, suntem deja doua Ane pe forum.
cu mult, mult drag!
si
pentru Mario!
, cu toata strangerea de inima iti spun "bun venit" , sperand ca aici, printre noi, iti vei putea alina dorul si durerea...Si tot aici, memoria micutului vostru print, va fi onorata mereu, alaturi de a ingerasilor, langa care se afla acum si Mario-minunea ta...
calda pentru tine si un manunchi de flori, pentru Mario Stefan

si ai mare grija de tine, scumpa noastra scumpa.

,iar pentru Mario
si

.Va cunosc si sunteti extraordinara .Ingerasul dumneavoastra nu a plecat..este in sufletul si inima dumneavoastra mereu,in fiecare gand,la fiecare pas.Este mandru ca ii sunteti mamica de acolo de langa ingerasi si va priveste neincetat de acolo de sus.
Sunt prea mic ca sa fi trecut vreodata printr-un astfel de moment devastator si dureros,dar stiu cat de mult ma iubeste pe mine mama mea si cat de mult o iubesc eu pe ea.Si inteleg atat cat pot eu, cat de greu va este.Un copil este un dar divin,o fiinta nascuta din dragoste,caldura si liniste sufleteasca.Pentru minunea dumneavoastra,Mario,sunteti mama ideala,iubitoare,tandra,gingasa...asa cum orice mama este cu sufletelul din sufletul ei
Va va ocroti mereu..mami si tati..si niciodata nu va inceta sa va priveasca.Va iubeste la fel de mult cum si dumneavoastra il iubiti pe el.Imi pare sincer rau pentru fiecare dintre dumneavoastra care a suferit o astfel de pierdere..sincer imi pare rau
.Iubesc copiii si imi doresc din suflet,la randul meu,sa am macar un ingeras.Nimic pe lume nu se compara cu acest lucru
Va doresc tuturor liniste sufleteasca,pace si caldura

....si nu te ingrijora.....Dumnezeu are grija de el, asa cum ai fi avut si tu, aici pe pamant.
mare mare si pentru
tau un buchet frumos de 
pentru sufletul tau frumos.