Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Din nou insarcinata
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

TRATAMENTE in timpul sarcinii

Sarcina dupa pierderea unui copil
Scrie un răspuns
8 mesaje • Pagina 1 din 1

TRATAMENTE in timpul sarcinii

Mesajde cuchina pe 9 Mai 2008, ora 10:14

Cred ca de asemenea e important pentru noi cele ce am avut ceva probleme in timpul sarcinilor anterioare sa stim ce tratamante sa luam pentru bunul mers al sarcinii.

De exemplu am vazut ca in romania femeile iau utrogestan, cu siguranta si in franta unde sint eu acum.
Dar in romania ele mai iau si un medicament ce se cheama gravibinon, este o injectie ce se face odata la luna pentru ca oul sa se peinda bine si sa nu pierzi sarcina in primele luni.
Interesant e ca atunci cand le-am spus doctorilor francezi de acest medicamnet ei nici nu il cunosteau!

Ma intreb uneori ca daca l-as fi luat si eu poate deznodamntul era altul si bebele meu ramanea in marsupiu inca macar o luna...

florina, mama ingerasului Théo
cuchina

Locaţie: franta
Sus

Re: TRATAMENTE in timpul sarcinii

Mesajde cuchina pe 9 Mai 2008, ora 10:16

ah, foarte important, trebuie sa luam acid folic cu trei luni inainte de a ramane gravide plus primele trei luni de sarcina pentru a evita malformatiile!
cuchina

Locaţie: franta
Sus

Mesajde rodik pe 9 Mai 2008, ora 10:36

Buna, Florina. Si eu am facut ceva tratament si pe termen scurt si pe toata durata sarcinii. Am luat si acid folic si vitamine, insa tratamentul cel mai lung, pe toata durata sarcinilor a fost cel cu anticoagulante, eu fiind diagnosticata cu sindromul antifosfolipidic. Dar cred ca nici un tratament nu trebuie luat fara a-l prescrie doctorul. Eu sunt f atenta atunci cand trebuie sa iau ceva tratament, mai ales in sarcina, si dupa ce imi e prescris sa iau ceva. Ma interesez si ma informez f mult si c-am "deranjez"ceva persoane de specialitate pana ma conving ca nu fac nimic rau puiutzului. Multa sanatate!!
rodik

Locaţie: Bucuresti, Cluj - Napoca
Sus

Mesajde Lucia pe 9 Mai 2008, ora 18:35

Aici (USA) nu se dau nici un fel de medicamente pentru a "mentine" sarcina.

Cand am avut sangerari in timpul sarcinii am fost la doctori foarte buni si nici unul nu mi-a prescris nimic. Mi-au zis sa stau cat mai mult in pat, dar am citit ca acest lucru se recomanda numai ca in cazul in care mama va pierde sarcina, sa nu se invinovateasca.

Nici nu stiu cum e mai bine, daca mi-ar fi dat medicament as fi fost mai linistita, dar mai mult de atat nu stiu...
Haideti sa-i ajutam si pe ei

Lucia, mamica lui Evelyn si a ingerasului Isabella
Lucia

Locaţie: Baltimore, USA
Sus

Mesajde Angela pe 10 Mai 2008, ora 12:56

Inainte de sarcina cu Calin eu am avut o sarcina oprita in evolutie la 9 saptamani. Mi-am facut apoi analize peste analize, teste genetice...toate au iesit foarte bune. Apoi in timpul sarcinii cu Calin am luat gravibinon injectabil din saptamana cinci, duphaston, acid folic si elevit. N-am avut sangerari deloc pe parcursul sarcinii...doar contractii din saptamana 20. Gravibinonul nu se mai gaseste in Romania nu stiu din ce motiv, eu stiam de la medic ca era cel mai bun tratament de sustinere a sarcinii...
Am stat si eu la pat cu perfuzii cu gynipral pt oprirea contractiilor, cu nospa, scobutil...internari...externari...toate sacrificiile posibile...si am ajuns aproape de saptamana 35...ca sa-l pierd apoi pe pui numai si numai din incapatanarea de neinteles a unui "medic"..."prieten"....care a refuzat sa imi faca cezariana...puiul se blocase intre oasele bazinului...a avut suferinta fetala...hipoxie...si cezariana facuta cu o intarziere de 4 ore...nu a mai folosit la nimic....a trait 6 ore si 45 de minute...apoi a plecat sa se joace cu ingerasii...
Cum o sa o iau eu oare de la capat? Cu ce curaj? Cu ce nebunie?
Va pup si va sfatuiesc ...da, sa faceti toate analizele posibile si imposibile...dar tare mi-ar place sa stiu ca asta inseamna garantia ca totul va fi bine....
Angela, mama ingerasului Calin Gabriel si a unei minuni pe Pamant, Octavian Andrei
Angela

Locaţie: TIMISOARA, ROMANIA
Sus

Mesajde stefania pe 20 Mai 2008, ora 14:04

Si eu amfacut tratament pentru a putea tine sarcina, am avut sangerari in saptamana a noua iar doctora mi-a prescris UTROGESTAN oral si vaginal , GRAVIBINON injectii o data pe saptamana timp de doua luni si jumatate , no-spa cate 3-4 pe zi , ELEVIT, CALCIU CAL-C-VITA, TARDIFERON si cat mai mult repaus total la pat.
Cu drag Stefania, mamica de ingeras.
stefania

Locaţie: BUCURESTI ,sectorul 2
  • YIM
Sus

Mesajde nicoleta pe 14 Aug 2008, ora 14:34

Buna, Codruta draga!
Esti o dragalasa de nota 10.
Mi-a placut ca ai revenit cu informatiile uitate de tine initial, esti o scumpica, mare-mare.
Pupici si ai mare grija de tine.
nicoleta

Locaţie: petrosani
Sus

Mesajde marialivia1 pe 23 Oct 2008, ora 19:55

Codruta,draga mea, scumpa tare ai fost! Crema antivergeturi!!! Scumpa mea...desi ai trecut prin multe ,ai o asa dulceata, reusesti sa descretesti fruntile.
Pup mult.

Maria
marialivia1

Locaţie: bucuresti
  • YIM
Sus

Scrie un răspuns
8 mesaje • Pagina 1 din 1
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro