"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent
și mai puternic decât cel viu" Antoine de Saint-Exupery
"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem cu toţii
în aceeaşi barcă!" Martin Luther King Jr.
"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei
pomeni, mi se va frânge sufletul."
"Nicio talpă nu este atât de mică, încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"
"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face diferenţa între ele!"
"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină
mai mare decât Iubirea"
Robert Binder
"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"
"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".
"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."
"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi,
e ca şi cum ne-am
reîntâlni cu ei..."
"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară
şi amintirile o cărare, aş urca în
Rai şi te-aş aduce din nou acasă."
"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină, ca să ştim că sunt fericiţi!"
"În cartea vieţii, un înger a scris despre naşterea copilului meu. Apoi,
închizând cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pământ!".
"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."
bunea seara ma numesc Erika Voinescu sint din Cluj Napoca din pacate ma enumar intre sufletele induiosate de mamici de Ingeras.In anul 2005 13 Septembrue am aflat cel mai bun lucru,cel mai frumos miracol,vis ce ni se putea intimpla noua''dar a durat putin doar 34 de saptamani afost atat de frumos sa-ti simti puiutul ce se misca in pintecul tau sa-l mingai sa-i vorbesti si sa astepti cu nerabdare cand va veni momentul intilniri cu sufletelul scump si drag,ce frumos ''lucru '' dar nju a fost sa fie asa.In 2006,04 07 sa terminat visul mult dorit.M mira faptul ca nu aveam probleme la nastere totul era ok copilul crestea sanatosi amindoi,si sa-l pierz e mare lucru fara nici o explicatie'''din ce cauza''.In ziu de 07 04 dimineata mam trezit totul era bine se misca,si dintro data a inceput sa ma doara burta dar nu tare lam sunat pe sotul sa vinea acsa si am chemat salvarea un cosmar atat de lung si dureros parca a durat o vesnicie intrun tarziu la al doilea telefon a sosit salvarea si pe cind am ajuns la spital copilul sa sufocat,ajunsi la spital medicul care mea urmarit sarcina nu era de gasit va imaginati era conferentiar si era dupa ora 10 dimineaTA CIND DE REGULA MEDICI SINT IN SPITALE DAR MA ROG EL NU ERA de gasit a disparut pierdeam din ce in ce mai mult singe o durere groaznica atunci nu stiam ca de fapt copilul era mort si viata mea era in mare pericol,ince3pusem sami pierd cunostinta,ma preluat medicul de garda si datorita lui traiesc de urgenta miau facut cezariana dar deja nu mai puteau salva micutul.Diagnosti9cul dat de medicul de garda era Apoplexie utero placentara,adica mi sa dezlipit placenta de pe uter si am facut hemoragie interna si de la singele adunat in pintec si nu puteau sami rupa apa copilul s-a sufocat.eu nu l-am vazut desi as fi vrut sa ramin macar cu infatisarea lui in amintire dar nu milau aratat doar sotului nu am decat o amintire dureroasa in suflet,miii de intrebari fara raspunssi un certificat de nastere doar cu nume ,data nasterii ,parintii,si fara prenume.Au trecut deja doi ani si patru luni dar parca golul din suflet e doar de ieri ,Mie foarte greu numi gasesc raspunsurile,nimeni numi spune '''DE ce al meu,de ce tocmai noi,de ce ni-la luat Dumnezeu ata de repede dintre noi era un copil asteptat dorit si mult iubit '''d ar intrebarile sint in zadar nimeni nu-ti raspunde la ele.De un an jumate am incercat totfelul de tratamente s nu mai ramininsarcinata mieste foarte greu ne dorim ata de mult un copil dar in zadar sint toate.Poate intro zi ami ,voi sterge lacrimile si va voi zimbii cu drag ,poate intro zi voi avea sie u un puiut,sper si ma rog ca visul cel mare intro zi sa devina realitate. va pup pe toate mamicile de ingerasi si va inbratisez cu drag '''ERICK NU UITA MAMA SI TATA TE IUBESC ''''
Imi pare rau pentu Eric, e atit de nedrept ca ingerasii nostri "au plecat" de linga noi atit de devreme... Aceleasi intrebari ne-au macinat si pe noi, dar din pacate nu ne poate raspunde nimeni. De ce ni sa intimplat tocmai noua, cind in jurul nostru se nasc atitia copii sanatosi si frumosi... Ti-ai facut curaj sa iti spui povestea, si asta e un pas important... Aici poti pune "pe hirtie" tot ceea ce simti, si asta te va ajuta, sper eu, sa mergi mai departe. Noi iti sintem alaturi, nu esti singura. Iti inteleg suferinta, dorul de puiul tau, si iti doresc din tot sufletul sa va dea D-zeu cit de curind un alt copil care sa va aduca bucurii si implinire. Ai grija de tine! Te imbratisez cu drag,
Cami, Mama lui Victor, nascut fara viata pe 14 dec 2007, la 40S Mamica fericita a lui Ilann, nascut pe 30 aprilie 2009
Draga mea Erika, citindu-ti povestea ma gandeam cat de multa durere incape in sufletul unei mame , cate intrebari raman fara raspuns, niciodata nu vom sti de ce am devenit mame de inger...dar cu siguranta stim un lucru : copiii nostri sunt intr-o lume mai buna si mai curata, ei sunt ingerasi in Imparatia Lui D-zeu si in locul nostru , Maica Preacurata are grija de ei. Acesta este singurul lucru care ne mai alina durerea si dorul dupa ei , stiu ca este nespus de greu , dar ma gandesc ca numai D-zeu a stiut de ce s-a intamplat asa.Poate i-a ferit de alte suferinte si mai mari, incercam sa traim cu gandul ca ei de acolo, de sus , ne vegheaza mereu. Iti doresc putere , draga mea , multa speranta si credinta ca Domnul te va ajuta sa-ti implinesti visul ... suntem alaturi de tine oricand ai nevoie... aici suntem o familie... te vei convinge si tu asa cum m-am convins si eu ...esti printre mame de ingeri- femei calde si minunate care iti vor fi alaturi tot timpul . Te imbratisez, cu mult drag .Rodica.
Draga Erika, imi pare foarte rau pentru puiul tau Erick-Robert ,si pentru toata tragedia care a trebuit sa o traiesti. Iti doresc din tot sufletul sa gasesti aici intre noi alinarea suferintei tale si linistea de care ai nevoie si poate sfaturile pe care o sa le gasesti pe acest site sa te ajute sa-ti indeplinesti visul de a avea un copilas. Te imbratisez cu mult drag, Andrea
Ma bucur nespus de mult ca sinteti alaturi de mine ,ma incurajati si doar noi stim ce inseamna a pierde u copil stim sa ne alinam durerea unui altuia va multumesc din tot sufletul sprijinul vostru .Va imbratisezi cu drag va pup si sint si eu alaturi de voi.
Buna, Erika draga! Regret nespus ca si tu ai gustat din amarul pierderii unui prunc. Insa ma bucur ca te cunosc, ma bucur ca ai facut posibil sa iti cunosc povestea, trista dar reala. Draga mea, familia E.M.M.A. iti saluta vizita si vom fi mereu aici, pentru a-ti da increderea in viitor, pentru a te ajuta sa fi mereu un suflet linistit. Sper cu tarie ca vei fi mereu prinsa in hora cu vise si sperante, ca vei avea puterea sa crezi in realizarea dorintelor tale. Stiu ca Erik isi are locsorul sau bine stabilit si adanc infipt in sufletul tau, stiu ca nimeni niciodata nu ii va inlocui prezenta, insa mai stiu, ca trebuie sa inveti a trai si cu el in Cer, acolo in lumea fara de rele, unde in dansul sau printre stele este mandru de mama lui minunata. Te imbratisez cu drag si iti trimit 7 milioane de pupici pupaciosi care sa te inveseleasca bine-bine. Cu admiratie, Nicoleta.
Dragă Erika, Bine ai venit printre noi......după cum se observă suntem o mare familie.E cumplit de dureros chiar şi pentru mine să mă întorc în 2006...atunci mi-am pierdut şi eu puiul.Au trecut 2 ani, dar sunt ani de dor cumplit,de tristeţe, de durere...de întrebări fără răspunsuri, de câte şi mai câte..... Când sufletul îţi plânge într-o ploaie nesfârşită, încearcă să-ţi faci umbrele cu mici bucurii.Încearcă!E greu...cunosc sentimentul inutilităţii,dar tot ceea ce ni se întâmplă are un scop, nimic nu e întâmplător. Fii convinsă că Erik al tău se joacă cu Luca al meu! Trebuie să găseşti puterea de a merge mai departe... te îmbrăţişez
Draga Erika , ma alatur tuturor mamicilor de aici, spunandu-ti cat de rau imi pare pentru pierderea ta si ca sper, alaturi si impreuna cu noi, sa te vindeci incet, incet, sa-ti stergi lacrimile, sa poti zambi iar cu drag si sa tii in brate un puiut sanatos si frumos!!!
Si eu am cautat raspuns la intrebarea "De ce?" si pentru ca nici un raspuns nu m-a linistit, din contra, ma ingropa si mai tare in durerea mea, m-am agatat de credinta ca Dumnezeu stie mai bine si ca fetitei mele ii este mai bine acolo Sus..... Cea mai mare dovada de iubire este atunci cand il lasi sa plece, pe cel pe care il iubesti, acceptand ca ii este mai bine asa.........Eu nu imi mai pun intrebarea "de ce?" ....si daca totusi, imi rasare uneori in ganduri, ma scutur de ea pentru ca simt ca imi pierd mintile......Am invatat sa accept plecarea ei.... insa lupta cea mare este cu dorul cumplit care navaleste si ma termina......
Gandeste-te ca Erick al tau, este defapt mereu cu tine...Din inima ta, nu ti-l va mai lua nimeni, niciodata...Si gandeste-te ca Erick se joaca cu alti ingerasi, toti lipsiti de griji, ocrotiti de boli, rautati si nesanse....
Iti doresc putere si liniste sufleteasca... Ai grija de tine.... , cu drag!
Draga Erika....imi pare nespus de rau pentru tragedia prin care ati trecut....si pentru faptul ca ai devenit si tu o mamica de ingeras...Ma rog la Dumnezeu sa va dea puterea necesara de a merge mai departe....si cat mai curand sa ai si tu un puiut de om in brate,ca doar atunci vom simti ca viata merge mai departe,si asta e singurul lucru din lume care ne-ar mai alina putin sufletele....Fi linistita ca Erik este acum intr-un loc superb,si mai bun,si ca acum se joaca cu restul ingerasilor.... Scumpa mea...am vazut ca esti din Cluj...As vrea sa te rog daca se poate sa imi spui la ce spital ai nascut,si cum se numesc medicii (cel care te-a nenorocit si cel care te-a salvat)....pentru ca si eu sunt tot din Cluj si pe noi indiferenta lor ne-a nenorocit...si la urmatoarea sarcina,....crede-ma ca nu stiu pe unde sa o apuc.....Iti multumesc si sunt alaturi de voi...Te imbratisez cu drag,Cristina,mamica ingerasului Razvan
buna Cristina ma bucur nespus de mult sa te cunosc ,sa cunosc atatea suflete pline de dor de suferinta nemarginita. Din pacate sintem o familie foarte numeroasa dar asta e soarta noastra.Vreau sa-ti spun ca medicul care ma nenorocit este la Stanca si e Dr. conf.Dan Mihu,si caruia ai datorez viata si sperantele care miau mai ramas este tot la Stanca Dr.Sprinjean Daniel.Va multumesc incodata ptr increderea si dragostea voastra va inbratisez cu drag
Iti multumesc din suflet pentru raspuns....Eu am nascut la Gine 1....si eram disperata ca ma gandeam ca si tu tot acolo ai nascut....Nu stiu ce sa fac cand va veni urmatorul bebe,la cine sa merg....ca vad ca toti sunt la fel...ca e la Stanca,sau pe Clinicilor....depinde de noroc..ca pana la urma numai Dumnezeu ne fereste ca vad ca pe ei,medicii, prea putin ai afecteaza....Iti multumesc scumpa mea si sunt alaturi de tine...si daca vrei sa mai vorbim fiind amandoua din Cluj,iti dau ID meu de mess:cris_tity...Te pup si te imbratisez cu drag,scumpa mea prietena....Cristina,mamica ingerasului Razvan
Buna, Erika draga. Acum, la rascruce de anotimpuri, cand pe la tara se spune ca cerul si pamantul sunt mai apropiate, Erick-utul tau este mai aproape de tine , iar tu, mamica scumpa, zambeste spre cer mai des si el va fi vesel ca mamica ii raspunde asa de frumos la zambetele lui. Caci, in joaca lui printre stele, el iti zambeste mereu, dorind parca sa iti spuna ca acolo e protejat de rele, este aproape de Sfanta Fecioara, de ceilalti ingerasi. Sper ca toamna asta sa iti aduca in suflet multa liniste si puterea de a spera frumos. Te imbratisez si ai mare grija de tine si de cei dragi tie. Pupici, Nicoleta.
doare,scumpa mea...doare groaznic...imi pare nespus de rau ca ai avut nefericita ocazie de a intra pe acest site....ma ingrozesc si eu ca sunt atatea si atatea mamici de ingerasi...si ma infioara gandul ca nu vei fi ultima...din nefericire.in ziua in care am nascut(1 oct 2007) deja imi inchipuiam cum va fi la botez,de CRACIUN...cu printesa mea...nu existam decat noi 2...imi placea orice gest al ei si cand plangea si cand radea...si cand umplea pampers-ul...TOT era frumos la ea...si mii de intrebari fara raspuns...sa stii ca intrebarea `de ce copilul meu?` ne-o punem toate...dar niciodata nu vom afla raspunsul.poate ca asa a vrut DOAMNE DOAMNE.este ridicol sa spunem ca viata merge mai departe...pt mine una e tare greu sa vad bebei cum era fetita mea.peste 2 sapt mi se va naste nepotelul...abia astept...dar ma gandesc cu teama k poate nu am sa il accept pt ca eu mi-am pierdut fetita...nu stiu ce va fi,dar sunt nerabdatoare sa il vad pe nepotelul meu.te pooop....iti urez mult curaj in lupta asta grea cu viata...fii tare...astea sunt cuvinte de incurajare pe care eu insami le ignor pt mine.
Cel mai frumos lucru care ti se poate intampla este sa iti zambeasca un copilas.Si mai frumos este ca acel copilas sa fie al tau!Cristina- mami de ingeras dulce ANDREEA ELENA
Draga Erika, o din tot sufletul pentru tine, iar pentru puiul tau drag Erik Robert o la Doamne Doamne sa aiba grija de sufletelul lui pana la marea reintalnire... Si baietelul meu a fost la mine in burtica tot 34 de saptamani...atunci s-a grabit sa ne cunoastem...l-am pierdut tot din neglijenta medicilor...e asa de mare durerea! Dar...dar....numai gandul ca ei sunt acolo unde nu exista lacrimi si durere...gandul acesta ne mai alina cate un pic...Dorul este insa crucea pe care o vom duce pana in ultima clipa a vietii. Iti doresc muuuuuuuuuuuuuuuuuuulta sanatate si muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulta putere pentru a merge mai departe. Doamne Doamne se va indura de noi si nu ne va lasa cu bratele goale....sa crezi in asta cu tarie! Te si sunt cu tot sufletul alaturi de tine. Angela, mami de ingeras jucaus Calin Gabriel
Angela, mama ingerasului Calin Gabriel si a unei minuni pe Pamant, Octavian Andrei
Buna fetelor si mamicilor de ingeri?Am o intrebare daca stie cineva sau a facut cineva tratament cu Tinctura de brinca ursului si cum se ia si daca are efect.Va rog sa ma ajutati ca am facut atitea tratamentesi nu reusim nici cum am facut pina si doua inseminari si nimic va rog sa ma ajutati ca pur si simplu simt ca innebunesc mie foarte greu nu mai stiu ce sa fac De la plecare lui Erick Robert au trecut deja doi ani. Doi ani de durere care nu semai stinge macar un pic . am ajuns la disperare ingrasul meu mia lasat un gol imens,si o durere de netratat Va multumesc ca ma intelegeti si sinteti alaturi de mine Va pup mamica ingerasului meu Erick Robert
Incep prin a-ti spune din suflet ca imi pare rau pt. pierderea suferita. Eu am folosit branca ursului, pt. ca auzisem la cabinetul de sterilitate din Spit. Giulesti, ca face minuni. Nu-mi amintesc exact cum luam, dar a luat si sotul meu si parca scria in prospect. Eu nu stiu exact daca de la asta am ramas insarcinata pt. ca facusem si instilatii pe trompe cu o luna in urma si facusem si polidin. Iti tin pumnii, incearca!
Erika scumpa mea....uite am gasit pe un alt forum cateva informatii despre tincura respectiva.....Unele fete zic ca e f buna si ca au ramas insarcinate in urma acestui tratament....Eu zic ca merita sa incerci.....nu ai absolut nimic de pierdut...Iti trimit aici link-ul...sper sa gasesti informatiile necesare....Si sper sa vi cat de curand cu o veste buna.....te-am pupat ,Cristina,mamica ingerasului Razvan.... http://www.miresici.ro/showthread.php?t=9990 Acesta este link-ul.....
Draga Erika,iti spun si tie"bun venit"printre noi,cu mare durere in suflet.Imi pare foarte rau ca ,si tu faci parte din mamele de ingeri.Sper ca aici,alaturi de noi sa gasesti puterea si taria de a merge mai departe,linistea si intelegerea de care ai nevoie.Cand vrei sa plangi...noi ....suntem aici ,pt tine Trebuie sa fii puternica pt Erick,sa-i cinstesti memoria asa cum merita..... Te cu drag.Adriana
Adriana,mamica de inger Cosmin si de pui mic,Cristian-Florin
buna fetelor ma bucur nespus de mult ca sinteti alaturi de mine ca ma intelegeti si pentru asta nu am cuvinte sa va multumesc.am facut in data de6 septembrie inca o inseminare si daca nu reusesc nici acuma sa vina bebe o sda incerc si cu tinctura de branca ursului sau am mai citit undeva pe net de polidin injectabil si este un tratament imunostimulator si nu stiu care ar fii mai folositor ptr mine.o sa incerc daca trebuie amindoua doar sa reusesc sa fac un bebe Este cel mai mare si mai depret lucru care mi-l doresc in viata.
Cine-ti saruta genele-nsomn? Si cine-i acolo cind ingerii dorm?Toate zanele sa te ocroteasca Toate florile campului sa te infloreasca Ingerasul meu Erick Robert