, maine seara -Vineri-4 iulie, intre 20.00 si 22.00, voi fi invitata in cadrul emisiunii "Codul lui Oreste"- "Dragostea invinge moartea", in care se va vorbi, sper ;-) despre EMMA dar si despre comunicarea cu sufletele celor dragi, plecati de langa noi. Mai este invitata o mama care spune ca poate comunica, cu baiatul ei, pe care l-a pierdut atunci cand el avea 12 ani
! Daca aveti experiente care va fac sa credeti ca ati simtit prezenta puiutilor vostrii, m-as bucura daca mi le-ati impartasi aici, pentru a putea vorbi si despre asta, in emisiunea de maine! Spun asta pentru ca am citit aici, pe Forum despre povestea cu masinuta care mergea singura, cea cu bondarul, cea cu vrabiuta...sau cea cu randunica...
Va multumesc, va imbratisez si...ma gandesc la voi cu multa caldura..simtiti
?
, cu dragBianca

Am venit cu Genny la hotel si bineinteles...am simtit nevoia sa intram in casuta sufletelor noastre ( stii ca asa ii spun eu organizatiei)...si tare ne bucuram ca ai deschis acest topic. Noi am tot povestit despre semnele pe care ni le trimit din cand in cand puii mici. Stii ca in ziua de Sanziene am facut si eu si Genny slujbite pentru Calin si Mara. Vreau sa iti spun ca in timpul slujbei (si n-a fost putin timp) o buburuza galbena a venit, s-a asezat pe bratul meu...apoi...muuuuuuuuuuuuuuult timp s-a plimbat, pe mana, pe piept, pe spate....am admirat-o, m-am gandit la Calin, am zambit cu Genny cu mult subinteles...a trecut timp....am intrat in biserica, am iesit, am mers apoi intr-o alta incapare unde s-a facut slujba pentru ingerasi...uitasem deja de buburuza...si ce crezi? era acolo. se plimba pe bratul meu. si trecusera ore! Am pus-o apoi pe niste sanziene si i-am multumit din suflet puiului mic ca a inteles ca am nevoie de astfel de semne!

sa aiba grija de noi si de ingerasii nostri sa ii spuna
Paul ca e
noastra norocoasa si cat de mult il