si zbor lin printre 
din toata inima, i mi pare nespus de rau pentru pierderea ingerasilor tai. Incerc sa ti inteleg durerea, stiu ce inseamna golul lasat de pierderea copilasului, stiu cat de mare este tristetea ce o sim,ti in suflet.
inca o data
pentru incurajare.

, revin si i ti atatsez si aici linkul pentru analiza de cate i ti spuneam, la noi din pacate nu este obligatorie si de cele mai multe ori se recomanda dupa pierderea a 3 sau mai multe sarcini. Analiza se face la spitalul Fundeni cu o trimitere de la medicul ginecolog sau chiar cel de familie, din cate stiu si la Medlife se face dar contra cost.
meu ....acolo s a intamplat nenorocirea ,am fugit din resita ca am zis ca e mai bine la timi dar din pacate nu a fost asa, nici acum nu pot sa mi dau seama de fapt ce s a intamplat si cine e vinovatul ...e greu ... am plecat de la spital cu un gust amar ,plina de durere si ura, doctorii neonatologi de la bega lasa de dorit chiar nu as sfatui pe nimeni sa treaca pe acolo sunt niste oameni fara mila ,fara suflet dar care asteaptau doar banii in rest nimic ..sunt multe de spus dar inca mi e greu sa povestesc tot ce am patit iti doresc putere,liniste si credinta in DD ca atat ne a mai ramas...te
cu drag
,sunt intr-o situatie asemanatoare cu a ta ,am pierdut o sarcina la 7 saptamani, apoi am facut injectii pentru mentinere si am nascut o fetita la 39 de sapt si 2 zile cu probleme la plamani,o membrana care nu-i permitea sa respire,nu s-a vazut la ecografie si oricum copilul primeste sangele oxigenat prin cordonul ombilical....toata lumea ridica din umeri.....nimeni nu stie ce s-a intamplat , la fel ca si la tine dr zice sa facem analize genetice si anume cariotipul....am auzit ca la Cluj este un anume dr POP, foarte bun si care lucreaza cu o clinica din strainatate dar nu stiu cat o fi costand..eu sunt din Iasi....oricum am nascut prin cezariana si dr meu zice sa nu raman mai devreme de 1 an 1/2...cat despre opinia celorlalti toti spun ca dr e de vina , dar eu nu vad nicio vina este un om extraordinar , care m-a ajutat f mult si sunt convinsa ca emotiile si grija la urmatoare incercare vor fi la fel de mari cu ale noastre,nu-l voi schimba chiar am discutat cu el si eventual vom urmari sarcina cu mai multa atentie si poate de inca o pereche de ochi (alt medic).Ce sa zic e greu....cateodata spun ca aceste analize sunt 0 in fata planurilor lui D zeu dar in acelasi timp pt linistea mea cred ca le vom face inainte de a incerca din nou...De ce .... niciodata nu o sa inteleg....am lucrat ca voluntar ani pentru o asociatie care se ocupa de copii nascuti si crescuti intr-un ghetou din Is, intr-o mizerie crunta, fara mancare , sau hraniti cu rasatura de ceaun dupa ce faci mamaliga...si cresc si nu au nimic....nu ca as fi invidioasa dar ma intreb ca si tine daca noi ni i-am dorit si avem cu ce sa-i crestem ...de ce?
Off scumpa si draga de tine...

ingerasilor tai
pentru ca iubesti, pentru ca iti pasa, pentru tot frumosul care te defineste.