din sufletul unei mame de ingeras,iar pentru micutul tau o
catre Doamne Doamne sa aiba in grija sufletelul lui pana la marea reintalnire. Iti doresc multa sanatate si sa te bucuri de cei doi copilasi pe care ii ai langa tine. Sunt atat de pretiosi...Eu mi-am pierdut singurul copilas, pe Calin Gabriel, anul acesta in ianuarie la doar cateva ore dupa nastere dintr-o culpa medicala...si doare ...si doare ....si doare...Si cel mai greu imi este sa vad casa goala...fara sa rasune un glascior de copilas si dorul si gandul ca numai Dumnezeu stie daca o sa mai am o sansa ma macina zi de zi...
..."bun venit" si tie, printre noi, mamicile de ingeri, care iti vom fi mereu alaturi si te vom sprijini cu o vorba buna, atunci cand dorul te va coplesi, dupa puiul tau, Darius...pentru ca mamele de ingeri sunt cele care inteleg cel mai bine, cum este sa-ti simti sufletul sfasiat de dor....Imi pare tare rau ca nu te-ai putut bucura de baietelul tau dar sper ca aici, printre noi si cu ajutorul nostru sa gasesti macar un pic de alinare....Cat despre amintiri, chiar daca nu ai o poza care sa-ti aduca aminte de el, adu-ti aminte cum il simteai in burtica, atunci cand dadea din picioruse sum ti-l imaginai.....Daca intri pe site, in sectiunea "Cum ii comemoram" : http://www.organizatiaemma.ro/memoria/comemorare , vei gasi niste idei, despre cum ai putea sa-i creezi o "identitate", fie ea si numai dupa sufletul tau.....
, cu drag!

, asa e....aici poti scrie ceea ce nu ai curaj sa le spui celor de langa tine,fara teama ca vei fi judecata... Ridicoli sunt cei care ii judeca pe cei din jur, fara sa se puna in locul lor si mai fac si comentarii deplasate....
, cu drag!
si o
pt ingerasul tau,iar pt tine
.Cu drag de la Adriana

cu drag