Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Organizatia EMMA ‹ Aparitii Media
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Despre ZPI, la TV si radio in saptamana 24-30 mai 2010

Organizatia E.M.M.A. in presa scrisa si vorbita
Scrie un răspuns
53 mesaje • Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3

Re: Despre ZPI, la TV si radio in saptamana 24-30 mai 2010

Mesajde friendly_stefania pe 26 Mai 2010, ora 20:01

Vin si eu cu cate-va completari la cele spuse de Corina si va anunt ca in cadrul matinalului de maine dimineata de la TV Gorj va intra in direct prin intermediul unui apel telefonic si mamica mamicilor si anume Bianca :x ,care va reusi cu siguranta sa puncteze ceea ce noi (desi nu am vrea) :') am putea omite.Va anunt ca am deja palpitatii :-ss cand ma gandesc la ziua de maine si cred ca voi aparea cu niste cearcane luuuuungi :D pana la genunchi pentru ca din cauza grijilor si emotiilor nu stiu cum voi dormi :p ...oricum stim ca avem multi O:-) ingerasi sustinatori,in frunte cu Emma,Andrei si Ioana Ekaterina si o multime de mamici care ne vor tine pumnii stransi,stransi...nu-i asa? /:)
Va imbratisez pe toate furnicutele @};- %%- si...Doamne ajuta!
Stefania,mamica ingerasului Ioana Ekaterina
friendly_stefania

Locaţie: Londra
  • YIM
Sus

Mesajde MIHAELA 76 pe 26 Mai 2010, ora 20:25

Bineinteles ca suntem alaturi de voi si va tinem pumnii.

La Craiova spotul audio va fi transmis la Kiss Fm Craiova, cel video avem confirmarea de la GTV si asteptam confirmari si de alte posturi locale, in presa va apare la Cuvantul libertatii o stire doua zile la rand, sambata si duminica, si...........am uitat sa precizez :') ca voi fi si la emisiunea Mirabelei Bubatu la GTV in direct, dar inca nu stiu ziua.

Pentru BIANCA :x >:D< :* .
Pupici pentru mamici, salutari pentru tatici, nu am uitat nici de nasici si matusici, bunici si prieteni carora le trimitem multe imbratisari. Pentru toata lumea >:D< :x :* %%- @};- .

Mihaela, mamica lui ANDREI impreuna cu toata echipa, "uriasa" formata din sase membrii cu mine cu tot. ;)
Mihaela,- mamica lui ANDREI - viata, sufletul si tot ce inseamna mai frumos si pur si a doi Pui mici, plecati mult prea devreme;
- mamica lui Christian - o minune blonda cu ochi albastrii care ne parfumeaza viata aici pe pamant.
MIHAELA 76

Locaţie: Maglavit - Dolj
Sus

Mesajde adina pe 26 Mai 2010, ora 20:49

Felicitari Moni , felicitari Bianca felicitari , felicitari , felicitari o emisiune super si mie melodia mi-a aduc lacrimi pe obraji imi curgeau siroaie :(( , sunteti nixte mamici curajoase cu siguranta ingerasii sunt foarte mandri de voi.
adina

Locaţie: marghita
Sus

Mesajde loredana33 pe 26 Mai 2010, ora 21:01

DRAGA BIANCA ESTI O MINUNE PENTRU NOI.TE >:D< SI MA [-o< LA DUMNEZEU SA REUSESTI AN TOT CE-TI PROPUI SA FACI PENTRU A FI AUZITA SI MAI ALES PENTRU O:-) NOSTRI DRAGI.SUNT ALATURI DE TOATE MAMICILE DIN BUCURESTI.SUCCES PENTRU ZIUA DE 30 MAI.
loredana33

Locaţie: timisoara
Sus

Mesajde monicamuresan pe 26 Mai 2010, ora 21:23

:') Am crezut ca sunt mai puternica... am crezut ca ma voi putea concentra, dar... offff emotiile astea #-o
Am realizat ca atunci cand scriu, gandurile mele se aranjeaza mai usor. Dar cand trebuie sa vorbesc, si cand pronunt numele de Serban si Ingeras... vocea incepe sa-mi tremure si... si nu ma mai pot concentra.
Sper ca mesajul care a vrut a fi transmis de noi s-a inteles, sper ca lumea sa fie putin mai receptiva, mai atenta la suflet, pentru ca, pana la urma, sufletul e primordial... sufletul, acolo unde Ingerasii nostri traiesc in Iubire.
Va >:D< cu drag si va multumesc ca ati fost alaturi de mine :x

Draga Corina, draga Stefania, draga Mihaela, dragi furnicutze harnicutze, sunt alaturi de voi, va tin pumnii si cu siguranta Ingerasii vor fi alaturi de voi, va vor trimite Iubirea lor si va vor veghea O:-)
Ultima oară modificat de monicamuresan pe 26 Mai 2010, ora 21:34, modificat 1 dată în total.
Monica, mamica Ingerasului Mircea-Serban si a surioarei lui de pe Pamant, Sofia Anabella: https://picasaweb.google.com/ingerasul. ... directlink
monicamuresan
Moderator

Locaţie: dej cluj
Sus

Mesajde steluta pe 26 Mai 2010, ora 21:23

Wowwww, doar acum am avut timp sa urmaresc emisiunea "Adevar si baliverne".
Superrrrrrrr, super, super. Exact cum ai zis "daruiesti si primesti".
Multumim pentru tot ce ne-a daruit si ne daruieste EMMA, prin tine si ingerasii nostrii, te rog primeste mutumirile noastre....nimic nu e intamplator... @};- @};- @};-
Cu drag,
Steluta (*)
Puteti sustine Organizatia E.M.M.A.
fara sa va coste nimic! Cum? Cititi pe: http://www.organizatiaemma.ro/directionare_impozit
steluta

Locaţie: sibiu, romania
Sus

Mesajde alina ene pe 26 Mai 2010, ora 21:44

Marwa scumpica, tu care esti la zi cu toata tehnologia, poate ne ajuti si de data asta cu un link, sa o vedem si noi pe Moni.
Ca si Veronica, pana am reusit sa instalez programul, s-a terminat emisiunea. Am crezut ca mor de ciuda.

Moni, scumpa mea, nu-ti mai face atatea griji, desi inca nu te-am vazut, sunt convinsa ca te-ai descurcat grozav.

Bi, esti minunata. Mi-era dor sa te vad.
Va >:D< pe toate.
Imagine

Alina, mamica lui Luca - Ingerul sufletului meu din cer si a Marutei -aici pa pamant.
alina ene

Locaţie: bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde Ioana Grigore pe 26 Mai 2010, ora 21:47

Draga Monica, sunt convinsa ca toti oamenii cu suflet au inteles ceea ce trebuia transmis.
Sunt convinsa ca te-ai descurcat de minune >:D< >:D<
Noi toate am fost cu gandul la tine si cu siguranta Serbanel cel smecherel si mai si %%- %%-

Te pupacesc dulce si nopate buna :x :* @};-
Nasica ROMINEI IOANA, alaturi de voi ....
http://picasaweb.google.com/ioanagrigor ... directlink
http://picasaweb.google.com/ioanagrigor ... directlink
Ioana Grigore

Locaţie: Bucuresti
Sus

Mesajde monicamuresan pe 26 Mai 2010, ora 22:04

>:D< Va pupatesc si va multumesc pentru sustinere.
Dupa emisiune, am auzit putin din atmosfera de la Intalnirea de lucru a fetelor din Bucuresti :x . Nu stiu daca ma credeti, dar sufletul meu parca s-a teleportat acolo, chiar langa voi. :x M-am simtit brusc mai bine, mi-a venit inima la loc :x
Noapte buna dragele mele, va multumesc pentru sufletul vostru frumos si bun >:D<
Monica, mamica Ingerasului Mircea-Serban si a surioarei lui de pe Pamant, Sofia Anabella: https://picasaweb.google.com/ingerasul. ... directlink
monicamuresan
Moderator

Sus

Mesajde corina_andrusca pe 26 Mai 2010, ora 22:14

FELICITARI MONI >:D< :* SI-TI MULTUMIM PT INCURAJARI.........TU UNA AI TRECUT CU BRIO :) NOI INCERCAM MIINE............DOAMNE-AJUTA [-o< !!!
SI FII SIGURA CA AI TRANSMIS LUMII CEEA CE TREBUIE SI CEEA CE AI SIMTIT CA TREBUIE STIUT...............ACUM, RAMINE DOAR CA LUMEA SA SI FACA ;;) .............SI AICI SIGUR A FOST SI AJUTORUL LUI SERBANEL CEL MIK SI SCUMP..............TE PWP DULCE SI MULTA SANATATE SI %%- PE MAI DEPARTE...........VB LA TELEFON...........PAAAAAAAAA

MIHAELA MEA DRAGUTA DIN CRAIOVITA ;) MULT %%- SI FIE FURNICUTA MIK SI SA NE-AUZIM CU BN...........
FIE CA ANDREIUTUL VOSTRU SA VA AJUTE SI DE-ACUM INAINTE ASA CUM A FACUT-O SI PINA ACUM SI NU UITATI CA SI NOI VA SUNTEM ALATURI MEREU SI VA PURTAM IN SUFLET SI-N GINDURI............NUMAI BN CU MULTA SANATATE SI [-o< ..

''''''' Corina , mama ingerasului ANDREI NANU '''''''
'''''''Corina , mama ingerasului ANDREI NANU , a unui pui fff mik nenascut , si-a unei minunate fetite aici pe pamint, ANDREA MARIA '''''''
corina_andrusca

Locaţie: TG-JIU, GORJ
Sus

Mesajde marwana pe 27 Mai 2010, ora 14:56

Am cautat arhiva somes tv si inca nu s a postat emisiunea de ieri, voi mai fi atenta si indata ce o vad adaug linkul.
Ei fetelor acum stiu cui seamana Serban asa smecheras.E leit mamica lui, cele care a ti vazut emisiunea presupun ca a ti observat esarfa prinsa cu insigna EMMA, doamne tare inventiva esti Monica
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde corina_andrusca pe 27 Mai 2010, ora 16:11

BUNA FETELOR ...
IERTATI-MA DAR CREDETI-MA CA , CU FF MARE GREUTATE MA HOTARII SA INTRU PE ORG. PT A VA SCRIE......... #:-s
DEOARECE NU AM NIMIK DE POSTAT
FILMAREA IN DIRECT DIN ACEASTA DIMINEATA DE LA EMISIUNEA ''' MATINAL -- BESTIVAL'' DIFUZATA LA TELEVIZIUNEA LOCALA '' GORJ TV'' UNDE '' PROTAGONISTELE '' :') AM FOST EU SI STEFANIA..............APOI A URMAT UN ALT SIR DE INTREBARI DIN PARTEA A 2 REPORTERE '''ALINA POPESCU''.........ESTE UNA DINTRE ELE...........CARE A HOTARIT CA TREBUIE SA MERGEM SA FILMAM SI IN PARCUL CENTRAL , REFERITOR LA STIREA '' ZPI'' DAR IN VARIANTA SCURTA :D .....APOI AM IMPARTIT FLUTURASI PE CENTRU, DUPA CARE AM CERUT PERMISIUNEA PREOTULUI DIN CATEDRALA SF. VOIEVOZI [IN FATA CAREIA V-A AVEA LOC INTILNIREA ZPI DE DUMINICA ] PT A LIPI 2 AFISE DIFERITE PE BISERICA SI PE STILPUL DIN FATA BISERICII............AM DISCUTAT IN CITEVA CUVINTE CU PREOTUL...........DUPA CARE NE-AM VAZUT DE TREABA NOASTRA #:-s ;) .......... IN LEGATURA CU INREGISTRAREA EMISIUNII ASTEPT SA FIE GATA CD SI IMEDIAT VOM POSTA SI APARITIA NOASTRA TV
LOREDANA............FURNICUTA DIN UMBRA............ :D S-A OCUPAT CU TRIMITEREA COMUNICATULUI DE PRESA LA CITEVA ZIARE LOCALE......
IAR ACUM............ASTEPTAM CA MIINE SA VEDEM CE VOM GASII IN ZIARELE LOCALE ;;)
FETELOR.........CAM ATIT................SUNT CAM FF OBOSITA SI TREBUIE SA DAU O FUGA LA CIMITIR LA O:-) MEU ANDREI SA-I MULTUMESC PT ZIUA DE AZI...........ZI IN CARE MA-NTARII, SI-MI DADU UN KEF NEBUN DE VORBA :)) CA NU-MI MAI TACEA GURITA DELOC.............BIATA STEFANIA NU PREA AVU LOC DE MN.............DAR MA VOI REVANSA EU DE EA CUMVA
PWPICEI DRAGELOR SI SA NE-AUZIM CU BN.............DOAMNE-AJUTA!!! BIANCA DRAGA :*
'''''''Corina , mama ingerasului ANDREI NANU , a unui pui fff mik nenascut , si-a unei minunate fetite aici pe pamint, ANDREA MARIA '''''''
corina_andrusca

Locaţie: TG-JIU, GORJ
Sus

Mesajde friendly_stefania pe 27 Mai 2010, ora 17:25

Revin din nou in completarea Corinei care intr-adevar a avut mare chef de vorba astazi si ma eclipsat total cat de friendly sunt eu :D .In rest a fost cam cum a spus Corina,cu mici exceptii:
-am dat si un interviu pentru gazeta de gorj
-si preotul de la Catedrala Sfintii Voevozi in momentul in care i-am vorbit despre faptul k coomemoram copilasii plecati prea devreme dintre noi ne-a trantit ceva de genul: "si cu avorturile cum este?le coomemorati si pe ele?" nu imi aduc bine aminte daca astea au fost cuvintele dar ideea sigur asta a fost.Ma enervat atat de tare incat cu greu am reusit sa imi stapanesc furia si sa nu ii zic vre-o doua.
In rest...asteptam filmarile sa va dati si voi cu parerea.va imbratisez >:D< %%- %%- @};-
Stefania,mamica ingerasului Ioana Ekaterina
friendly_stefania

Locaţie: Londra
  • YIM
Sus

Mesajde Bianca pe 27 Mai 2010, ora 17:52

>:D< ...nu reusesc si pace, sa va scriu in liniste.... :( ... nu am decat foarte putin timp la dispozitie si sunt foarte, foarte obosita asa ca imi cer scuze daca formularea nu este cea mai buna :') ^:)^ ....

Asadar, foarte pe scurt ;) :

...dar inainte de toate: Felicitari tuturor furnicutzelor din tara care au participat fie la emisiunile de radio, fie la tv =D> ! Sunt mandra de voi :D si sunt convinsa ca nu numai eu ;;)

Maine dimineata,vineri, 28 mai, de la 8.30, voi fi prezenta in studioul emisiunii : "Neatza cu Razvan si Dani!", de pe Antena 1!
Cristina_w (din Timisoara!!!) a facut posibil acest lucru!!! ..parafrazand, as putea spune: de la Timisoara, pentru toata tara :D Multumesc mult, Cristina :* @};-

Una dintre vestile minunate pe care am tot zis ca vi le spun...dar nu prididesc #-o , este aceea ca, TVR a fost de acord cu difuzarea spotului video, de promovare a evenimentului <:-p <:-p <:-p

Iuliana Marciuc mi-a inlesnit legatura cu doamna Madalina Melinescu, care nu a pregetat sa ne ajute, ocupandu-se de acest lucru! Le multumesc din suflet amandurora si pe aceasta cale, pentru intelegere si sprijin @};- >:D< :x

Mi-e greu sa ale cuvintele potrivite pentru a exprima cata bucurie simt, cand vad cate persoane s-au oferit sa ne ajute in promovarea acestui eveniment!

Este un semn minunat de solidaritate, care imi da curaj, putere si incredere ca munca noastra nu este in zadar...Nu imi vine sa cred ca in doar doi ani de zile, am ajuns la acest nivel!!!

Acest lucru a fost posibil numai datorita Iubirii neconditionate, care exista in fiecare dintre noi...si care a iesit la Lumina datorita ingerasilor nostri pazitori O:-)

Si acum, fug la emisiunea de la activ efem ;;) ...sper sa nu adorm cu castile pe urechi :p

Va imbratisez si va multumesc! ..ACEL Multumesc!.....
:x @};- (*)
>:D<
...in memoria Lor si cu tot sufletul alaturi de Voi! Bianca
http://www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/
http://www.youtube.com/watch?v=lx74_vfrLcE
Bianca
Fondator E.M.M.A.

• Site web
Sus

Mesajde veronicamincu pe 27 Mai 2010, ora 19:23

imnul emma este pansament pentru rana sufletului mei deschisa inca.......
bravo Bianca o sa ascult toata emisiunea
pup dulce

http://www.activefem.ro aici o puteti asculta pe Bia la cer senin cu noru
mamica ingerasei Alessia Nicoleta
https://www.facebook.com/pages/Veronica ... 8773244725
https://www.facebook.com/profile.php?id=100001083837322
http://s837.photobucket.com/albums/zz295/veronicamincu/
veronicamincu

Locaţie: Harlow,uk (oras natal Buzau,Romania)
  • YIM
Sus

Mesajde monicamuresan pe 27 Mai 2010, ora 20:12

O ascult pe Bianca !!!!! >:D< :x
Ce mult imi place, ce scumpica e >:D<
O sa fur idei :-$ pentru ca maine de la ora 16,00 voi fi in emisiunea Ioanei Jeler de la Radio Fir, "Cu cartile pe fata". Puteti fi alaturi de mine, intrand pe www.radiofir.ro ;)
monicamuresan
Moderator

Sus

Mesajde simona bas pe 27 Mai 2010, ora 21:03

acum o ascult pe Bi!!!!!
Superba ca de fiecare data!!!!!!!!!!!!!!!!
Are dreptate testul de caugulare...despre care eu personal nu am stiut nimic...pana nu am citit pe EMMA!!!

Multumim Bi..... pt tot ceia ce faci pt noi....noi te simtim intotdeauna alturi de noi!!!!

>:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D<
Simona si Alin , parintii ingerasului Stelian!!!
simona bas

Locaţie: suceava
Sus

Mesajde simona bas pe 27 Mai 2010, ora 21:25

S-a dat stirea pe postul local la ora 18!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si acum la ora 22!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

URA URA URA URA !!!!!!!! >:D< >:D< >:D< >:D< >:D<
Simona si Alin , parintii ingerasului Stelian!!!
simona bas

Locaţie: suceava
Sus

Mesajde veronicamincu pe 27 Mai 2010, ora 21:27

superb Bianca ......fara cuvinte ....no comment

maine de dimineata punem alarma sa te vedem la neata cu razvan si dani
Si pe tine sa te sarute ingerii din partea noastra

pupici
mamica ingerasei Alessia Nicoleta
https://www.facebook.com/pages/Veronica ... 8773244725
https://www.facebook.com/profile.php?id=100001083837322
http://s837.photobucket.com/albums/zz295/veronicamincu/
veronicamincu

Locaţie: Harlow,uk (oras natal Buzau,Romania)
  • YIM
Sus

AnteriorUrmătorul

Scrie un răspuns
53 mesaje • Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro