iar pentru
Claudia-Alexia un mare buchet de
DAVID)
si iti doresc multa, multa sanatate.
ta scumpa o
.
Cata durere se regaseste in aceste cuvinte, off...Te inteleg atat de bine pentru ca si eu la randul meu ma confrunt cu aceleasi lucruri. Timpul este cel care va mai acoperi rana ramasa dupa pierderea Claudiei Alexia si a celuilalt ingeras, dar din nefericre acea rana nu va fi vindecata niciodata. Trebuie sa incerci sa fii puternica gandindu-te la ei. Ei sunt fericiti acolo sus. Se joaca impreuna cu ceilalti ingerasi ai lui Doamne Doamne, chicotesc si rad, si nu cred ca vor sa o vada pe mami trista. De ce mami sa fie trista cand ei sunt fericiti alaturi de Doamne, Doamne?...
si multe floricele pentru tine
, iar pentru ingerasi

sincera si un brat de
pt tine
pt
tau Claudia Alexia
cu mare grag si iti trimit multi pupici din departare
si 
Ramona.

Claudia-Alexia un zambet si o sa vezi ca te vei simiti mai bine ,ea cu siguranta iti va trimite un semn ca a primit zambetul tau si se simte extrem de fericita.Gandeste-te ca ea este bine numai dc si tu esti bine.Stiu ca scumpa ta te iubeste enorm si te
de acolo dintre ingerasi.Iti trimit un pic din optimismul meu, sa poti trece peste si ca incerci sa ai alt bebe ,care cu siguranta iti va mai alina durerea.As vrea sa crezi ca si mine,ca DD ii va face bine pe ingerasi si ii va trimite la mamicile lor in butica ca sa se nasca iar
.Ma
pt sufletele micutilor nostri
.Te
si te
dulce.