o imbratisare stransa pentru tine Oana. Imi pare rau ca Darius face parte din Ceata Ingerasilor dar ma bucur ca tu ai gasit EMMA, unde suntem noi, vom fi mereu langa tine, ca cine sa te inteleaga mai bine???? doar noi, mamicile de ingerasi.
Luminiţa - mămica binecuvântată a lui Cristian
mare cu multa putere , alinare , speranta si credinta , te inteleg perfect prin ce durere treci , este cea mai mare durere a acestei lumi pierderea copilasului mult dorit , draga mamica imi pare tare rau pentru pierderea ta , in primul rand vreau sa iti zic bine ai venit in marea familie EMMA , aici fiecare mamica te va intelege prin ce treci , aici daca doresti sa ii scrii puiului tau poti mereu , daca vreai sa scrii ce simti , poti orican fiecare dintre noi va fi alaturi de tine , iti doresc multa liniste sufleteasca pentru ca ai nevoie .
,
,
,
,.
, iar
tau drag sa_i trimit un brat imens de
colorate..

si
pentru el...si o
pentru tine!Iti doresc sa fi puternica....
imi pare rau ... intradevar aici vei avea mereu pe cineva care sa te asculte. Multa putere si ingerasului tau zbor lin printre 
stransa si sincera, regret nespus pierderea ingerasului minunat Darius. Sper din suflet sa gasesti puterea sa ne povestesti despre minunea ta. Bun venit in familia EMMA unde sigur vei gasi un strop de alinare, aici este casa sufletelor sfasiate de durerea pierderii copilasilor.
si zbor lin, drag ingeras
, imi pare nespus de rau....off Doamne, oare de ce ne este dat sa trecem prin toate astea....

Draga Oana, sunt si eu alaturi de tine si iti trimit o calda
.
si suportul lor.
pentru linistea ta sufleteasca.
, Zbor lin si Lumina vesnica.
din toata inima si ...multa putere, curaj. 

, stim ca ai facut un filmulet in memoria lui Darius si el a fost postat azi pe site : http://www.organizatiaemma.ro/memoria/dedicatii

Offff ce trist
La Multi Ani Eterni Ingeras Gingas
pentru linistea sufletului tau.
si Lumina vesnica.
si sunt cu gandurile si sufletul alaturi de tine si familia ta. Este o zi grea pentru voi toti. Sa va dea Dumnezeu si Ingerasul vostru putere si curaj. Darius va zambeste acum din cer, asa cum zambea in toate pozele minunate pe care le-am vazut in filmuletul facut in memoria lui. Iti multumim ca ne-ai facut cunostinta cu minunea ta!

din partea mea...