, off Doamne, parca nici nu imi gasesc cuvintele sa-ti raspund.
, te inteleg perfec,....si tot pentru ca iti inteleg fiecare gand si fiecare sentiment...sunt ai aici langa tine.
.
iar tie multa putere, alinare si perioada dificila care te asteapta sa o treci cu bine. Cat despre ziua de 28 decembrie ... va fi o zi grea ... foarte grea, asa cum vor fi in general aniversarile voastre ... dar tot alaturi de ea, sub o alta forma, vei invata sa traiesti. Te
si iti spun sincer imi pare rau ca micuta ta si-a luat zborul.

pentru a-ti da incredere in tine.
si multe
.
. Inteleg durerea ta, i mi pare nespus de rau pentru pierderea micutei Rebeca Elena si as vrea sa ti spun ca de acum nu vei mai fi singura, oricand vei avea nevoie ne vei gasi aici.
si
sa ii lumineze calea.
, e greu , stim si noi suntem sau am fost furioase pe DD , ce nume frumos pentru ingerasa ta ...Rebeca Elena...
,nu am cuvinte sa-ti alin suferinta dar vrea sa stii ca aici poti vorbi despre ingerasa ta ....nu vreau sa mai fie nimeni ca noi dar uite ca se intampla....zbor lin ingerasei tale si o calduroasa
pentru tine...
Luminita, mamica indurerata a Ingerasei gingase Rebeca Elena, sunt alaturi de tine, te
si
impreuna cu tine. Pierderea ta, pierderea noastra, sentimentele noastre, le impartasim aici, pe acest forum, pentru a putea invata sa mergem mai departe in viata, cu durerea noastra in suflet, dar si cu Iubirea pentru Ingerasii nostri.
si te ascultam cu inimile deschise, astfel incat Ingerasii nostri sa vada cat de mult ii Iubim. Ma
pentru linistea ta sufleteasca.
si iti doresc putere ,e greu e foarte greu si te inteleg foarte bine ...avem acceasi durere dar trebuie sa paim inainte si rabdare si putere

!
iubiti!