mai mult pe Bianca sa vorbeasca,imi pare rau si totusi ma bucur pentru Dan Santimbreanu ,ii doresc sa realizeze si sa aiba suta la suta sustinere din partea tuturor este tragic si urat din partea acelor oameni care dupa ce s-au operat ajutati de el sa refuze sa-i mai acorde sprijinul,nu pot sa-mi imaginez ca au uitat prin ce au trecut!!!rusinos!!
Succes in continuare Bianca ,si ma rog sa -ti dea Dumnezeu sanatate si odihneste-te ,avem nevoie de tine ...asa ca acorda-ti si tie timp,daca lucrurile nu se rezolva azi se vor rezolva si maine ,nu-i bai!!Dar sanatatea ta si familia sunt muuult mai importante!!! >:D< >:D< :x :x @};- @};- [-o<
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde LUMINITA CRAIU pe 13 Noi 2009, ora 15:24

Am reusit si eu cu chiu cu vai sa vad emisiunea de pe Antena2. Cum ma asteptam, Bianca a fost o dulce, cat despre Mihaela Tatu, nu stiu de unde gasiti voi atatea cuinte de lauda...?
Abia ca am mai putut s-o "inghit" pana la sfarsitul emisiunii dupa ce a facut remarca aceea la adresa Biancai. "cum nici acum nu ti-ai revenit?" x(
De departe s-a vazut ca era pe dinafara!
Felicitari Biancai si celorlalti invitati =D> !
lumi, mamica ingerasului ROMINA IOANA , a baietelului RICCARDO ANDREI si a micutei RENATA
LUMINITA CRAIU

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde Nicoleta M pe 13 Noi 2009, ora 16:56

Recunosc, Luminita, caci si eu am remarcat remarca Mihaelei Tatu din acea emisiune si m-am intristat, m-a dezarmat.... asta este, poate ca intr-o zi constiinta publica a noastra, a tuturor, se va destepta si va putea arata mai multa intelegere semenilor nostri...
Nicoleta M

Locaţie: bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde MIHAELA 76 pe 14 Noi 2009, ora 13:06

Ca de obicei Bianca a fost la inaltime!
Multumim Bianca, multumim EMMA!
Mihaela, mamica lui ANDREI
Mihaela,- mamica lui ANDREI - viata, sufletul si tot ce inseamna mai frumos si pur si a doi Pui mici, plecati mult prea devreme;
- mamica lui Christian - o minune blonda cu ochi albastrii care ne parfumeaza viata aici pe pamant.
MIHAELA 76

Locaţie: Maglavit - Dolj
Sus

Mesajde Liliana pe 14 Noi 2009, ora 14:00

Luminita, stiu ca orice remarca neasteptata din partea celor din jur poate rascoli din nou sufletul unei mame de inger... asta se intampla mai ales atunci cand cuvintele celorlalti par a spune altceva, sau cand sunt interpretate altfel decat au fost gandite de cel care le-a rostit...
Eu cred ca Mihaela Tatu a rostit acele cuvinte chiar cu toata sinceritatea si cu uimirea omului care nu a trecut printr-o asemenea tragedie. Le-a rostit fara sa stie ca ele pot fi dureroase... Crede-ma, este foarte greu sa intuiesti care sunt cuvintele care pot genera aceasta durere in sufletul unei mame de inger atunci cand nu esti in aceasta postura.
De aceea oamenii sunt atat de rezervati in a comunica direct cu un parinte care si-a pierdut copilul si de aceea se prefera deseori tacerea, evitarea discutiei si, uneori, chiar evitarea persoanei.
Tocmai pentru ca se stie de noi toti ca primul impuls este de a ne interpreta in mod negativ cuvintele si faptele.... Dar chiar si din asta putem invata ceva pentru viitor !

Sinceritatea unui suflet care, nestiind ce si cum sa spuna un anumit gand, rosteste "cum, nici acum nu ti-ai revenit?" trebuie incurajata cu reactii pozitive si calde, chiar daca in interior exista o reactie de durere si, poate chiar revolta.
Incercarea lumii de a se apropia de o mama de inger, de a-i vorbi, de a o intelege, trebuie apreciata si incurajata... Oamenii trebuie invatati cum sa procedeze si nu blamati si respinsi cand se constata ca nu folosesc cuvintele potrivite.

Luminita, Nicoleta M., este foarte greu pentru voi de stat in fata lumii cand primiti in fata cuvintele nepotrivite, dar tocmai atunci trebuie sa gasiti in voi puterea interioara si iubirea pe care Dumnezeu vi le-a pus in inima ca sa-i aratati lumii si s-o invatati cum trebuie sa va vorbeasca, cum sa se comporte fata de voi. Tocmai in aceste momente nu trebuie sa simtiti revolta si respingere, ci sa va intoarceti cu calm in inima voastra, acolo unde il gasiti mereu pe ingerasul vostru si sa-l rugati in gand sa va invete cum sa le vorbiti oamenilor si cum sa le explicati ca astfel de remarci va dor, ca va fac sa suferiti.

Nimeni nu se va supara daca ii veti spune: "stii, poate tie ti se pare greu de crezut, dar, intradevar, nici dupa atata timp inca nu mi-am revenit".
Oamenii vor intelege ca astfel de intrebari nu se pun . Sau ca trebuie altfel formulate.
Insa daca, totusi, intrebarea a fost pusa, inseamna ca exista un interes al persoanei fata de voi, mamele de ingeri, fata de durerea voastra. Poate ei nu stiu cum sa formuleze in cuvinte acest interes si poate ca folosesc cele mai nepotrivite cuvinte si tonul cel mai nepotrivit, dar asta se intampla tocmai pentru ca ei nu inteleg...

Voi si NUMAI VOI ii puteti face pe oameni sa va inteleaga !

Raspunzandu-le cu calm, cu rabdare, cu deschidere, cu incredere, cu iubire !
Fara a le interpreta in sens negativ cuvintele lor, fara a vedea dincolo de cuvinte aspecte negative, fara a va revolta si fara a-i respinge pe oamenii care gresesc fata de voi cand dau glas unor ganduri intr-un mod in care pe voi va fac sa suferiti.

Trebuie sa spuneti oamenilor ca ceea ce tocmai v-au spus v-a provocat durere, dar ca stiti ca nu au facut-o intentionat, ci doar din nestiinta !
Astfel, oamenii nu va vor mai ocoli altadata, ci vor prinde curaj si incredere si se vor apropia de voi si va vor intreba cum sa se poarte, va vor intreba daca v-au suparat cu ceva, va vor cere iertare, va vor multumi.

Daca nu le spuneti nimic, daca doar va inchideti in adancul sufletelor voastre ranite, lumea nu va sti ca v-a ranit si ... nu se va schimba nimic... voi ii veti ocoli pe viitor, temandu-va de noi suferinte din partea lor... ei va vor ocoli pe voi, simtind ca aveti o aversiune fata de ei, dar nu vor intelege de ce si, mai ales, nu vor sti ca ei au provocat-o !

Acolo unde exista atitudine pozitiva, incredere in schimbare, incercarea de a face si spune lucrurilor pe nume cu intentii bune si blande, acolo Dumnezeu isi va face simtita prezenta si va v-a sprijini si va v-a invata cum sa faceti.

Va imbratisez cu mare drag, parinti de ingerasi cu atata suferinta inimile voastre =((
Liliana
Nu sunt mama de inger, dar totusi sunt aici. Alaturi de voi, parintii de ingeri...
Liliana

Sus

Mesajde marwana pe 14 Noi 2009, ora 15:24

Foarte mare dreptate ai Liliana, si eu m am intristat pe moment la remarca Mihaelei dar apoi am stat si am mai meditat un pic, am revazut emisiunea si m am gandit ca sunt 2 variante. 1 sa fie intradevar uimita ca aceasta tristete nu trece si 2 poate a fost o chestie asa ca toti sa vada ca durerea nu trece odata cu trecerea timpului. Sau poate ca asta mi ar conveni mie sa fie , nici nu mai stiu.[code][/code]
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde LUMINITA CRAIU pe 15 Noi 2009, ora 15:04

Liliana, ai dreptate, draga mea. Imi cer scuze pentru modul meu de a gandi.
Dar,vezi atat de multe remarci de genul astei am auzit de cand IUBITA noastra,a plecat de la noi,incat nici eu nu mai stiu cum sa ma comport si cum sa la raspund oamenilor care,cum ai spus tu, o fac din nestiinta sau poate si din nepasare.Sunt norocoasa ca va am pe voi,cele care stiti ce si cand trebuie spus.

Ai dreptate, draga mea si iti multumesc ! >:D<
lumi, mamica ingerasului ROMINA IOANA , a baietelului RICCARDO ANDREI si a micutei RENATA
LUMINITA CRAIU

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde Liliana pe 15 Noi 2009, ora 15:53

Draga mea Luminita, este intradevar chinuitor pentru voi sa va confruntati cu astfel de remarci, fata de care este atat de greu sa le faceti fata. De aceea poate Dumnezeu ne-a adunat aici, in acest loc, pe toti impreuna - ca sa ne ajutam unii pe altii, sa ne intelegem reciproc si sa aducem intre noi armonia, echilibrul care genereaza pacea interioara.

Nu stiu in ce masura punctul de vedere de mai sus poate fi aplicat in realitate, pentru ca stiu ca presupune o mare stapanire de sine care sa blocheze primul impuls al mintii de a-l judeca negativ pe cel care a spus o anumita vorba.
Iar aceasta stapanire de sine poate veni doar dintr-o abordare pozitiva a oamenilor, plina de bunavointa, din acceptare neconditionata a faptului ca nu toti simtim la fel, intelegem la fel, gandim la fel.

Atunci cand acceptam ca doi oameni pot privi catre un anumit lucru si fiecare poate vedea altceva decat ceea ce vede celalalt, cand acceptam ca doi oameni pot vorbi despre acelasi subiect si fiecare are o alta intelegere si viziune decat celalalt, cand acceptam ca, doi oameni pot avea intelegeri total diferite asupra unui anumit cuvant auzit de amandoi deodata, abia atunci putem gasi in noi insine puterea de a ne stapani impulsul acesta negativ de a-l judeca pe celalalt ca nu vede, nu aude, nu stie, nu intelege la fel ca noi.

Iar tu, Luminita, ai in tine aceasta putere a discernamantului, acea dorinta de acceptare a existentei celorlalti asa cum e ea, insa durerea poate aduce uneori si momente mai grele in aceasta acceptare. Insa si acestea au rostul lor. Toti avem astfel de momente. Din ele invatam, ele ne ajuta sa ne regasim in noi puterea interioara, ne ajuta s-o recunoastem si s-o folosim cu dragoste.

Te imbratisez cu drag si cu mare iubire, Luminita !
Nu ne cunoastem, dar prezenta noastra aici, in acest microunivers, nu-i intamplatoare si iti multumesc pentru ca esti aici si pentru ca ma primesti langa inima ta !
Te iubesc si pe tine, Luminita, mamica draga de pui ingeras !
Invat alaturi de voi sa recunosc ca iubesc oamenii, viata, lumea, asa cum este ea - ciudata, grea, aspra, cu lacrimi, dar si cu multa frumusete interioara, cu iubirea care este in fiecare si pe care ne este atat de greu s-o lasam sa iasa la suprafata si sa ne-o aratam unii altora !

>:D< Liliana
Ultima oară modificat de Liliana pe 15 Noi 2009, ora 18:32, modificat 1 dată în total.
Liliana

Sus

Mesajde Liliana pe 15 Noi 2009, ora 16:37

Incredibil ! Iata ce material am gasit in directa legatura cu acest subiect !
Relatiile si lectiile de viata :
http://drumuricatretine.wordpress.com/2 ... -de-viata/

sau
Relatiile si scopul lor
http://drumuricatretine.wordpress.com/2 ... copul-lor/

>:D< Liliana
Liliana

Sus

Mesajde Bianca_C pe 16 Noi 2009, ora 23:49

Vai cat de cunoscuta imi este aceasta propozitie "cum, nici acum nu ti-ai revenit?" [-(
Prefer sa ma abtin de la comentarii rautacioase la adresa Mihaelei Tatu, chiar prefer sa fac acest lucru, pentru ca asa este cel mai elegant....
Chiar nu stiu daca a spus-o cu rautate, negandita, sau doar era scrisa acolo undeva in desfasuratorul emisiunii de catre un redactor care a lucrat la fisa de invitat a Biancai Brad sau de o modificare de ultima ora a producatorului general???? Habar nu, insa atat pot spune, cei care nu trecut prin asa ceva, v-as ruga sa uitati din vocabularul vostru aceste cuvinte, acum, maine, peste un an, peste 10 sau chiar 50, e mult mai bine asa...
Stiu Lumi, ai dreptate, e foarte greu sa iti gasesti cuvintele potrivite, sa te gandesti de 10 ori inainte de a spune ceva....si sa iti dai seama ca ci asa ai gresit, gandindu-te atata timp....dar mici eforturi se pot face, sau macar sa ne lasam mintea libera si sa incercam sa invatam sa comunicam, sa socializam, sa ajutam, sa intelegem atat cat ne sta in puteri.....si sa nu ne fie mila.....
Bia :*
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Scrie un răspuns
15 mesaje • Pagina 1 din 1
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro