.Ma doare sufletu ca nu am putut sa-l iau acasa sanatos sa il pot creste,educa,sa-lduc la gradinita,scoala,cunoaste etc.Toata familia il astepta,era primu nepot,stranepot.In urma autopsiei cauza a fost insuficienta circulatorie materna-fetala,circulara stransa de cordon.Nu ma pot impaca cu gandul ca un copil sanatos si aproape de termen sa poata pati asta,pt cateva zile am crezut ca rezultat dat la autopsie nu este bun.Imi e greu sa stau acasa si sa stiu ca baietelu meu mult dorit si asteptat nu este langa noi sanatos.

bine ai venit iti uram intreaga echipa E.M.M.A.! Imi pare rau ca esti mamica de ingeras, ma bucur insa mult ca ai gasit Organizatia E.M.M.A. sper sa fie si pentru tine colcaul de salvare cum a fost si pentru mine, sper sa te simti bine aici si sa intelegi ca toate etapele prin care acum treci sunt firesti ... de trecut peste ... eu cred ca nu se trece, doar se invata sa traiesti cu dorul in suflet
si lumina
A fost greu sa stau internata si sa stiu ca ma voi intoarce acasa cu bratele goale,dar ce putem face viata este si cu bune si cu rele si trebuie sa mergem inainte.Am pastrat toate hainutele,lucrurile luate,speram sa le folosim la urmatoru copil.Speram sa putem avea si noi intr-o zi macar un copil sanatos.