, si sa-ti spun Bun venit in lumea parintilor de ingeri..
, iar domnisoarei tale
, mii de
in dar.

; suna atat de ciudat, dar "ai nimerit" foarte bine, aici este unul din putinele locuri unde vei fi inteleasa in totalitate, vei vedea .....

....
pt tine ,
pentru Cristina.
din partea mea cu multa putere , alinare , credinta si speranta , sunt aici alaturi de tine , alaturi de sufletul tau greu incercat in aceste momente , noi cele de aici te intelegem prin ce treci , aici vei fi mereu consolata , vei fi mereu inteleasac de durerea ta , aici cand vei simti ceva vei putea scrie mereu , cand vei dori sa scrii ficei tale ce simti pentru ea ii vei putea scrie fara nici o retinere , iti doresc multa putere pentru ca ai nevoie .
, lumina vesnica
, multe
si
.
.
calduroasa...si un sincer imi pare rau pentru ce s-a intamplat cu fetita ta scumpa...
.
.
pentru toti
.

si eu, mamica de ingeras. Imi pare rau ca trebuie sa cunosti si tu durerea pierderii....imi pare rau ca ne cunoastem asa, dar ma bucur ca ai reusit sa scrii aici despre Cristina ta. Am avut si eu o fetita, care a plecat la Ingeri si tot Cristina se numeste. Familia E.M.M.A. te primeste cu bratele si sufletele deschise. Aici vei gasi alinare si vei putea oricand sa vorbesti cu si despre fetita ta. Dumnezeu sa-ti dea putere! Ingerasei Cristina ii trimit un buchet mare de 
si te primesc cu multa caldura in aceasta familie.Nu am cuvinte sa iti spun cit imi pare de rau pt durerea ta.Ma rog la Dumnezeu sa iti dea putere sa invingi durerea,sa iti dea linistea sufleteasca de care ai nevoie pt a putea simti iubirea pe care Cristina ti-o poarta.Doamne ajuta.

si iti trimit cele mai bune ganduri.
Suntem alaturi de tine draga mamica de Inger frumos si gingas. In putinele cuvinte ne-ai descris atat de frumos Ingerul tau
Un suflet mare si bun, cu siguranta semana cu mamica ei
.
si
,
pentru Lumina vesnica.
din tot sufletul face cat o mie de cuvinte.
si ori de cate ori vei avea nevoie vom fi aici, suntem o familie mare mare....care incearca sa aline suferinta, durerea, tristetea, golul fara margini ce il lasa pierderea ingerilor nostri.
pentru
Cristina
cu drag, iar pentru iubita ta Cristina mii de